XZC Zcoin kopen met iDeal

 

XZC koers


XZC Zcoin kopen met iDeal

Zcoin kan je gemakkelijk vanuit Nederland kopen via LiteBit. Dit is een Nederlandse website en is actief in heel Europa. Het voordeel van deze website is dat ze 50 verschillende valuta aanbieden en je deze gemakkelijk met iDeal kan kopen. Ook bieden ze veel soorten portemonnees aan zodat je alles via één dienst kunt doen.

Ga direct naar LiteBit!

Maak gemakkelijk een account aan op je mobiel!

Wat is Zcoin?

Zcoin is een cryptocurrency met de focus op anonimiteit en privacy en is gebaseerd op het ZeroCoin protocol. De makers van de coin claimen dat het Zerocoin protocol het meest privé is van alle coins door doorslaggevend wetenschappelijk onderzoek. Zcoin onderscheidt zich van Bitcoin doordat het geen openbaar logboek heeft waar alle transacties gevolgd kunnen worden. Als je dus coins spendeert kan de eigenaar dus niet achterhaald worden.

Andere coins met de focus op privacy zijn XVG Verge, PIVX, Monero, Stealthcoin, of lees hier over de beste anonieme coins.

XZC Wallet

Ook kun je er voor kiezen de aangeschafte coins in een eigen wallet te bewaren. Een populaire wallet voor Zcoin is Coinomi of download de officiële wallet.

Eenvoudig handelen bij Binance
8.6
  • 100% betrouwbaar
  • Betalen met iDeal
  • Zero Maker Fee
Start met handelen
Snelst groeiende Crypto aanbieder 2021