YOYO, EEN YOYOW TOKEN VOOR DE BELONING VAN CONTENT.

Nu YOYO Tokens kopen bij Binance

Ga direct naar Binance!

WAT IS YOYO?

De cryptomunt YOYO komt voort uit de samenwerking van verschillende content producenten van het platform YOYOW. De term YOYOW staat voor You Own Your Own Words en verwijst duidelijk naar organisaties die zich richten op het leveren van content. Dat hoeft niet per se te bestaan uit woorden. Ook producenten van video’s, foto’s en live uitzendingen kunnen zich toevoegen bij YOYOW.

Dit netwerk maakt gebruik van de blockchain technologie, waarbij de YOYO wordt gebruikt als transactiemiddel. De YOYOW community bestaat uit verschillende content platformen waar diverse content bijdragers bij aangesloten zitten. Met behulp van de blockchain technologie wordt de bijdrage van de iedere deelnemer in kaart gebracht en ontvangen de deelnemers naar verhouding een waarde terug.

YOYOW heeft zo een verdienmodel gecreëerd waarbij de waarde wordt geregistreerd met behulp van de blockchain technologie. Iedere deelnemer bij YOYOW heeft de mogelijkheid aan de hand van de beschikbare toolkits een YOYOW platform op te zetten die bijdraagt aan het YOYOW netwerk en de uitwisseling van de YOYO munt.

WAAR KOOP IK YOYO?

Inmiddels is de YOYO een bekende cryptocurrency die beschikbaar is op meerdere bekende exchanges als Binance, Okex, LBank, en HitBTC. Ben jij geïnteresseerd in de aankoop van YOYO? Kies dan gericht een exchanges die dit aanbiedt en maak daar een account aan. Bij de meeste exchanges is de YOYO in te ruilen voor de bekende cryptovaluta als Bitcoin (BTC) of Ethereum (ETH).

Voordat je gaat investeren in de YOYO moet je dus in bezit zijn van deze cryptocurrencies. Bekijk goed wat de huidige koersen voor de YOYO zijn en hoeveel BTC of ETH je moet inleggen om deze te kopen. Lees ook goed de voorwaarden van de exchanges om werkelijk een ruil te doen. Sommige exchanges willen namelijk dat je eerst een inleg doet in je account. Dat is bij iedere exchange weer anders.

Voor de aankoop van YOYO zoek je combinaties als YOYO/BTC of YOYO/ETH, afhankelijk van de cryptomunten die jij in bezit hebt. Sommige exchanges bieden verschillende soorten prijzen aan. Let daarom goed op voor welke prijs jij de YOYO aanschaft.

WAAR VERKOOP IK YOYO?

Na jouw eigen aankoop van YOYO heb je natuurlijk de mogelijkheid deze weer te verkopen. Ook daarvoor kan je terecht bij de bekende exchanges, maar daar is ook het bezit van een wallet nodig. Hiervoor zijn zowel desktop als online wallets beschikbaar waar de YOYO in beheerd kan worden. Vanuit deze wallet kan je de YOYO verkopen via dezelfde exchange als waar je de cryptomunt gekocht hebt.

Voor de verkoop zoek je combinaties als BTC/YOYO of ETH/YOYO op. Net als bij het kopen, zoek je voor de verkoop ook de ideale koersprijs op waarvoor jij een verkoop in gang wilt zetten. Voor de verkoop van de YOYO token heb je een wallet nodig die ERC20 tokens ondersteunt. Inmiddels geldt dat wel voor veel wallets, maar controleer dat goed voordat je een wallet aanschaft.

WAAROM INVESTEREN IN YOYO?

Met de YOYO cryptomunt draag je bij aan het YOYOW netwerk. Het is een netwerk die de producenten van content juist wilt belonen aan de hand van de geleverde content. Een beloningssysteem die nog weinig wordt gezien en daarom zo uniek is. Met behulp van de YOYO tokens wordt de content beoordeeld en kunnen de transacties worden volbracht binnen het YOYO platform.

Uiteindelijk moet met het YOYOW netwerk zoveel mogelijk content gecreëerd worden en beloond worden met de YOYO tokens. YOYOW wilt hiermee platformen tot stand brengen die behoren tot social media, blogging, forum, websites, encyclopedia, video en live streaming. Content wat altijd geproduceerd zal worden en waar YOYOW op deze uitzonderlijke manier aan gaat bijdragen.

Nu YOYO Tokens kopen bij Binance

Ga direct naar Binance!

Eenvoudig handelen bij Binance
8.6
  • 100% betrouwbaar
  • Betalen met iDeal
  • Zero Maker Fee
Start met handelen
Snelst groeiende Crypto aanbieder 2021