Tip
Koop of verkoop crypto bij Finst
X
Nieuws

5 goedkope cryptomunten

2 jaar geleden gepubliceerd op 17 februari, 2022

Beleggen in crypto is natuurlijk enorm populair geworden de laatste jaren. Het begon allemaal met Bitcoin. De Bitcoin werd ineens veel meer waard en dat vonden mensen interessant. Natuurlijk, geld is ook interessant. Door geld kun je leuke dingen doen en mogelijk eerder met pensioen gaan. Het is echter wel belangrijk dat je de juiste crypto kopen, anders kan het zomaar zijn dat je geld verliest in plaats van verdiend. Wil jij meer weten over 5 goede en goedkope cryptomunten? Dan lees jij nu het juiste artikel. Let goed op en lees verder.

Cardano

De eerste goedkope cryptomunt die op je lijstje moet staan is Cardano, ook wel bekend als ADA. Op fundamenteel gebied heeft deze cryptomunt enorm veel potentie. Ze lossen diverse problemen rondom smart contracts en de blockchain op. Het resultaat? Een krachtige munt die ook nog eens goedkoop is. Je kunt Cardano voor enkele dollars kopen, waardoor je al snel investeert in een mooi project. Een ander voordeel is het feit dat je ADA eenvoudig kunt stacken, voor nog meer winst. Stacken betekent dat je bijdraagt aan de ontwikkeling van het project. Hiervoor krijg jij een vergoeding.

Ripple

De volgende goedkope cryptomunt die gewoon genoemd moet worden is Ripple, of XRP. De laatste tijd is deze munt veel in het nieuws gekomen vanwege een rechtszaak. Echter is er onvoldoende bewijs tegen Ripple en blijft de munt gewoon bestaan. De munt zorgt voor goedkope en veilige transacties waardoor bedrijven internationaal eenvoudig geld kunnen overmaken. Ze profiteren van geen gedoe en lage kosten. Ideaal dus, als je veel geld wilt verplaatsen zonder dat je hier veel voor moet gaan betalen. XRP wordt ook wel gezien als dé munt voor banken en grote bedrijven. Zij hebben geld, dus het is slim om hier wel naar te luisteren.

De volgende munt is Chainlink of LINK. Ook deze munt heeft op fundamenteel enorm veel potentie. Ook deze munt moet eigenlijk wel op je lijstje staan. Voor enkele tientjes kun je beleggen in deze munt en lift je mee op diverse projecten die al gerealiseerd zijn. LINK is op technisch gebied, als we kijken naar de grafiek, ook zeer aantrekkelijk. De koers leunt nu op een duidelijke support wat kan duiden op een nieuwe opwaartse beweging. Wanneer er duidelijke accumulatie is kun je instappen en meeliften op de krachten van dit project. Het is echt veelbelovend.

Litecoin

Litecoin, het vergeten kindje. Een aantal jaren geleden was deze munt zeer populair maar toen werd het wat minder. Echter, de munt is nog steeds even krachtig en op fundamenteel gebied zeer aantrekkelijk. Als we de prijs vergelijken met de prijs van Bitcoin, dan is er nog veel potentie om te gaan groeien. Wil jij beleggen in Litecoin? Dat kan eenvoudig en goedkoop. Er is veel liquiditeit dus geen gedoe met slippage. Het is een krachtige en goedkope munt die eenvoudig te verhandelen is. Ook zijn de kosten voor het versturen van deze munt zeer laag.

Ethereum

Ethereum of ETH, een krachtige munt met veel potentie. Het is een munt die iedereen wel kent. Nu denk je vast: ETH is behoorlijk duur? Als we kijken naar wat er op fundamenteel gebied kan worden gedaan met ETH en wat de koers nu is, dan is de koers relatief laag wat het tot een goedkope en goede cryptomunt maakt. Het is een bekende, maar het is ook een krachtige munt. De mensen achter Ethereum zijn hard bezig met het verlagen van de gasfees. Zodra die verlaagd zijn, levert deze munt veel voordelen op.

Investeren in crypto

Investeren in crypto brengt uiteraard risico’s met zich mee. Maar goed, wat is het leven zonder risico’s? Kies voor de juiste munten, doe onderzoek en denk logisch na. Zo kun jij succesvol gaan beleggen en handelen in cryptomunten. Zorg ervoor dat je alleen investeert met geld dat je kunt missen. Er kan altijd wat mis gaan. Iets anders wat belangrijk is, is diversificatie. Koop niet alleen maar een aantal munten. Diversifieer. Doe onderzoek naar diverse fundamenteel goede projecten en koop deze munten op een goedkope prijs in. Zo kun je winst maken met beleggen en investeren in crypto. Laat je emoties niet bepalen, laat data bepalen.

Koop crypto bij Finst review
9.2/10
  • Goedkoopste crypto exchange
  • Nederlands
  • Enige met Proof of Reserves
Handelen bij Finst
9.2
  • Goedkoopste exchange
  • Groot aanbod
  • Accepteert iDeal
  • Registratie Nederlansche Bank
Start met handelen
Snelst groeiende Crypto aanbieder 2024
Reacties (0)

Cookiemelding
Adblocker gedetecteerd.

Beste bezoeker, we zien dat je een adblocker gebruikt. Helaas blokkeren adblockers essentiële onderdelen op onze website en zal de website daardoor niet juist weergeven worden. We vragen je daarom om de adblocker voor Crypto-Valuta.nl uit te schakelen zodat we jou de beste ervaring kunnen bieden. Bedankt!