Monaco

Profiteer nu tijdelijk van de EUR & TRY Zero Maker Fee Promotion op Binance. De actie loopt tot en met 31 maart 2021

Koers
Verandering 24u
Volume 24u
Marktwaarde
Details
Huidig beschikbaar
Max. beschikbaar
Start datum
Monaco omschrijving

tokens monaco kopen
Op deze pagina:

MCO – Monaco Tokens Koers

MCO – Monaco Tokens kopen

Monaco Tokens zijn niet direct met Euro’s te koop en zal je dus op een cryptobeurs of exchange moeten halen. Dit zijn exchanges waar je enkel cryptovaluta op kan storten, welke je via een andere dienst met bijvoorbeeld creditcard of iDeal kan kopen en vervolgens naar de exchange sturen. Er zijn tegenwoordig veel verschillende exchanges met elk hun aanbod aan crypto valuta. Voor Monaco is Binance de aanbevolen exchange; dit is een relatief jonge exchange maar is in korte tijd uitgegroeid tot de top 3 wat betreft handelsvolume. Hoe je Monaco kan kopen op een exchange wordt uitgelegd in de volgende stappen:

Stap 1: Koop Bitcoin met Euro’s, iDeal of creditcard

In deze stap koop je Bitcoin om deze vervolgens naar Binance te kunnen sturen. Waar je het ontvangstadres kan vinden op Binance vind je in Stap 3.

Creditcard: ga via onderstaande link naar Coinbase en ontvang €8 gratis aan Bitcoin bij besteding van €85 of meer. Coinbase is een van de meest gebruiksvriendelijke Bitcoin diensten ter wereld en het koop proces duurt niet lang.

Koop nu Bitcoin op Coinbase en ontvang gratis €8,-
(Bij een besteding van €85 of meer)

Tip: maak een account aan via bovenstaande link op je mobiel; eventueel kan je later inloggen en betalen op je pc!

iDeal: de meest snelle en eenvoudige dienst waar je Bitcoin kan kopen met iDeal is LiteBit. Bij het afrekenen op LiteBit kan je direct je BTC ontvangstadres van stap 3 invullen.

Stap 2: Ga naar Binance en maak een account aan. Dit is binnen enkele minuten gebeurd.

Maak een account op Binance

Stap 3: Op Binance, in het menu Funds vind je Deposits Withdrawals. Vervolgens, klik naast BTC op Deposit. De code die je hier te zien krijgt moet je opslaan; deze heb je nodig voor stap 4.

Stap 4: Ga terug naar Coinbase en in de sectie Accounts klik je bij Bitcoin op Verzenden. Vul hier je BTC ontvangstadres in van stap 3.

(Bij LiteBit kan je het adres van stap 3 direct bij het afrekenen invullen)

Stap 5: Binnen enkele minuten tot uren zullen je tegoeden op Binance verschijnen. Onder Exchange > Basic zoek je naar MCO om Monaco Tokens te kunnen kopen met Bitcoin!

Wat is Monaco Tokens?

Monaco, afgekort MCO, is een cryptovaluta of “token” met een bijbehorend product: een betaalkaart waarmee je met cryptovaluta zoals Ethereum of Bitcoin kan betalen. Monaco is gebaseerd op VISA dus de betaalkaart wordt geaccepteerd op alle plekken in de wereld die VISA accepteren. Je betaalt daarmee gewoon in de lokale valuta alleen worden de bedragen omgerekend en van je cryptovaluta balans gehaald. Het gehele systeem is al operatief dus je kan de app al downloaden (iOSAndroid) en de betaalkaart al bestellen.

Elke keer als je als je een betaling doet krijg je met de premium kaarten een cashback tot 2% van de totale waarde in MCO tokens, afhankelijk van de wisselkoers. Deze tokens kan je vervolgens omzetten in ETH of BTC maar je kan ze ook gewoon houden.

MCO kopen

Monaco Tokens wallet

De Monaco Tokens zijn ERC20 tokens die op het Ethereum netwerk draaien, dus je kan de tokens op alle Ethereum wallets opslaan. De grootste en populairste wallet is MyEtherWallet.com. Let wel op dat dit de juiste site is want er zijn veel scams in omloop. Je kan MCO tokens natuurlijk ook op je card laten staan

Google trends