Nieuws

Anycoin Direct Review

4 jaar geleden gepubliceerd op 02 december, 2017

Anycoin Direct is een van de grootste Bitcoin beurzen van Nederland en hebben een uniek aanbod van cryptovaluta. Je kunt hier terecht voor Bitcoins maar ook voor een selectie altcoins. Momenteel hebben ze het volgende aanbod:

Anycoin Direct interface

Klik op de afbeelding voor een grote versie

Daarnaast biedt Anycoin direct een zeer simplistische en gebruiksvriendelijke interface. Tot een bedrag van €100 is er geen validatie nodig van bankrekeningnummer of identiteit. Als je meer wil bestellen kun je binnen enkele minuten je limiet verhogen.

Voordelen: Uiteenlopende betaalmethoden; alle gebruikelijke Europese betaalmethoden zijn hier mogelijk, waaronder iDeal. Het afrekenproces is kort en overzichtelijk, je hoeft slechts aan te geven welke cryptovaluta je wil kopen en hoeveel en vervolgens hoef je alleen je wallet adres in te vullen en te betalen. Ook is Anycoin direct momenteel de enige dienst waar je NEO direct kan aanschaffen met Euro’s.

Het is ook mogelijk coins aan te schaffen met korting als je gebruik maakt van Anycoin Direct credits. Dit houdt in dat je een credit balans hebt op je Anycoin Direct account in plaats van dat je de cryptovaluta direct aanschaft. Verder is de website mobielvriendelijk en kan je eenvoudig crytpovaluta kopen vanaf je smartphone.

Oordeel Anycoin Direct exchange

Anycoin direct review

Uitstekend

Ga nu naar Anycoin Direct!

+ 13 verschillende coins beschikbaar
+ Betalen met iDeal
+ NEO beschikbaar
+ Mobielvriendelijke site
Geen mobiele app