Crypto nieuws

Laatste nieuws en tips&tricks over crypto
Cryptobedrijf Knaken nieuwe partner van Feyenoord
Voetbalclub Feyenoord heeft cryptobedrijf Knaken als nieuwe partner gepresenteerd. Het Rotterdamse bedrijf biedt een handelsplatform aan waar cryptocurrency eenvoudig kan worden behandeld. Knaken en Feyenoord hebben een samenwerkingscontract getekend voor drie seizoenen, met een optie voor drie extra seizoenen. Feyenoord presenteerde onlangs het nieuwe Accelerator-programma en wist eerder al een samenwerking te presenteren met Verloning.nl.
Amerikaanse verzekeraar keert claims uit in Bitcoin
De relatief onbekende verzekeraar Metromile zal zeer binnenkort betalingen accepteren in Bitcoin. Daarnaast zal het bedrijf ook claims gaan uitkeren in de vorm van de bekende cryptocurrency. Metromile zal binnenkort een groot aantal Bitcoin aanschaffen om op de balans van het bedrijf te zetten. Het verzekeringsbedrijf werd in 2011 opgezet in de Verenigde Staten. Metromile wist zichzelf direct te onderscheiden door autoverzekeringen aan te bieden op maat. De klanten betalen enkel voor gereden kilometers. De verzekeraar accepteert klanten van over de hele wereld.
Uitbetaald worden in Bitcoin voor kleine klussen
De coronacrisis heeft er behoorlijk ingehakt en heeft grote gevolgen gehad voor veel mensen. Banen verdwenen en inkomens verdampten in een kort tijdsbestek. Gelukkig kan jij tegenwoordig online best eenvoudig een extra zakcentje verdienen. Je hebt misschien wel eens gehoord van de website ‘CryptoPerHour.com’. Het is een platform waar je met simpele opdrachten kleine geldbedragen kan verdienen. Jouw inkomsten? Die worden uitbetaald in cryptovaluta! In dit artikel vertellen wij meer over CryptoPerHour.
Een nieuwe rage: non-fungible tokens
Vroeger verzamelde wij nog massaal flippo’s en ruilde wij Pokémonkaarten met elkaar. De rages volgde elkaar in een raptempo op. Echter beginnen ook de rages steeds drastischer te veranderen. De nieuwste rage van 2021 zijn de zogeheten ‘non-fungible tokens’. De NFT’s zijn digitale verzamelobjecten en geen fysieke spullen. Animaties vliegen over de toonbank voor honderdduizenden euro’s en zelfs de allereerste Tweet op Twitter staat gewoon te koop. De DJ Don Diablo verkocht een digitaal concert van één uur voor een monsterbedrag van één miljoen euro. Het is een rage dat niet iedereen kan waarderen, maar het is wellicht wel de toekomst. Wij vertellen je meer over de nieuwste hype.
Bitcoin zakt weg, waar ligt de ondergrens?
Dat de wereld van de cryptocurrency onvoorspelbaar is, dat wisten wij al een tijdje. De cryptomunten bereiken hoge pieken, maar daartegenover staan de diepe dalen. De Bitcoin wist op 13 april nog een recordbedrag aan te tikken van 53.192,12 euro. De vreugde was groot, maar ook niet van een hele lange duur. De Bitcoin zakte namelijk weer weg en bereikte op 23 april een waarde van 43.034,52 euro. Is de ondergrens bereikt of zakt de Bitcoin nog verder omlaag in de komende dagen?