XVG Verge converter

XVG Verge Crypto Currency | Koers – Kopen – Informatie

Deel:

XVG Verge live koers

Waar kan ik Verge kopen?

Vanuit Nederland is de makkelijkste manier om XVG Verge te kopen via LiteBit.eu. Het voordeel van LiteBit is dat je er kan betalen met iDeal en je de valuta direct in je wallet ontvangt. Ook kan je op LiteBit zelf een wallet aanmaken zodat je al je handelingen binnen één dienst kan houden.

1. Ga naar LiteBit.eu en maak een nieuwe account aan als je deze nog niet bezit

Creëer gratis een account op LiteBit.eu

2. Als je account is aangemaakt klik op het symbool XVG van Verge

xvg verge currency kopen

3. Nu krijg je het betalingsvenster, vul hier in hoeveel je wil kopen

Indien je geen Verge wallet bezit en je wil de valuta op de LiteBit wallet opslaan kies voor “Gebruik LiteBit wallet”

xvg verge litebit wallet

4. Rond de betaling af

Vanaf nu kan je de valuta bereiken rechtsboven onder “Wallet”.

Wat is Verge?

Verge is een crypto valuta met de focus op privacy met als doel dat de gebruikers volledig anonieme transacties kunnen doen. Het is gebaseerd op de Bitcoin blockchain maar verschaft zijn anonimiteit door gebruik te maken van meerdere anonieme netwerken zoals bijvoorbeeld i2p en Tor. De IP adressen van gebruikers worden volledig verborgen en daardoor zijn transacties niet te traceren.

De voordelen ten opzichte van andere crypto valuta met de focus op privacy zijn dat Verge snellere transacties heeft, meer transacties per seconde kan verwerken, niet oneindig te minen is en je IP adres verbergt. Lees meer over verschillen van anonieme crypto valuta in het artikel Beste Anonieme Crypto Valuta.

anonieme crypto valuta
Klik op de tabel voor een groter formaat

Overige hulpmiddelen

Roadmap

Het development team is zeer actief en meerdere keren per maand worden er updates aangebracht aan het protocol, apps en externe diensten zoals Telegram en Twitter tip-bots. De gehele Nederlandstalige roadmap kan je vinden op de officiële website.

Block explorer

Er zijn verschillende blockchain explorers maar de bereikbaarheid hiervan is wisselend. Als er één het niet doet probeer dan een van de mirror blockchain explorers:

Wallet / portemonnee

Op de officiële website zijn een groot aantal wallets te vinden voor onder andere Windows, Android, Linux, Mac OSX, web wallet en paper wallets.

Bekijk alle wallets