Status

Profiteer nu tijdelijk van de EUR & TRY Zero Maker Fee Promotion op Binance. De actie loopt tot en met 31 maart 2021

Koers
Verandering 24u
Volume 24u
Marktwaarde
Details
Huidig beschikbaar
Max. beschikbaar
Start datum
Status converter
Status omschrijving

Status SNT kopen
Op deze pagina:

SNT – Status Koers

SNT – Status kopen

Status kan je kopen op de exchange Binance. Hier kan je niet direct Euro’s op overmaken, dus je zal via een andere dienst Bitcoin aan moeten schaffen en vervolgens kan je hiermee SNT kopen. In de volgende stappen wordt uitgelegd hoe je dat kan doen:

Stap 1: Maak een account aan op Binance:

Maak een account op Binance

Stap 2: Vind je Bitcoin ontvangstadres op Binance. Deze kan je vinden onder FundsDeposits Withdrawals. Naast BTC klik je op Deposit. Hier krijg je een ontvangstadres, sla deze op.

Stap 3: Koop Bitcoin met iDeal of creditcard en verstuur naar Binance.

Creditcard: koop Bitcoin op Coinbase (€8 gratis aan Bitcoin bij besteding van €85 of meer!). Als je Bitcoin hebt gekocht, ga naar accounts en klik Verzenden. Hier kan je het ontvangstadres van Stap 2 invullen versturen.

Koop Bitcoin op Coinbase
Tip: zeer gebruiksvriendelijk voor mobiel

iDeal: koop Bitcoin op LiteBit. Bij het afrekenen op LiteBit kan je het ontvangstadres van Stap 2 direct invullen.

Koop Bitcoin op LiteBit

Stap 4: Binnen enkele minuten tot enkele uren zullen je BTC tegoeden op Binance verschijnen. Ga naar Exchange en ga vervolgens op zoek naar SNT/BTC. Hier kan je kiezen voor hoeveel aan Bitcoin je Status wil kopen.

Tip: je kan je tegoeden ook weer omzetten naar Euro’s, door BTC terug te sturen naar Coinbase of LiteBit en op je rekening te laten storten!

Wat is Status?

Status, afgekort SNT, is een cryptovaluta met als doel het Ethereum netwerk te versterken. Volgens de officiële website:

Surf, chat en maak betalingen veilig op het gedecentraliseerde web.
Status, de Ethereum ontdekkingstool.

Status heeft als doel zo veel mogelijk tussenpersonen uit te schakelen en een nieuwe generatie van internet te beginnen. Net als dat browsers toegang geven tot web diensten, geeft Status toegang tot gedecentraliseerde applicaties. Ook willen ze daarmee een community bouwen, vrij van censuur. Ze bieden ook een app die een chat dienst heeft.

Status wallet

Omdat Status een Ethereum token is kan je deze op alle Ethereum compitabele wallets opslaan. De makkelijkste manier is misschien wel de paper wallet dienst MyEtherWallet (let goed op, hier zijn vele scam varianten van in omloop. Als je deze website bezoekt, zorg dan altijd dat je het groene slotje ziet in de adresbalk met de bedrijfsnaam er in). De meest veilige manier is nog altijd om je tokens op te slaan in een hardware wallet. Op deze pagina lees je wat dat is en waar je deze kan bestellen.

Status video