XMR Monero – koers – kopen met iDeal
XMR Monero kopen met iDeal

Monero kan je vanuit Nederland gemakkelijk kopen via de website van LiteBit. Dit is een Nederlands bedrijf en opereert in heel Europa. Het voordeel van deze website is dat ze 50 verschillende coins aanbieden en je deze gemakkelijk met iDeal kan afrekenen.

Let op dat je wel een Monero wallet nodig hebt om ze op te slaan. Heb je deze niet, ga dan naar https://mymonero.com/ en maak een nieuwe wallet aan. Vind hier vervolgens je publieke wallet adres en het payment ID. Deze heb je nodig om af te kunnen rekenen in LiteBit.

Koop XMR Monero op LiteBit!

Wat is Monero?

Monero is een crypto valuta met de focus op privacy. In dit artikel lees je de meest populaire privacy coins en hun verschillen. Van al de verschillende “anonieme” crypto valuta is Monero het populairst omdat deze de hoogste marktkapitalisatie heeft.

Het belangrijkste verschil tussen Monero en Bitcoin is dat Bitcoin slechts “pseudo-anoniem” is. Dit houdt in dat aflever- en ontvangstadressen anoniem gemaakt kunnen worden zodat niemand weet wie de transactie heeft gedaan. De transactie zelf komt echter wel in de blockchain te staan en is voor iedereen zichtbaar. Monero heeft een onzichtbare (versleutelde) blockchain dus niemand kan de inhoud van de transactie zien.

Eenvoudig handelen bij Binance
8.6
  • 100% betrouwbaar
  • Betalen met iDeal
  • Zero Maker Fee
Start met handelen
Snelst groeiende Crypto aanbieder 2021