Triggers

Koop deze of een van de 2500 andere cryptocurrencies veilig en snel bij Binance

Koers
Verandering 24u
Volume 24u
Marktwaarde
Details
Huidig beschikbaar
Max. beschikbaar
Start datum
Triggers omschrijving

trig triggers kopen
Op deze pagina:

EUR-TRIG Triggers Koers

Triggers kopen

Triggers kan je eenvoudig kopen op de exchange Binance. Dit is een hoog gewaardeerde crypto exchange met een groot aanbod aan cryptovaluta. Op Binance kan je echter alleen cryptovaluta zoals Bitcoin op storten, dus deze zal je eerst aan moeten schaffen via een andere dienst met bijvoorbeeld creditcard of iDeal. Hoe je dat kan doen wordt uitgelegd op deze pagina. Als je meer wil weten over Binance kan je dat hier lezen.

Stap 1: maak een Binance account

Maak een account aan op Binance, dit kost slechts enkele minuten. Na een emailbevestiging kan je meteen aan de slag.

Maak een account op Binance

Stap 2: vind je Binance BTC ontvangstadres

Vind je Bitcoin ontvangstadres op Binance. Deze kan je vinden onder Funds > Deposits Withdrawals.

Binance deposit Bitcoin

Naast BTC klik je op Deposit. Hier krijg je een ontvangstadres, sla deze op.

BTC deposit TRIG->BTC TRIG adres

Stap 3: koop Bitcoin met Euro’s en verstuur naar Binance

In deze stap koop je Bitcoin om deze vervolgens naar Binance te kunnen sturen.

Stap 4: TRIG handelen op Binance

Binnen enkele minuten tot uren zullen je tegoeden op Binance verschijnen, als het goed is krijg je een email melding als het zover is. Vervolgens kan je onder Exchange > Markets zoek je naar TRIG om Triggers te kunnen kopen met Bitcoin. Onder het tabje Market kan je gemakkelijk de marktprijs bieden zodat je nooit teveel kan uitgeven. Zie onderstaande screenshots voor de interface.

buy gxs

Voorbeeld bieden marktprijs, ga op zoek naar TRIG in plaats van GXS zoals in het screenshot

Tip: je kan je winst ook weer verkopen op LiteBit en Coinbase. Converteer je TRIG weer naar BTC en stuur het terug. Beide diensten bieden de mogelijkheid om het op je bankrekening te laten storten.

Wat is Triggers?

De cryptovaluta Triggers is gemaakt voor het transporteren van tokens van machine naar machine binnen het Blocksafe Network Economy. Triggers versterkt elk evenement dat plaatsvindt tussen smart-apparaten die in het Blocksafe Netwerk participeren. Dit gedecentraliseerde infrastructuur is gemaakt voor sensor-gebaseerde technologieën. Het team werkt aan het network om innovatieve oplossingen te hosten in het evoluerende verdedigingssysteem door te bouwen aan een eigen blockchain protocol. Slimme apparaten en systemen gebaseerd op het Blocksafe Netwerk zullen significant toe nemen op de gebieden flexibiliteit, snelheid, anonimiteit en veiligheidsfeatures zodat gebruikers het veilig kunnen gebruiken.

Volgende generatie verdedigingssystemen gebruikmakend van blockchain technologie.

trig triggers blockchain

Google trends

De lijn hieronder geeft de trend aan naar het Google zoekvolume naar de term “Triggers”. Deze grafiek kan een indicatie zijn van de populariteit van de coin. Let er op dat dit een relatieve grafiek is op basis van percentages en geen absolute aantallen.