Power Ledger

Profiteer nu tijdelijk van de EUR & TRY Zero Maker Fee Promotion op Binance. De actie loopt tot en met 31 maart 2021

Koers
Verandering 24u
Volume 24u
Marktwaarde
Details
Huidig beschikbaar
Max. beschikbaar
Start datum
Power Ledger converter
Power Ledger omschrijving

Power Ledger kopen
Op deze pagina:

POWR – Power Ledger kopen

Ga direct naar Binance

Onze favoriete exchange voor het kopen van Power Ledger is Binance. Deze crypto beurs is hoog gewaardeerd en voegt regelmatig nieuwe coins toe. Aanmelden duurt slechts enkele minuten en zodra je Bitcoin naar de exchange hebt verstuurd kan je direct handelen. Hoe je Bitcoin met Euro’s kan kopen en naar Binance kan sturen leg ik uit in de volgende stappen:

Stap 1: Bitcoin kopen met creditcard of iDeal

In deze stap koop je Bitcoin om deze vervolgens naar Binance te kunnen sturen.

Creditcard: ga via onderstaande link naar Coinbase en ontvang €8 gratis aan Bitcoin bij besteding van €85 of meer. Coinbase is een van de meest gebruiksvriendelijke Bitcoin diensten ter wereld.

Koop Bitcoin met creditcard Coinbase 
Gratis €8 bij besteding van €85 of meer!

Voor het kopen van Bitcoin om naar exchanges te sturen zijn er twee goede Nederlandse partijen:

  • LiteBit: vertrouwde naam in Europa, direct versturen bij het afrekenen.
  • Bitvavo: zeer gebruiksvriendelijk, geen id verificatie nodig tot €2500

Het aankoopproces is overal ongeveer hetzelfde. Vul bij het afrekenen je BTC ontvangstadres in en je tegoeden zullen binnen enkele minuten tot uren verschijnen.

Stap 2: Ga naar Binance en maak een account aan. Dit is binnen enkele minuten gebeurd.

Maak een account op Binance

Stap 3: Op Binance, in het menu Funds vind je Deposits Withdrawals. Vervolgens, klik naast BTC op Deposit. De code die je hier te zien krijgt moet je opslaan; deze heb je nodig voor stap 4.

Stap 4: Ga terug naar Coinbase en in de sectie Accounts klik je bij Bitcoin op Verzenden. Vul hier je BTC ontvangstadres in van stap 3.

(Bij LiteBit kan je het adres van stap 3 direct bij het afrekenen invullen)

Stap 5: Binnen enkele minuten tot uren zullen je tegoeden op Binance verschijnen. Onder Exchange > Basic zoek je naar POWR om Power Ledger te kunnen kopen met Bitcoin!

Wat is Power Ledger?

Power Ledger, afgekort POWR, is een cryptovaluta en een gedecentraliseerd energie uitwisselingsplatform. Door gebruik te maken van energie applicaties, zoals een Peer-to-peer energie ruil applicatie die bedrijven instaat stelt om energie te verhandelen. Met deze technologie is het mogelijk een overschot van hernieuwbare energie te verhandelen die gegenereerd is door particulieren en bedrijven en die zijn aangesloten bij bestaande energie distributienetwerken of binnen micro-grids.

POWR is een ERC20 token gebaseerd op het Ethereum netwerk. Deze token versterkt het Power Ledger ecosysteem. De tokens dienen als toegang permissie en stellen gebruikers in staat de Applicaties te hosten en de consumenten toegang te geven tot de handelsmogelijkheden.

POWR kopen

Power Ledger wallet

Omdat Power Ledger een Ethereum token is kan je deze op alle Ethereum compitabele wallets opslaan. De makkelijkste manier is misschien wel de paper wallet dienst MyEtherWallet (let goed op, hier zijn vele scam varianten van in omloop. Als je deze website bezoekt, zorg dan altijd dat je het groene slotje ziet in de adresbalk met de bedrijfsnaam er in). De meest veilige manier is nog altijd om je tokens op te slaan in een hardware wallet. Op deze pagina lees je wat dat is en waar je deze kan bestellen.

Google trends

De onderstaande grafiek laat de trends in het zoekvolume zien naar de zoekterm “Power Ledger”. Hieraan kan je afleiden of Google gebruikers in de loop van tijd meer of minder naar de valuta zoeken.