SALT Lending

Profiteer nu tijdelijk van de EUR & TRY Zero Maker Fee Promotion op Binance. De actie loopt tot en met 31 maart 2021

Koers
Verandering 24u
Volume 24u
Marktwaarde
Details
Huidig beschikbaar
Max. beschikbaar
Start datum
SALT Lending omschrijving

SALT kopen

SALT is momenteel beschikbaar op een viertal exchanges, waar Binance de aanbevolen exchange is omdat deze het hoogste handelsvolume heeft en daardoor kan je sneller cryptovaluta kopen en verkopen voor de actuele marktprijs. Binance biedt niet de mogelijkheid om er direct Euro’s op te storten dus deze zal je eerst via een andere dienst aan moeten schaffen. Hieronder wordt stap voor stap uitgelegd hoe je dit gemakkelijk en veilig kunt doen.

Stap 1: Ga naar Binance en maak een account aan. Hier hoef je enkel op “Create account” te klikken, je email adres in te vullen en een wachtwoord te kiezen. Kies een sterk wachtwoord met verschillende leestekens en nummers die je nog nergens anders voor hebt gebruikt. Hierna ontvang je een email met een link om je account te bevestigen.

Ga direct naar Binance
Tip: maak een account aan via bovenstaande link op je mobiel; eventueel kan je later inloggen en betalen op je pc!
Stap 2: Vind je Bitcoin adres op Binance en sla deze op. Als je bent ingelogd klik op het kopje “Funds” en vervolgens op “Deposits Withdrawals”. Hier zie je een lijst met verschillende cryptovaluta. Naast BTC (Bitcoin), klik op “Deposit”. Vervolgens krijg je een code te zien; sla deze code op, deze zal je later nodig hebben.

SALT kopen Binance

Stap 3: In deze stap zal je Bitcoin aanschaffen om deze vervolgens naar Binance te kunnen sturen.

Tip: mocht je winst (of verlies) hebben gemaakt en je wil je tegoeden weer omruilen voor Euro’s kan je ze terugsturen naar LiteBit of Coinbase. Deze diensten bieden de mogelijkheid je cryptovaluta over te kopen en storten het bedrag in Euro’s terug op je bankrekening.

Wat is SALT Lending

Het SALT Lending platform staat houders van cryptovaluta toe om gebruik te maken van hun bezit door het uit te lenen. Hierdoor kan je geld verdienen aan je cryptovaluta zonder het te hoeven verkopen. SALT is vernoemd naar het zout dat in de geschiedenis gebruikt werd als valuta of opslag van waarde en was een van de eerste soorten “geld” van de mensheid.

Hoe werkt SALT?

  • 1: gebruikers die hun tegoeden willen uitlenen kiezen onder welke voorwaarden ze willen doen en leners kiezen een lening die hun het beste past.
  • 2: de lening wordt vastgelegd in een “smart contract”.
  • 3: de tegoeden worden gestort op de bankrekening van de lener.
  • 4: de lener maakt volgens de afspraken maandelijkse betalingen totdat het contract is voltooid en dan wordt de valuta weer teruggegeven.
SALT Lending instructions

Klik op de afbeelding voor een grotere versie.

De daadwerkelijke SALT token wordt gebruikt voor het gebruik van het platform. Er is ook al een werkende demo beschikbaar:

SALT demo

Klik op de afbeelding om een grote versie te kunnen zien.