Tip
Koop of verkoop crypto bij Bitvavo
X

Crypto nieuws

Laatste nieuws en tips&tricks over crypto
Crypto vergelijkbaar met gokken, aldus de Europese Centrale Bank
Als het gaat om crypto heeft vrijwel iedereen op de wereld een eigen mening. De een is een fan, de ander vindt het geldverspilling. Toch zien steeds meer grote bedrijven en banken het nut van crypto wel in en zij stappen vervolgens in de cryptowereld. Een van de directieleden van de Europese Centrale Bank ziet het nut van crypto niet in. Sterker nog, hij vindt crypto nutteloos. We vertellen je meer.
Ook grote Franse bank krijgt crypto vergunning
Banken over de gehele wereld lijken steeds meer interesse te krijgen in crypto. Zo ook de grote Franse bank CACEIS. De Franse financiële toezichthouder Autorité des Marchés Financiers (AMF) liet weten dat de bank op de valreep een vergunning heeft gekregen. Vanaf juli gaan er in Frankrijk strengere regels in voor crypto en crypto-bedrijven.
Binance trekt zich terug van de Nederlandse markt
Groot nieuws. ’s Werelds grootste crypto exchange ter wereld, Binance, verlaat de Nederlandse markt. Dat werd recentelijk bekend gemaakt. Klanten hebben nog tot 17 juli om hun assets van de exchange te halen.
Hoe groot is de impact van de Ripple-rechtszaak?
Je kan er als cryptoliefhebber niet omheen: de rechtszaak tussen de Securities and Exchange Commission (SEC) en Ripple (XRP). Vrijwel dagelijks wordt er over geschreven of getweet. Dat de uitkomst van die rechtszaak een grote impact zal hebben, is ook geen geheim. Maar hoe groot is de impact van de Ripple-rechtszaak precies?
Deze website biedt algemene informatie en is geen financieel advies; investeren in crypto brengt risico's, raadpleeg een expert; wij zijn niet aansprakelijk voor verliezen.
Cookiemelding
Adblocker gedetecteerd.

Beste bezoeker, we zien dat je een adblocker gebruikt. Helaas blokkeren adblockers essentiële onderdelen op onze website en zal de website daardoor niet juist weergeven worden. We vragen je daarom om de adblocker voor Crypto-Valuta.nl uit te schakelen zodat we jou de beste ervaring kunnen bieden. Bedankt!