QSP kopen

Quantstamp Kopen – QSP Koers

Deel:

Op deze pagina lees je over Quantstamp Kopen, Quantstamp Koers en Wat is Quantstamp?

QSP Quantstamp koers

QSP Quantstamp kopen

Ga direct naar Binance

Quantstamp is op een klein aantal exchanges te koop. Binance is hiervan de grootste en meest liquide en is daardoor aanbevolen. Lees op deze pagina meer over Binance. Je hebt wel eerst Bitcoin nodig om Quantstamp te kunnen kopen; in de onderstaande stappen lees je hoe je dat kan doen:

1. Maak een nieuwe account op Binance

Maak via onderstaande link een nieuwe account aan. Dit is enkele minuten werk en is een email verificatie voor nodig. Voor hogere volumes (meer dan 2 BTC) is er ook ID verificatie vereist.

Ga direct naar Binance en maak een account
Tip: maak een account aan op je mobiel!

2. Vind je Bitcoin (BTC) wallet adres

Als je bent ingelogd op Binance ga je in het menu boven naar Funds > Deposits Withdrawals. In de lijst die je te zien krijg ga op zoek naar BTC (Bitcoin) en klik vervolgens op de kop Deposit naast BTC. Hier krijg je een code. Sla deze goed op, deze heb je nodig in de volgende stap.

quantstamp kopen

3. Koop Bitcoin en verstuur naar Binance

In deze stap koop je Bitcoin om deze vervolgens naar Binance te kunnen sturen.

Creditcard: ga via onderstaande link naar Coinbase en ontvang €8 gratis aan Bitcoin bij besteding van €85 of meer. Coinbase is een van de meest gebruiksvriendelijke Bitcoin diensten ter wereld.

Koop Bitcoin met creditcard Coinbase
Gratis €8 bij besteding van €85 of meer!

Tip: ook zeer gebruiksvriendelijk op mobiel.

Voor het kopen van Bitcoin om naar exchanges te sturen zijn er twee goede Nederlandse partijen:

  • LiteBit: vertrouwde naam in Europa, direct versturen bij het afrekenen.
  • Bitvavo: zeer gebruiksvriendelijk, geen id verificatie nodig tot €2500
Het aankoopproces is overal ongeveer hetzelfde. Vul bij het afrekenen je BTC ontvangstadres in en je tegoeden zullen binnen enkele minuten tot uren verschijnen.

4. Koop QSP (Quantstamp) op Binance

Als je tegoeden beschikbaar zijn, ga naar Exchange en dan Basic. Ga in het rechter menu op zoek naar QSP/BTC. Hier kan je bieden hoeveel BTC je voor QSP wil betalen, maar je kan ook kiezen voor het tabje Market, dan kan je Quantstamp voor de huidige marktprijs kopen.

QSP kopen

Wat is Quantstamp?

Quantstamp, of QSP, claim het volgende te zijn:

Het protocol voor het veilig maken van Smart Contracts. We geloven in de toekomst van Smart Contracts en we bouwen een fundamentele technologie die gebruikers en investeerders beschermt, met schaalbare “proofs-of-audit”.

Het doel van Qauntstamp is het vinden van kwetsbaarheden in de Smart Contracts van Ethereum. Er zit een goed team achter het Qauntstamp, waaronder veel hoogopgeleide mensen en wordt ondersteund door een groot blockchain advies board.

Overige bronnen: