Tip
Koop of verkoop crypto bij Bitvavo
X
Nieuws

Bitvavo heeft twee nieuwe munten toegevoegd aan hun aanbod

8 maanden geleden gepubliceerd op 11 april, 2023

De populaire Nederlandse Crypto-exchange Bitvavo heeft twee nieuwe munten toegevoegd aan hun aanbod. Het gaat om de munten Aptos (APT) en Blur (BLUR). Beide werden in oktober gelanceerd.

Aptos

Aptos werd op 17 oktober gelanceerd. Dit gebeurde na vier jaar ontwikkeling en miljoenen dollars aan investeringen. De blockchain is opgericht door voormalige medewerkers van Meta. Aptos wil de concurrentie aangaan met Ethereum (ETH, Solana (SOL) en Cardano (ADA). Er is een leuke winst te behalen met de munt aangezien je APT kunt staken. Aptos heeft een Proof of Stake als consensusmechanisme.

Daarnaast draagt het bij aan de veiligheid van het netwerk. Voordat de cryptomunt gelanceerd werd, is deze uitgebreid getest. Honderden projecten waren al actief op het testnet van Aptos. Vele projecten daarvan waren al live. Voorbeelden zijn vele NFT-collecties, DeFi projecten, wallets en launch pads. Goed om te weten is dat gebruikers van Bitvavo de APT-tokens nog niet kunnen storten op het platform. Opnemen is al wel mogelijk bij Bitvavo.

Blur

Blur ging in oktober ook live. Het is een NFT-marktplaats en in korte tijd is dit een grote speler geworden. Het blijkt zelfs dat Blur op dit moment de grootste NFT markplaats is als het gaat om handelsvolume. Dit komt omdat je bij Blur geen transactiekosten hoeft te betalen. Handelaren in crypto kunnen bij Blur deelnemen aan het bestuursprotocol van het platform en daarnaast dus profiteren van het succes. Gebruikers van Bitvavo kunnen de Blur-tokens zowel storten als opnemen op het platform.

Koop crypto bij Bitvavo review
8.7/10
  • €1000 gratis handelskosten
  • 150+ soorten cryptovaluta
  • Nederlandse exchange
Handelen bij Bitvavo
8.7
  • NL website
  • Groot aanbod
  • Accepteert iDeal
Start met handelen
Snelst groeiende Crypto aanbieder 2023
Reacties (0)

Cookiemelding
Adblocker gedetecteerd.

Beste bezoeker, we zien dat je een adblocker gebruikt. Helaas blokkeren adblockers essentiële onderdelen op onze website en zal de website daardoor niet juist weergeven worden. We vragen je daarom om de adblocker voor Crypto-Valuta.nl uit te schakelen zodat we jou de beste ervaring kunnen bieden. Bedankt!