NLG Gulden kopen met iDeal

NLG Gulden koers


NLG Gulden kopen met iDeal

De crypto valuta NLG Gulden kan je vanuit Nederland gemakkelijk kopen via de website van LiteBit. Dit is een Nederlands bedrijf en opereert in heel Europa. Het voordeel van deze website is dat ze 50 verschillende coins aanbieden en je deze gemakkelijk met iDeal kan afrekenen. Ook bieden ze veel soorten wallets aan zodat je alles via één dienst kunt doen.

Ga direct naar LiteBit!

Wat is Gulden?

Gulden, afgekort NLG, is een crypto valuta gebaseerd op Bitcoin en op de voormalige Nederlandse valuta Gulden. Daarmee proberen de makers van de valuta in te spelen op de nostalgische gevoelens van Nederlanders. Qua betaling wordt er ook gefocust op de Nederlandse markt, zo maken de makers van Gulden het mogelijk om Guldens direct naar iedere IBAN rekening over te maken. Zo wordt de ervaring van het gebruik van crypto valuta steeds meer vergelijkbaar met het gebruik van geld zoals je het gewend bent. De waarde blijft echter zeer volatiel en zo kan de waarde van je tegoeden in korte tijd verdubbelen of juist halveren.

Alle transacties van Gulden zijn opgeslagen in een openbaar logboek, genaamd de blockchain. De blockchain van Gulden is te vinden op guldenchain.com. Hier zie je de meest recente transacties en kan je ook de tegoeden opzoeken als je het openbare NLG wallet adres invult.

NLG Wallet

Ook kun je er voor kiezen de aangeschafte coins in een eigen wallet te bewaren. Een populaire wallet voor Gulden is Coinomi.

Eenvoudig handelen bij Binance
8.6
  • 100% betrouwbaar
  • Betalen met iDeal
  • Zero Maker Fee
Start met handelen
Snelst groeiende Crypto aanbieder 2021