Tip
Koop of verkoop crypto bij Bitvavo
X

Armory wallet- review en gids

Armory

Voor het kopen en verkopen van Bitcoins is de Armory Wallet ook nog eens van de meest betrouwbare wallets. Mede door de mogelijkheid voor cold storage en de hoge veiligheid die zij bieden. Verder bieden zij ook een uitgebreide supportmogelijkheden en een geavanceerde cryptocurrency community.

Inmiddels is Armory ook voor veel Bitcoin kopers en verkopers een gewilde plek om een online wallet aan te schaffen. De Armory Wallet is te downloaden voor zowel individuen als bedrijven.

PLUS- EN MINPUNTEN

PLUSPUNTEN:

+ De beste veiligheidsmaatregelen zoals multi-signature support en encrypties
+ Cold storage support waardoor je ook offline jouw Bitcoins kan beheren
+ Armory is een gevestigde naam onder de cryptocoin wallets
+ Open source

MINPUNTEN:

Ontbreken van 2-factor authenticatie
De hoge veiligheidstoepassingen maken de wallet minder toegankelijk voor beginners
De wallet is via de computer te gebruiken en niet via telefoon

BETROUWBAARHEID

Armory is de meest veilige aanbieder in de Bitcoin wallets. Om deze veiligheid te garanderen hebben zij hoogwaardige veiligheidsmaatregelen ingevoerd en maken zij gebruik van open source Protocol, het Glacier Protocol. De veiligheid van Armory wordt verzekerd door de decentralized lockboxes en de wallet encrypties.

Armory is onderdeel van Armory Technologies, Inc. Contactinformatie is ook te vinden op de website. Veel informatie wordt daar niet weergegeven, op een paar e-mailadressen na.

Koop crypto bij Bitvavo review
9.3/10
  • €10.000 gratis handelskosten
  • 230+ soorten cryptovaluta
  • Nederlandse exchange

GEBRUIKSGEMAK

De Armory Wallet is ook nog eens zeer prettig om mee te werken. De wallet is gratis te installeren en te gebruiken. Vervolgens kan je deze delen met meerdere eigenaren van een Bitcoin wallet. De Armory Wallet is ook te installeren op alle computers met de besturingssystemen Microsoft Windows, Apple Mac OSX, Linux Ubuntu of Rasberry Pi.

In de kolom Balance staat ook weergegeven hoeveel Bitcoins er nog in je wallet zitten. Door de opties Receive Bitcoin en Send Bitcoin kan je Bitcoins toevoegen of verzenden. Het is ook mogelijk Bitcoins te verzenden vanaf een offline wallet door middel van Offline Transactions of via de watch-only/offline-only feature.

VALUTA AANBOD

De Armory Wallet is ook beschikbaar voor het beheer van Bitcoins.

SUPPORT

Armory biedt veel support om het gebruik van de wallet zo makkelijk en aantrekkelijk mogelijk te maken. Online zijn er een aantal tutorials te vinden die jou door de Armory Wallet heen begeleiden.

Onder de FAQ staan veel vragen beantwoord. Je mag ook jouw vraag opsturen per e-mail. Het e-mailadres staat vermeld op de contactpagina van de website.

IDENTITEITSVERIFICATIE

De Armory Wallet is te downloaden op jouw computer. Door jouw Bitcoin adres toe te voegen, is het mogelijk Bitcoins te ontvangen en te verzenden. Door middel van Private Key is het mogelijk de Armory Wallet voor jou persoonlijk te beveiligen. Alleen hiermee is het mogelijk de wallet te openen op de computer.

Zolang jouw persoonlijke computer waarop de wallet is geïnstalleerd niet in vreemde handen komt, kan verder niemand toegang krijgen tot jouw Armory Wallet. Extra beveiliging binnen de wallet is mogelijk door voor diverse acties autorisaties toe te voegen voordat deze uitgevoerd kunnen worden.

Handelen bij Bitvavo
9.3
  • Goedkoopste exchange
  • Groot aanbod
  • Accepteert iDeal
Start met handelen
Snelst groeiende Crypto aanbieder 2024
Deze website biedt algemene informatie en is geen financieel advies; investeren in crypto brengt risico's, raadpleeg een expert; wij zijn niet aansprakelijk voor verliezen.
Cookiemelding
Adblocker gedetecteerd.

Beste bezoeker, we zien dat je een adblocker gebruikt. Helaas blokkeren adblockers essentiële onderdelen op onze website en zal de website daardoor niet juist weergeven worden. We vragen je daarom om de adblocker voor Crypto-Valuta.nl uit te schakelen zodat we jou de beste ervaring kunnen bieden. Bedankt!