NEO

Koop deze of een van de 2500 andere cryptocurrencies veilig en snel bij Binance

Koers
Verandering 24u
Volume 24u
Marktwaarde
Details
Huidig beschikbaar
Max. beschikbaar
Start datum
NEO converter
NEO omschrijving

Op deze pagina: NEO kopen instructiesNEO kopen Plus500 – NEO koers

Er zijn verschillende manieren om NEO te kopen, echter, er zijn nog niet zoveel plekken waar je NEO direct met Euro’s kan kopen en waar je met iDeal kan betalen. Dit kan komen omdat NEO in korte tijd een zeer populaire cryptovaluta is geworden. Sinds enige tijd wordt NEO aangeboden op het Plus500 platform. Dit platform is gemaakt om te kunnen speculeren op de prijs van NEO en je hoeft niet te werken met ingewikkelde wallets en keys. Het is enkel een kwestie van geld storten en beginnen met handelen, dus iDeaal voor beginners en voor kleine en grote bedragen. Je winsten kan je ook snel weer in Euro’s laten uitkeren.

Handel nu op Plus500

+ Uitgebreide betaalmogelijkheden
+ Gebruiksvriendelijke app voor Android en iOS
+ Op basis van een fonds – geen gedoe met wallets en keys
+ Verkoop je coins voor euro’s

*Door te investeren in cryptovaluta en fondsen loopt uw vermogen risico.

neo logo

NEO kopen instructies

NEO kopen Plus500

Het voordeel van handelen op Plus500 is dat je investeert in fondsen en je dus niet druk hoeft te maken over de opslag van coins en het gebruik van wallets en keys. Dit is ideaal voor beginners maar ook voor grote en kleine bedragen. Deze dienst biedt ook de meest uitgebreide betaalmethoden, waaronder iDeal, PayPal en creditcard. Het is slechts een kwestie van geld storten en beginnen met handelen.

Om aan de interface te wennen kan je ook een dem rekening openen en met virtueel geld oefenen. Mocht je de smaak te pakken hebben, kan je geld storten en voor echt geld handelen. Ook kan je inzetten op koersdalingen, zodat je winst kan maken als je denkt dat de prijs van NEO gaat zakken.

Stap 1: geld storten

Als je bent ingelogd, ga aan de linker kant naar het menu item “Fondsen” (of als je in de demo modus zit, naar het menu “Echt geld”). Doorloop hier het verificatieproces.

NEO verificatie

 

 

Bij stap 2 worden verschillende vragen gesteld over uw persoonlijke omstandigheden. Dit is slechts ter indicatie van Plus500 dus grove schattingen zullen hier voldoen.

Als het verificatieproces is doorlopen zijn er nog een aantal stappen die je moet doorlopen voordat je geld kan storten. Dit zijn het uploaden van een identiteitsbewijs, bewijs van adres (bijv. energierekening) en telefoon- en emailverificatie.

NEO plus500

 

Als je deze stappen hebt doorlopen kan je overgaan tot het storten van geld in de door jouw gekozen betaalmethode onder het menu “Fondsen”.

Stap 2: NEO handelen

Zodra er tegoeden zijn gestort kan je eenvoudig NEO handelen. Ga naar de sectie Cryptovaluta en vind NEO in de lijst. Klik vervolgens naast NEO op de knop “Kopen”.

neo cryptovaluta kopen

 

Vervolgens krijg je een nieuw scherm met alle koop opties. Je kan hier kiezen hoeveel “contracten” je koopt. Één contract weerspiegelt de huidige NEO koerswaarde. “Contracten” zijn per 5 aan te schaffen.

neo kopen

 

Tip: heb je een winstbedrag in gedachten? Selecteer dan “Sluiten bij winst” en vul het bedrag in bij welke winst je het wil verkopen. Heb je een maximumbedrag dat je wil verliezen? Selecteer dan “Sluiten bij verlies”.

Als je NEO hebt gekocht en je wil het handmatig weer verkopen, hoef je slechts op “Positie sluiten” te klikken naast NEO en alles staat weer terug op je Euro balans.

Handel nu op Plus500

*Door te investeren loopt uw vermogen risico

NEO koers