VeChain Kopen | EUR VEN Koers

Deel:

VEN – VeChain Koers


VEN – VeChain kopen

De meest gebruiksvriendelijke cryptobeurs waar je VeChain kan kopen is Binance. Deze exchange is hoog gewaardeerd en heeft op het moment van schrijven het vijfde hoogste dagelijkse volume volgens Coinmarketcap en is een van de hoogst gewaardeerde exchanges volgens Cryptocompare. Hier kan je meer lezen over Binance.

In de volgende vier stappen wordt uitgelegd hoe je met Euro’s VEN kan kopen op Binance.

Stap 1: Maak een account aan op Binance:

Maak een account op Binance

Stap 2: Vind je Bitcoin ontvangstadres op Binance. Deze kan je vinden onder FundsDeposits Withdrawals. Naast BTC klik je op Deposit. Hier krijg je een ontvangstadres, sla deze op.

Stap 3: Koop Bitcoin met iDeal of creditcard en verstuur naar Binance.

Creditcard: koop Bitcoin op Coinbase (€8 gratis aan Bitcoin bij besteding van €85 of meer!). Als je Bitcoin hebt gekocht, ga naar accounts en klik Verzenden. Hier kan je het ontvangstadres van Stap 2 invullen versturen.

Koop Bitcoin op Coinbase
Tip: zeer gebruiksvriendelijk voor mobiel

iDeal: koop Bitcoin op LiteBit. Bij het afrekenen op LiteBit kan je het ontvangstadres van Stap 2 direct invullen.

Koop Bitcoin op LiteBit

Stap 4: Binnen enkele minuten tot enkele uren zullen je BTC tegoeden op Binance verschijnen. Ga naar Exchange en ga vervolgens op zoek naar VEN/BTC. Hier kan je kiezen voor hoeveel aan Bitcoin je VeChain wil kopen.

Tip: je kan je tegoeden ook weer omzetten naar Euro’s, door BTC terug te sturen naar Coinbase of LiteBit en op je rekening te laten storten!

Wat is VeChain?

De officiële website vermeldt:

 

VeChain is de wereld’s leidingevende blockchain platform voor producten en informatie.

Ze streven er naar een gedistribueerd business ecosysteem te bouwen onafhankelijk van vertrouwen, gebaseerd op blockchain technologie en zelf-circulerend en uitbreidend.

Met de blockchain technologie wil VeChain het simpel en veilig maken voor productfabrikanten om data te verzamelen, beheren en delen met leveranciers, afnemers en consumenten door de gehele lifecycle van een product. Ook hebben ze partnerschappen aangekondigd met grotebedrijven zoals PWC, Renault en Kuehne & Nagel.

VeChain wallet

Omdat VeChain een Ethereum token is kan je deze op alle Ethereum compitabele wallets opslaan. De makkelijkste manier is misschien wel de paper wallet dienst MyEtherWallet (let goed op, hier zijn vele scam varianten van in omloop. Als je deze website bezoekt, zorg dan altijd dat je het groene slotje ziet in de adresbalk met de bedrijfsnaam er in). De meest veilige manier is nog altijd om je tokens op te slaan in een hardware wallet. Op deze pagina lees je wat dat is en waar je deze kan bestellen.