Tip
Koop of verkoop crypto bij Bitvavo
X

Coinomi – review en gids

Coinomi

Ga direct naar Bitvavo

Lees alles over Coinomi in deze uitgebreide review en gids. De Coinomi wallet is ontwikkeld in 2014 en staat bekend als de oudste wallet. Het is gebouwd door experts in de blockchain technologie op het gebied van fintech, cryptocurrencies en ondernemerschap. Inmiddels heeft het kantoren in de steden Londen, Athene, Valetta en Nicosia. Vanaf iedere plek kan je via de computer en mobiele telefoon in alle veiligheid jouw cryptomunten beheren in de Coinomi wallet. Dat is een van de andere voordelige eigenschappen van deze wallet, het is geschikt om in meerdere cryptomunten te handelen, in op te slaan en in te ruilen.
Veiligheid staat bovenaan de prioriteitenlijst van deze ontwikkelaar. Dat is duidelijk, want het is nog nooit gelukt een Coinomi wallet te hacken of te verstoren. Niet zo vreemd dat er al miljoenen gebruikers hun digitale eigendommen toevertrouwen aan deze wallet. Lees in deze review onder andere alles over de plus en minpunten van deze wallet.

PLUS- EN MINPUNTEN

REVIEW PLUSPUNTEN:

+ Voor meerdere cryptomunten te gebruiken
+ Eenvoudig te volgen interface
+ Uitmuntende veiligheid en privacy

REVIEW MINPUNTEN:

Geen ondersteuning voor multi-signature wallets
Geen 2-factor verificatie
De iOS versie is nog niet voldoende ontwikkeld

Coinomi wallet alternatief: Bitvavo

Koop crypto bij Bitvavo review
9.3/10
  • €10.000 gratis handelskosten
  • 230+ soorten cryptovaluta
  • Nederlandse exchange

Review - Betrouwbaarheid Coinomi wallet

Betrouwbaarheid is een van de belangrijkste onderdelen van de review. Om veel redenen wordt de Coinomi wallet gewaardeerd onder de cryptomunten beheerders. Het is een ontwikkelde wallet die veel mogelijkheden biedt voor gebruikers. De website oogt al zeer professioneel en inzichtelijk. Dat biedt al enig vertrouwen voor de nieuweling in de cryptowereld.

Ook de meer ervaren beheerders zijn gebaat bij de Coinomi wallet. Zeker vanwege de mogelijkheid meerdere munten te beheren en de verhoogde privacy, anonimiteit en veiligheid. De wallet is via de website gratis te downloaden en is geschikt voor de besturingssystemen Microsoft, Android en iOS.

GEBRUIKSGEMAK WALLET

Naast een veiligheid is ook de bruikbaarheid niet over het hoofd gezien in deze review. Dit heeft geleid tot een eenvoudig te gebruiken interface. Een die makkelijk te begrijpen is en daardoor ook toegankelijk oogt en is voor iedereen. Door deze eenvoud en toegankelijkheid na te streven, is er naar gewerkt om de meest waardevolle blockchain interface van de wereld te zijn.

Gezien het hoge aantal gebruikers, is dit al aardig bereikt. Dankzij de eenvoud zijn alle stappen, acties en knoppen makkelijk te vinden. Dit draagt bij aan de snelheid waarmee gebruikers kunnen werken met de Coinomi wallet. Helemaal door integratie met twee andere exchanges zodat crypto kopen en verkopen nog sneller verloopt.

VALUTA AANBOD

De Coinomi wallet is toegankelijk voor maar liefst 200 Cryptomunten, waaronder Bitcoin, Dash, Dogecoin, Ethereum, Litecoin en Monero. Hier scoren we Coinomi hoog op in deze review.

Bekijk op Binance

SUPPORT

Volgende onderdeel van de review is de support. De support voor de Coinomi wallet is snel te vinden via de Help & Support pagina. Hier staan veel vragen en antwoorden bij elkaar verzameld. Van achtergronden over Coinomi tot aan gebruiksaanwijzingen over de wallet en technische achtergrondinformatie. Allemaal om ervoor te zorgen dat de gebruikers alles uit de Coinomi wallet kunnen halen.

In geval van uitzonderlijke vragen, dien je een support ticket in via het online formulier. Na indiening is het mogelijk de status van jouw ticket in de gaten te houden via de website.

BETALINGSMETHODEN

Voor het ontvangen van cryptocoins betaal je geen extra kosten. Uitgaande transacties gaan wel gepaard met transactiekosten, maar deze betalingen verlopen allemaal in cryptomunten.

IDENTITEITSVERIFICATIE WALLET

Laatste onderdeel van deze review is de identiteitsverificatie. Hoewel de Coinomi wallet geen 2-factor verificatie bevat, is het een behoorlijk veilige wallet. Dat komt door de frequenties voor het invullen van wachtwoord. Inloggen en transacties kunnen niet plaatsvinden, zonder het doorgeven van een wachtwoord.

Ook al is een vreemde in bezit van jouw computer of telefoon, je hoeft je geen zorgen te maken dat deze persoon jouw Coinomi wallet gaat overnemen. Tenzij je dit zelf niet goed beveiligd hebt, maar dan nog zal bij de transactie een wachtwoord-controle plaatsvinden.

Ga direct naar Binance

Handelen bij Bitvavo
9.3
  • Goedkoopste exchange
  • Groot aanbod
  • Accepteert iDeal
Start met handelen
Snelst groeiende Crypto aanbieder 2024
Deze website biedt algemene informatie en is geen financieel advies; investeren in crypto brengt risico's, raadpleeg een expert; wij zijn niet aansprakelijk voor verliezen.
Cookiemelding
Adblocker gedetecteerd.

Beste bezoeker, we zien dat je een adblocker gebruikt. Helaas blokkeren adblockers essentiële onderdelen op onze website en zal de website daardoor niet juist weergeven worden. We vragen je daarom om de adblocker voor Crypto-Valuta.nl uit te schakelen zodat we jou de beste ervaring kunnen bieden. Bedankt!