Tip
Koop of verkoop crypto bij Binance
X

Crypto nieuws

Laatste nieuws en tips&tricks over crypto
Fuse Network, wat is dat?
Of je pas recent in de wereld van cryptocurrency dook, of er al een langere tijd mee bezig bent, het bevindt zich in een staat van voortdurende beweging, verandering en evolutie. Nieuwe technologieën vullen de bestaande aan en zorgen ervoor dat steeds meer mensen openstaan de sprong te wagen. Vandaag vertellen we je graag meer over Fuse Network - waar het vandaan komt, wat het inhoudt, hoe het in zijn werk gaat, en wat het voor jou, zowel als particulier of als bedrijf, kan betekenen.
Ethereum Merge: alles wat je moet weten
De Ethereum Merge is een langverwachte update. Het wordt steeds meer helder wanneer de Merge echt plaats gaat vinden. De Ethereum Foundation bevestigde onlangs dat er op 6 september van start zal worden gegaan met de update op het mainnet. Wat is de merge precies? En waarom is de Ethereum merge van belang? Lees snel verder om antwoord te vinden op jouw vragen.
15 tips voor handelen in cryptocurrency
Cryptocurrency, het is en blijft een boeiend onderwerp. Er zijn dan ook veel Nederlanders die een cryptomunt bezitten en daar graag over praten op feestjes en partijen. Wellicht denk jij er ook aan om jezelf te gaan onderdompelen in de wereld van de cryptocurrency. In dat geval is het slim om eens rustig onze tips door te lezen. Het is en blijft een onberekenbare wereld en niets is zeker. Gelukkig zijn er tips je de helpende hand kunnen bieden bij het handelen in cryptocurrency.
Wat zijn cross-chain bridges voor blockchains?
Verschillende blockchains kunnen standaard niet met elkaar samenwerken, doordat iedere blockchain werkt met andere protocollen en regels. Dat kan natuurlijk erg onhandig zijn. Het is hierdoor bijvoorbeeld niet mogelijk om een Bitcoin te versturen via het netwerk van Ethereum. Gelukkig is er nu iets bedacht dat hierin verandering kan brengen: de cross-chain Bridge voor blockchains.