Tip
Koop of verkoop crypto bij Bitvavo
X

Over ons

Het investeren en handelen in crypto is er de laatste jaren alleen maar populairder op geworden. Mensen gaan actief op zoek naar alternatieven voor de klassieke spaarformules. Die brengen tegenwoordig niets meer op of te weinig, maar nog lang niet iedereen heeft de weg gevonden naar de crypto valuta. Waarom dat is? Onder andere een gebrek aan kennis en betrouwbaarheid in de wereld van crypto. Daarom is ons team een website gestart. Al sinds 2017 wil het team van crypto-valuta.nl een antwoord bieden op de vele vragen van beginnende beleggers. Wij willen jou graag helpen om van jouw cryptoverhaal een succesverhaal te maken.

Onze missie

Het is onze missie om iedereen, ook de kleine belegger die zijn eerste stappen zet in de cryptowereld, te voorzien van professionele en waardevolle adviezen. Precies daarom stellen wij al onze kennis en ervaring beschikbaar via onze site. Je vindt er alle informatie over de verschillende cryptomunten, exchanges, wallets en meer om goed voorbereid van start te kunnen gaan. In de nieuwssectie kan je terecht voor recente updates binnen de cryptocurrency en de actuele koersen laten je zien wat jouw favoriete cryptovaluta momenteel doet.

Onze kernwaarden

Bij crypto-valuta.nl staan onafhankelijkheid en betrouwbaarheid hoog in het vaandel. Onze crypto-experts doen er alles aan om jou op de meest professionele manier wegwijs te maken in de cryptowereld. We zijn dan ook trots op onze kernwaarden. We bekijken en testen exchanges met een onafhankelijke blik, zodat we voor jou de beste review kunnen samenstellen. Iedere exchange wordt beoordeeld op dezelfde punten: betrouwbaarheid, veiligheid, aanbod, betaalmogelijkheden, gebruikersgemak en support.

Of je nou een beginnende of gevorderde belegger bent, bij crypto-valuta.nl kun je terecht voor adviezen, reviews, koersen en nieuws. We bieden een veilig en onafhankelijk platform voor iedereen.

Onze kennis zichtbaar in cijfers

Op crypto-valuta.nl delen we graag onze ervaring met jou. We reviewen exchanges en schrijven onder meer over cryptomunten en wallets.

  • Koers, waarde en informatie van cryptomunten. Check alle 5200+ cryptovaluta.
  • Welke exchange is betrouwbaar en veilig? Bekijk 30+ exchange reviews.
  • Voor de beginnende en ervaren crypto investeerder raadpleeg je onze 14+ gidsen.
  • Wij delen actueel en relevant crypto nieuws. Bekijk meer dan 30+ artikelen.

Leer samen met onze experts

Crypto is voor iedereen toegankelijk, maar niet iedereen is op de hoogte van de werking ervan. Dat zorgt ervoor dat handelen in crypto vaak gezien wordt als een soort van gokken. Door inzicht te krijgen in het systeem, door trends te leren herkennen en door te weten waar iedere cyptocurrency voor staat, kan je echter heel gericht en met succes investeren en mooie rendementen behalen. Onze experts delen persoonlijke ervaring en inzichten om met succes te kunnen handelen. Let op: dit is geen financieel advies en er kunnen nooit rechten aan ontleend worden.

Professionels en transparantie

Er werd al veel geschreven over cryptovaluta en het kan voor jou moeilijk worden om de echt waardevolle informatie hieruit te filteren. Op crypto-valuta.nl kan je terecht voor ervaringen van echte experts. Zij hebben niet alleen de theoretische kennis in huis, ze zijn zelf ook actieve beleggers die met vallen en opstaan hun beleggingsstrategie bepalen. In alle transparantie wordt ervaring gedeeld over het handelen en over de verschillende exchanges die op de markt zijn.

Betrouwbaarheid en veiligheid

Onze experts hebben goed onderbouwde reviews van de beschikbare exchanges gepubliceerd en zo wordt iedere cryptocurrency grondig geëvalueerd. Pas als je als belegger over voldoende informatie beschikt, kan je de juiste keuzes maken en daar willen onze experts je bij helpen door persoonlijke ervaring te delen. Cryptocurrency kopen wordt voor jou daardoor makkelijk en betrouwbaar. Let op: dit is geen financieel advies, er kunnen altijd verliezen gepaard gaan met traden.

Maak kennis met het team

Ons cryptoteam bestaat uit drie specialisten. Wij stellen ze graag aan je voor.

Crypto specialist Noor Houwink

Pas 28 jaar is ze, maar haar kennis en ervaring binnen de crypto zijn een absolute meerwaarde voor iedere belegger, van beginner tot kenner. Haar eigen persoonlijke interesse zorgde er drie jaar geleden voor dat ze actief crypto ging aan- en verkopen om zo haar ervaringen te kunnen delen met jou. Op vandaag is zij al enkele jaren fulltime in de weer met crypto, wat haar alleen nog maar meer kennis en inzichten heeft opgeleverd. Daarnaast heeft zij ook het CCE certificaat in haar pocket en daarmee onze crypto expert.

Lees hier meer over Noor.

Crypto specialist Luuk Meijer

Hij is 34 jaar en kan zichzelf al zes jaar terecht expert noemen binnen de cryptovaluta. Door zelf te handelen, en dit met zowel mooie winsten als verliezen, weet hij als geen ander wat de aandachtspunten zijn voor iedereen die zijn eerste stappen in het handelen wil zetten. Hij richt zich dan ook vooral op het reviewen van exchanges. Naast eigen ervaring heeft ook Luuk het crypto certificaat van CCE in handen.

Lees hier meer over Luuk.

Crypto specialist Olaf Nygren

Met veertien jaar persoonlijke ervaring in de financiële wereld, kunnen we hier echt spreken van iemand met professionele en ruime ervaring. Niet alleen maakte hij zo de opkomst van de cryptocurrency mee, hij volgde van dichtbij de trends en vergrootte zijn kennis door het wereldwijd volgen van trainingen, seminars en workshops. De crypto kent geen geheimen meer en hij staat klaar om iedere professionele belegger mee te nemen in zijn kennis en ervaring.

Lees hier meer over Olaf

crypto-handelen-bg

Cryptovaluta handelen

Het handelen in Bitcoin en cryptovaluta is eigenlijk heel simpel. Wij leggen je alles uit.

Starten met handelen
Deze website biedt algemene informatie en is geen financieel advies; investeren in crypto brengt risico's, raadpleeg een expert; wij zijn niet aansprakelijk voor verliezen.
Cookiemelding
Adblocker gedetecteerd.

Beste bezoeker, we zien dat je een adblocker gebruikt. Helaas blokkeren adblockers essentiële onderdelen op onze website en zal de website daardoor niet juist weergeven worden. We vragen je daarom om de adblocker voor Crypto-Valuta.nl uit te schakelen zodat we jou de beste ervaring kunnen bieden. Bedankt!