Tip
Koop of verkoop crypto bij Bitvavo
X

Bitvavo review

Voor de aanschaf van cryptocurrencies zoals Bitcoin, Ethereum of Cardano kun je terecht bij een crypto exchange. Vandaag de dag bestaan er ontzettend veel exchanges, maar voor welke moet je kiezen? Voor Nederlandse gebruikers kan het interessant zijn om eens naar het Bitvavo platform te kijken. In de onderstaande Bitvavo review wordt deze exchange uitgebreid behandeld. Er wordt onder meer gekeken hoe Bitvavo scoort op betrouwbaarheid en veiligheid, maar ook hoeveel handelskosten er worden gerekend. Aan het einde van de review weet je of Bitvavo voor een jou geschikte crypto broker is. We vertellen je alles over onze ervaringen met dit platform.

Direct naar:
Details
Handelsvergoeding
0.25
Opgericht sinds
2017
Locatie en taal
Nederland, Nederlands, Engels
Betaalmogelijkheden
iDeal, SEPA
Aantal currencies
230
Beoordeling exchange
9.3 / 10

Bitvavo Review

Bitvavo is een Amsterdamse cryptocurrency exchange die werd opgericht in 2017. In de loop der jaren is Bitvavo uitgegroeid tot de grootste en goedkoopste exchange van Nederland. Het bedrijf focust zich op het aanbieden van een toegankelijk en intuïtief platform, terwijl een maximale mate aan veiligheid te allen tijde wordt gewaarborgd. Bitvavo wil voor iedereen een one-stop-shop om te handelen in cryptocurrencies zijn. Steeds meer mensen zien de voordelen van deze exchange in, waardoor het aantal gebruikers op het platform nog altijd groeit. Omdat Bitvavo een groeiende partij is in Nederland, vonden wij het tijd voor een gedetailleerde Bitvavo review.

We raden je aan eerst de review te lezen, maar wil je direct beginnen met handelen? Op Bitvavo kun je nu de eerste €10.000,- commissievrij handelen via de onderstaande link:

Claim hier de welkomstbonus

 

De complete beoordeling

Door Noor Houwink, Crypto expert bij crypto-valuta Laatst getest 06-03-24
Betrouwbaarheid
9/10

Bitvavo is een zeer betrouwbare en transparante crypto exchange.

Veiligheid
9/10

Bij Bitvavo zijn je tegoeden veilig, onder meer omdat deze zijn verzekerd.

Aanbod Valuta's
9/10

Het groeiende aanbod van inmiddels meer dan 60 cryptovaluta’s is voor de meeste gebruikers toereikend.

Betaalmogelijkheden
10/10

Bitvavo werkt met meer dan 8 betaalmethodes, waaronder iDEAL.

Gebruikersgemak
10/10

Het platform is minimalistisch en zeer gemakkelijk in het gebruik, ook voor beginners.

Support
9/10

Contact opnemen kan doordeweeks op kantooruren via live chat of e-mail.

Koop crypto bij Bitvavo review
9.3/10
 • €10.000 gratis handelskosten
 • 230+ soorten cryptovaluta
 • Nederlandse exchange

Prestaties van Bitvavo

Bitvavo profileert zich als een aantrekkelijke no-nonsense exchange voor gebruikers uit de hele Europese Unie. Dat de exchange volledig Nederlands is, biedt veel voordelen voor Nederlandse gebruikers. Dit merk je bijvoorbeeld op het gebied van betaalmogelijkheden en support.

Is Bitvavo betrouwbaar – Onze ervaringen

Een belangrijke vraag in onze Bitvavo review die we gaan beantwoorden is of Bitvavo betrouwbaar is. Veel gebruikers zien de Nederlandse exchange Bitvavo als een zeer betrouwbare partij. Maar is dit ook terecht? Het antwoord is positief. Dit blijkt uit het verleden. Bitvavo is namelijk nooit betrokken geweest bij verwijtbare schandalen en daarmee nog nooit slecht in het nieuws gekomen. Deze exchange wordt daarnaast gereguleerd en is geregistreerd bij De Nederlandsche Bank (DNB). Dat houdt in dat Bitvavo aan verschillende standaarden moet voldoen die ook voor banken gelden. Dit is bijzonder, aangezien lang niet alle NL cryptocurrency exchanges daadwerkelijk worden gereguleerd. Frauduleuze activiteiten blijven dan veel langer onopgemerkt. Al met al kan met recht uit onze ervaringen worden gesteld dat Bitvavo een betrouwbare partij is.

Hoe veilig is Bitvavo?

Nu we weten dat Bitvavo betrouwbaar is, gaan we kijken een volgend standaard onderdeel in de exchange reviews. Handelen bij Bitvavo is erg veilig. Alle tegoeden van gebruikers worden opgeslagen in een aparte stichting. Mocht het hoofdbedrijf (Bitvavo B.V.) failliet gaan, dan staan de tegoeden van gebruikers nog veilig en onaangetast in de aparte rechtspersoon. Daarnaast heeft Bitvavo alle tegoeden van gebruikers verzekerd en beschikken de datacenters over verschillende hoogwaardige certificeringen waaronder ISO 9001 en ISO 27001. Tokens in wallets van gebruikers worden voor een groot deel offline opgeslagen in zogeheten cold wallets die niet gehackt kunnen worden. Vanuit de exchange wordt er dus veel gedaan aan veiligheid. Als gebruiker van Bitvavo kun je ook zelf een aantal maatregelen nemen, bijvoorbeeld tweefactor-authenticatie activeren en een sterk wachtwoord kiezen. Bitvavo scoort goed op het gebied van veiligheid.

Welke cryptovaluta’s zijn er bij Bitvavo?

Bij Bitvavo kun je in meer dan 230 cryptomunten handelen. Het aanbod is dus ruim, maar zeker niet gigantisch. Sommige (buitenlandse) exchanges bieden meer dan 300 cryptovaluta’s aan. De vraag is echter in hoeverre dit toegevoegde waarde heeft, iets dat we in mindere mate beoordelen in de review. In de praktijk handelen de meeste beleggers namelijk slechts in de bekendere valuta. In het aanbod van Bitvavo vind je onder meer grote valuta’s als Cardano, Bitcoin en Ethereum terug. Ook kleinere cryptocurrencies zoals Stratis, Reddcoin en CyberMiles zijn echter via het platform te verhandelen. Voor de meeste gebruikers is het aanbod dus ruim genoeg. Daarnaast is het zo dat Bitvavo in de toekomst meer digitale valuta’s aan het aanbod zal toevoegen.

Op welke manieren kan ik betalen?

Storten en betalen kan op Bitvavo geheel zoals je dat in Nederland gewend bent. Je kunt dus betalen met iDEAL, een (instant) SEPA-overboeking, Sofort of creditcard (MasterCard of VISA). In andere landen van de Europese Unie kunnen andere betaalmethodes worden gehanteerd. Zo kun je vanuit België ook betalen met Bancontact, vanuit Italië en Frankrijk met Mybank en vanuit Oostenrijk met EPS en Giropay. Bitvavo speelt hiermee goed in op de betaalwensen in verschillende landen. Dit kun je zeker niet van alle exchanges zeggen.

Handelen via een zakelijke rekening is bij Bitvavo niet mogelijk. Zowel een betaling als uitbetaling via een zakelijke rekening is momenteel niet mogelijk.

Stichting Bitvavo Payments

Het terugstorten van fiat geld gebeurt op dezelfde rekening als waar je geld mee hebt gestort. Let op dat de naam van de rekening en je account exact overeenkomen. Wanneer je geld terug laat storten op je rekening ontvang je dit van Stichting Bitvavo Payments met een Bunq bankrekeningnummer. Heb je zelf een Bunq rekening, dan kun je deze gemakkelijk koppelen aan Bitvavo.

Is Bitvavo makkelijk te gebruiken?

Het platform van Bitvavo is minimalistisch en logisch vormgegeven. Hierdoor laat het zich gemakkelijk bedienen. Het team van Bitvavo heeft er duidelijk voor gekozen om irrelevante of (te) complexe opties niet in het basisplatform te integreren. Veel uitgebreider dan globale grafieken en een lijst van cryptocurrencies is het platform dus niet. Dit is erg prettig voor gebruikers die op zoek zijn naar een rechttoe rechtaan handelsomgeving. Bitvavo scoort dan ook zeker punten in de review op dit onderdeel. Zoek je meer diepgang? Dan kun je altijd overschakelen naar de geavanceerde handelsomgeving. Je komt dan terecht in een complexer platform dat je voorziet van alle mogelijkheden die je als ervaren trader nodig hebt, zoals een live orderbook en candlestick-grafieken met indicatoren voor technische analyses. Ook deze handelsomgeving werkt goed en is gebruiksvriendelijk.

Hoe is de Bitvavo klantenservice?

Je kunt op twee manieren contact opnemen met de Bitvavo klantenservice: via een live chat en via een e-mailbericht. Een live chat is mogelijk op werkdagen tussen 9.00 uur en 17.00 uur. In het weekend is de live chat gesloten. De supportafdeling is via e-mail op werkdagen tussen 9.00 uur en 21.00 uur actief. Ook in het weekend kun je eventueel een e-mail terugverwachten tussen 10.00 en 18.00 uur. Dit biedt dus uitkomst wanneer de live chat offline is. 24/7 support biedt Bitvavo echter niet. Ook is de supportafdeling niet telefonisch bereikbaar. Het is een geruststelling dat de antwoorden van de klantenservice van hoge kwaliteit zijn. Veel gebruikers zijn hier zeer goed over te spreken.

Bitvavo review van gebruikers

Bitvavo, als een prominente crypto exchange, wordt over het algemeen positief beoordeeld in gebruikerservaringen, vooral vanwege de gebruiksvriendelijkheid en overzichtelijkheid van het platform. De reviews over Bitvavo zijn voornamelijk te vinden op Trustpilot, waar het platform een gemiddelde beoordeling van 4,1 uit 5 heeft, gebaseerd op meer dan 16.000 gebruikersrecensies. Uit de Bitvavo reviews blijkt dat de app en de website gewaardeerd worden voor hun eenvoud en efficiëntie, wat cruciaal is voor zowel beginnende als ervaren crypto-investeerders. Dit maakt Bitvavo een toegankelijke keuze binnen de wereld van crypto exchanges.

Een belangrijk aspect dat in meerdere Bitvavo ervaringen naar voren komt, is de beveiliging van het Bitvavo account. Gebruikers tonen waardering voor de mogelijkheid om hun account te beveiligen met twee-factor authenticatie, wat een extra laag van veiligheid biedt tegen ongeautoriseerde toegang. Dit is een essentiële functie, gezien de gevoelige aard van financiële transacties in de crypto-wereld.Bitvavo review

De Bitvavo wallet wordt ook positief beoordeeld, waarbij gebruikers de veiligheid en het gemak van het opslaan en handelen van cryptocurrencies benadrukken. Dit onderstreept Bitvavo’s reputatie als een veilige en betrouwbare crypto exchange.

Echter, er zijn ook kritische geluiden, voornamelijk gericht op technische problemen met de app en frustraties over het stopzetten van bepaalde cryptocurrencies en problemen met withdraw aanvragen. Deze negatieve ervaringen benadrukken het belang van technische stabiliteit en duidelijke communicatie vanuit het platform.

Hoewel er enkele technische problemen en frustraties zijn gemeld, zoals problemen met de app en het stopzetten van bepaalde cryptocurrencies, lijkt Bitvavo actief te werken aan het verbeteren van deze aspecten. De snelle en effectieve reactie van het supportteam op klachten en problemen toont een sterke toewijding aan klanttevredenheid en de wens om het platform continu te verbeteren. De ervaringen van andere gebruikers lijkt overeen te komen met onze persoonlijke Bitvavo review.

Tip: Hier kun je tot de eerste 10.000 euro gratis handelen.

Highlights uit de beoordeling

Pluspunten

 • Bitvavo is zeer betrouwbaar en veilig
 • Betalen met iDeal
 • Lage handelskosten

Minpunten

 • Geen 24/7 support
Noor Houwink Crypto expert bij crypto-valuta
Koop crypto bij Bitvavo review
9.3/10
 • €10.000 gratis handelskosten
 • 230+ soorten cryptovaluta
 • Nederlandse exchange

Video: Leer handelen bij de Bitvavo exchange

Direct handelen bij Bitvavo

Wat bedragen de fees bij Bitvavo?

Bitvavo ervaren wij als een transparante partij. Dat blijkt ook wanneer het gaat om de handelskosten. Dit kan helaas niet van alle exchanges worden gezegd. Handel je op Bitvavo, dan betaal je voor standaard transacties maximaal 0,25% handelskosten. Hoe hoger het bedrag, hoe lager het percentage. Zo betaal je voor een transactie van meer dan €100.000 slechts 0,20% aan kosten. Voor transacties boven de €25.000.000 is dit slechts 0,04%. Voor de meeste gebruikers is standaard de 0,25% van toepassing. In vergelijking met veel andere exchanges is dit een zeer lage fee, helemaal wanneer je meeneemt dat Bitvavo een gereguleerde exchange is.

Volume (30d) Taker Fee Maker Fee
€0 + 0.25% 0.15%
€100,000 + 0.20% 0.10%
€250,000 + 0.16% 0.08%
€500,000 + 0.12% 0.06%
€1,000,000 + 0.10% 0.05%
€2,500,000 + 0.08% 0.04%
€5,000,000 + 0.06% 0.04%
€10,000,000 + 0.05% 0.03%
€25,000,000 + 0.04% 0.03%
€100,000,000 + 0.04% 0.03%
€500,000,000 + 0.04% 0.03%
 • Storten: Het storten van digitale activa is gratis.
 • Opnemen: De kosten voor het opnemen van digitale activa kunnen variëren vanwege de capaciteit van de blockchain.

Bitvavo fees

Bitvavo wallet

Bitvavo werkt met een eigen wallet. Wanneer je bij deze Nederlandse exchange cryptocurrencies aankoopt, hoef je de tokens die je hebt gekocht zoals Bitcoin dus niet naar elders over te plaatsen. De tokens komen automatisch in de offline exchange wallet van Bitvavo terecht. Via deze exchange kun je dus cryptocurrency kopen, verkopen, verzenden, ontvangen en bewaren. Een exchange wallet biedt veel gebruiksgemak: je niet zelf een wallet uit te kiezen en je kunt op één plaats inloggen voor al je crypto-zaken. Je Bitvavo wallet kun je bereiken via je browser, maar ook via de app. Zo heb je altijd inzicht in je crypto wallet, ook als je onderweg bent. Bitvavo zorgt actief voor de veiligheid van jouw tokens. Bitvavo zorgt er ook voor dat alles offline wordt opgeslagen via de Bitvavo wallet, om zo op deze manier extra veiligheid te creëren voor jouw crypto.

Bitvavo wallet

Bitvavo exchange en hardware wallet integratie

De Bitvavo exchange biedt gebruikers de mogelijkheid om hun crypto activa veilig op te slaan door integratie met hardware wallets. Dit is een essentiële feature voor iedereen die serieus bezig is met crypto, aangezien hardware wallets als één van de veiligste methoden voor cryptobewaring worden beschouwd. Gebruikers kunnen hun digitale valuta van Bitvavo’s online platform overzetten naar een externe hardware wallet, zoals de Ledger Nano S/X of de Trezor One/Model T.

Deze integratie stelt gebruikers in staat om het beste van twee werelden te combineren: het gemak van het handelen op een gebruikersvriendelijke crypto exchange zoals Bitvavo, en de verhoogde beveiliging van zo’n wallet. Door cryptovaluta in een zo’n wallet te bewaren, zijn ze immuun voor online aanvallen, aangezien de toegangssleutels offline worden gehouden.

Belangrijk om te vermelden is dat bij het crypto versturen naar een hardware wallet gezien wordt als een ‘externe overboeking’, wat invloed kan hebben op eventuele kosten of beperkingen vanuit Bitvavo. Het is daarom belangrijk voor gebruikers om zich bewust te zijn van mogelijke transactiekosten en de procedure voor het overmaken naar externe wallets.

De app van Bitvavo

De app van Bitvavo functioneert net zo soepel als het online platform. Hij is zowel in de iOS App Store als in de Google Play Store te downloaden, en draait dus op praktisch alle mobiele apparaten zonder problemen. De app werkt met vier tabs. Deze zijn te bereiken via de navigatiebalk onderin het scherm. Het eerste scherm is ‘Home’. Hier vind je een overzicht van alle beschikbare cryptovaluta’s zoals Bitcoin, Polkadot en Ada. Bovenin het scherm zie je je huidige saldo. Dit scherm is dan ook een overzicht van je wallet. Je ziet hoe je posities presteren en welke cryptocurrencies je precies hebt aangeschaft. Ga je via de navigatiebalk naar het tweede scherm, ‘Credits’, dan vind je een overzicht van je stortingen en opnames.

Dit is tevens de plek waar je dergelijke stortingen en opnames kunt verrichten. Het derde scherm is ‘Alerts’. Hier verschijnen meldingen wanneer je bijvoorbeeld prijsalerts hebt ingesteld. Het laatste scherm heet ‘Account’. Je vindt hier een overzicht van onder meer je persoonlijke gegevens, maar ook bijvoorbeeld je aangebrachte affiliates. Kortom, onze ervaringen op het gebied van de Bitvavo app zijn erg positief. Wederom een pluspuntje in deze Bitvavo review.

Bitvavo app

Registratie Bitvavo bij De Nederlandsche Bank (DNB)

Waar Bitvavo extra punten scoort, is het feit dat de exchange officieel is geregistreerd bij de Nederlandsche bank. Bitvavo heeft hier twee soorten registraties:

 • Aanbieder van diensten voor het wisselen tussen virtuele valuta en fiduciaire valuta
 • Aanbieder van een bewaarportemonnee

Deze registratie houdt in dat Bitvavo NL gemachtigd is om diensten aan te bieden op het vlak van handelen in en bewaren van cryptovaluta. De Nederlandsche Bank houdt uitsluitend toezicht op de naleving door Bitvavo van de Wet ter voorkoming van witwassen en financiering van terrorisme en de Sanctiewet 1977

Conclusie

Door Noor Houwink, Crypto expert bij crypto-valuta Laatst getest 06-03-24

Bitvavo bewijst dat Nederland op professionele schaal kan participeren in de fintech- en cryptocurrency-dienstverlening. Deze exchange scoort namelijk op veel punten bijzonder goed, zelfs nog beter dan grote internationale exchanges. Zo is Bitvavo erg betrouwbaar en veilig en kun je betalen conform Nederlandse standaarden. Het is prettig dat het internetplatform zowel een minimalistische als een meer geavanceerde modus heeft. Zo kan het met je mee groeien. Het maakt niet uit in welk scherm je je bevindt, alles is logisch ingedeeld en het geheel draait gewoon erg soepel. Bitvavo is een exchange van Nederlandse bodem om direct verliefd op te worden en scoort dus ook aanzienlijk hoog op alle beoordelingscriteria in onze review format.

Betrouwbaarheid
9/10
Veiligheid
9/10
Aanbod Valuta's
9/10
Betaalmogelijkheden
10/10
Gebruikersgemak
10/10
Support
9/10

Pluspunten

 • Bitvavo is zeer betrouwbaar en veilig
 • Betalen met iDeal
 • Lage handelskosten

Minpunten

 • Geen 24/7 support

De beste beoordelingen voor jou

Onafhankelijke testresultaten

Onze experts bekijken en testen exchanges met een onafhankelijke blik om zo de beste reviews samen te kunnen stellen.

Onze experts

Vermijd onbetrouwbare exchanges

Testresultaten zijn opgesteld en beoordeeld door crypto experts. Dus vermijd de betrouwbare exchanges, dankzij de reviews.

Alle Exchanges

Professionele onderzoeken

Elke exchanges ondergaat dezelfde beoordeling op diverse punten. Zo wordt er een eerlijk waardeoordeel geveild over de exchanges.

Over ons

Veel gestelde vragen

Op je Bitvavo-account kun je de optie ‘staking’ inschakelen. Je verdient dan periodiek rewards door bepaalde tokens voor het verwerken van transacties ter beschikking te stellen. Dit werkt alleen bij cryptocurrencies die gebruikmaken van het Proof of stake-protocol, zoals Ethereum, Tron en Tether. Het staken van cryptomunten is geheel vrijwillig. Je kunt je altijd afmelden.

Bitvavo is een exchange met twee gezichten. Wanneer je op het platform inlogt, kom je in een minimalistische handelsomgeving terecht. Dit is prettig voor traders met minder ervaring of minder behoefte aan complexiteit. Heb jij wel behoefte aan een geavanceerde handelsomgeving? Schakel dan over naar de geavanceerde modus. Hier vind je de nodige tools om onder meer uitgebreide technische analyses te verrichten. De geavanceerde omgeving valt binnen hetzelfde account als de ‘normale’ omgeving. Je kunt altijd overschakelen.

Bitvavo biedt een Accountgarantie tot €100.000 voor het geval ongeautoriseerde toegang leidt tot verlies van fondsen, wat een extra laag van veiligheid biedt. Echter, zoals bij de meeste crypto exchanges, is het geld niet verzekerd zoals bij traditionele banken, en het gebruik van een externe wallet voor grote bedragen wordt aanbevolen.

Bitvavo kampt met uitdagingen door financiële problemen bij hun partner Digital Currency Group, wat leidt tot onzekerheid over de terugbetaling van €280 miljoen. Ondanks deze uitdagingen, blijft Bitvavo actief in gesprek met betrokken partijen om tot een oplossing te komen en benadrukt het bedrijf dat de klantentegoeden veilig zijn.

Volgens diverse Bitvavo reviews wordt het platform gezien als een goede crypto broker, bekend om zijn gebruiksvriendelijkheid en efficiëntie in het faciliteren van crypto transacties, met een breed scala aan beschikbare cryptocurrencies.

Bitvavo neemt serieuze beveiligingsmaatregelen om de veiligheid van gebruikersaccounts en hun crypto wallet te garanderen, inclusief opties zoals tweefactorauthenticatie en het gebruik van externe wallets. Hoewel geen enkel platform volledig risicovrij is, wordt Bitvavo algemeen beschouwd als een veilige optie voor het uitvoeren van crypto transacties.

Hoe handel je bij Bitvavo?

Handelingen verrichten binnen de betrouwbare handelsomgeving van Bitvavo is een frustratievrije en daarmee zorgeloze ervaring. De kans is groot dat je je op het platform snel thuis voelt.

1

Account aanmaken bij Bitvavo

Het is niet lastig om een Bitvavo-account aan te maken. Ga op de website of in de app naar de knop ‘Registreren’. Als eerste wordt je e-mailadres geverifieerd. Als dit in orde is, moet je je persoonsgegevens invullen. Daarna wordt je identiteit geverifieerd. Het is dus niet mogelijk om Bitvavo anoniem te gebruiken. Om je identiteit aan te tonen, heb je een mobiele telefoon en een identiteitsbewijs nodig. Hierna kun je optioneel nog je telefoonnummer laten verifiëren en tweefactorauthenticatie inschakelen. Dit laatste wordt sterk aangeraden.

2

Voor het eerst geld storten

Wanneer je eenmaal toegang tot je Bitvavo-account hebt, kun je geld storten. In je webbrowser druk je in je dashboard op ‘Tegoed storten’. Zit je in de app, dan navigeer je naar het scherm ‘Credits’ of druk je ‘EUR’ aan op het thuisscherm. Je kunt nu kiezen hoeveel fiatgeld je wilt storten. Kies een bedrag en een betaalmethode.

3

iDeal

Op Bitvavo kun je betalen met iDEAL. Hiertoe vink je in het scherm ‘Tegoed storten’ de optie ‘iDEAL’ aan en druk je op ‘Doorgaan’. Vervolgens kies je je bank en word je doorgeleid naar de betaalomgeving van je bank. Betalingen met iDEAL worden direct verwerkt en er zijn geen extra kosten aan verbonden.

4

SEPA

Wil je geld storten middels een overboeking, kies dan in het scherm ‘Tegoed storten’ voor ‘SEPA overboeking’ en druk vervolgens op ‘Doorgaan’. In het volgende scherm zie je een QR-code. Deze kun je scannen met de app van je bank. Je kunt ook de gegevens die eronder staan bij het overboeken van het geld handmatig invoeren. SEPA-overboekingen zijn gratis, maar kunnen 1 tot 2 werkdagen in beslag nemen.

Kopen en verkopen van crypto bij Bitvavo

1

Crypto kopen bij Bitvavo

Om via Bitvavo een cryptovaluta te kopen, druk je in het thuisscherm op de naam ervan. Vervolgens kies je hoeveel euro aan tokens je wilt aanschaffen. Bitvavo geeft direct aan hoeveel handelskosten hieraan verbonden zijn. Tevreden? Druk dan op ‘Kopen’ om je eerste cryptovaluta te kopen.

2

Zo kun jij je cryptomunten verkopen

Cryptocurrencies verkopen werkt hetzelfde als ze kopen. Navigeer via het thuisscherm naar de cryptocurrency die je wilt verkopen. Druk erop en selecteer ‘Verkopen’. Vervolgens kies je hoeveel euro aan tokens je wilt verkopen. Je hoeft een positie niet in zijn geheel te sluiten. De handelskosten verschijnen op het beeld en de knop ‘Verkopen’ licht op. Druk hierop om de verkoop af te ronden.

Deze website biedt algemene informatie en is geen financieel advies; investeren in crypto brengt risico's, raadpleeg een expert; wij zijn niet aansprakelijk voor verliezen.
Cookiemelding
Adblocker gedetecteerd.

Beste bezoeker, we zien dat je een adblocker gebruikt. Helaas blokkeren adblockers essentiële onderdelen op onze website en zal de website daardoor niet juist weergeven worden. We vragen je daarom om de adblocker voor Crypto-Valuta.nl uit te schakelen zodat we jou de beste ervaring kunnen bieden. Bedankt!