Crypto nieuws

Laatste nieuws en tips&tricks over crypto
Opmerkelijk: Jesus Coin is zonden vergevend
De cryptowereld is een serieuze zaak en onderhand wereldberoemd. Miljoenen Nederlanders bezitten al de nodige cryptomunten. Het gaat dan voornamelijk om cryptomunten zoals de Bitcoin, Ethereum en de Litecoin. Er zijn echter honderden soorten munten verkrijgbaar en die zijn niet allemaal even winstgevend. Er komen ook enkele bizarre cryptoprojecten voorbij, zoals bijvoorbeeld de Jesus Coin. De toepassing is wat vreemd en moet je toch wel echt met een korreltje zout nemen. De grote vraag is nu alleen, wat is de Jesus Coin?
Ethereum hard fork komt eraan
Ethereum heeft zich door de jaren heen weten neer te zetten als een buitengewoon belangrijk en populair cryptocurrency platform. Begin augustus zal het netwerk van Ethereum een zogeheten hard fork ondergaan. Dit is een soort grote upgrade van het netwerk waarin verschillende verbeteringen zullen worden meegenomen. De hard fork in kwestie wordt 'London' genoemd en zal naar alle waarschijnlijkheid tussen 15.00 en 19.00 uur op 4 augustus 2021 gelanceerd worden. Dit kan echter niet met volle zekerheid worden gesteld.
Bijzondere feitjes over de Bitcoin
De Bitcoin is de bekendste cryptomunt aller tijden en is wereldberoemd. Het crypto-project wist veel teweeg te brengen en was het begin van een bijzondere markt. De Bitcoin wist meermaals het nieuws te halen, mede dankzij de extreme koersstijgingen. De kans is dan ook groot dat jij al veel weet over de coin, maar desondanks wisten wij een paar bijzondere feitjes over de Bitcoin te vinden.
Cryptobedrijf Knaken nieuwe partner van Feyenoord
Voetbalclub Feyenoord heeft cryptobedrijf Knaken als nieuwe partner gepresenteerd. Het Rotterdamse bedrijf biedt een handelsplatform aan waar cryptocurrency eenvoudig kan worden behandeld. Knaken en Feyenoord hebben een samenwerkingscontract getekend voor drie seizoenen, met een optie voor drie extra seizoenen. Feyenoord presenteerde onlangs het nieuwe Accelerator-programma en wist eerder al een samenwerking te presenteren met Verloning.nl.