Bitcoin Altcoin Hardware Wallet Ledger Nano

Bitcoin BTC veilig op je Ledger Nano S Hardware Wallet

Deel:

Heb je Bitcoin BTC gekocht en wil je het voor langere tijd opslaan? Dan zijn er verschillende manieren hoe je dit kan doen. De makkelijkste manier is het te laten staan op de exchange of dienst waar je het gekocht hebt. Dit is echter ook de minst veilige manier omdat exchanges in het verleden vaak onveilig bleken. Exchanges en andere wisseldiensten zijn in het verleden regelmatig gehackt en ook de beheerders kunnen er met alle crypto valuta vandoor gaan. Voorbeelden hiervan zijn BTC-e, Mt. Gox en Cryptsy.

Bitcoin Paper Wallet

Een zeer veilige manier is het opslaan van je Bitcoin op een Paper Wallet. Je kunt gemakkelijk een Bitcoin Paper wallet genereren op bijvoorbeeld https://bitaddress.org/ en je Bitcoins overmaken naar dit adres. Zolang je je private key met niemand deelt kan niemand bij je tegoeden. Het nadeel is dat je valuta niet erg mobiel zijn en niet makkelijk geld mee kan overmaken. Als je toch geld overmaakt zal je je private key moeten gebruiken en wordt aangeraden dat je een nieuw wallet adres aanmaakt.

Veiligste Bitcoin Wallet

De meest veilige en eenvoudige manier is het opslaan van van je tegoeden op een Hardware Wallet. Dit is een klein USB apparaat waar al je private keys staan opgeslagen. Het voordeel hiervan is dat je transacties plaatsvinden op de hardware zelf en daardoor niet te onderscheppen is door hackers. Hardware wallets worden vaak gebruik voor het opslaan en overmaken van grote bedragen, maar is evengoed geschikt voor zeer kleine bedragen.
De Ledger Nano S is een populaire hardware wallet en kost vandaag de dag €69,60 plus €14,58 verzendkosten. Met deze eenmalige aankoop zullen je crypto valuta veilig blijven!

Meer details vind je op www.ledgerwallet.com

Bitcoin Hardware Wallet Ledger Nano S

In onderstaande video wordt uitgelegd waarom het gebruik van een hardware wallet wordt aanbevolen bij het opslaan van cryptovaluta die een hogere waarde hebben dan de prijs van een hardware wallet zelf. Ook wordt er uitgelegd hoe je veilig je cryptovaluta kan opslaan als je een kleine hoeveelheid bezit.