Tip
Koop of verkoop crypto bij Bitvavo
X

Aeron

Koers
Verandering 24u
Volume 24u
Marktwaarde
Direct naar:
Details
Huidig beschikbaar
Max. beschikbaar
Start datum
Aeron converter
Bezoek Bitvavo Snelst groeiende Crypto aanbieder 2024

Wat is Aeron?

De naam Aeron verwijst er al enigszins naar. Aeron is een platform en gebruikt de blockchain om de veiligheid van vliegverkeer te verbeteren. De Aeron token wordt afgekort met ARN en is een ERC-20 token. Hoe is dat via een blockchain te regelen vraag jij je dan af? Hiervoor heeft Aeron geïnventariseerd wat de oorzaken zijn van vliegtuigongelukken. De grootste oorzaak blijkt toch een menselijke fout te zijn. Bij Aeron aangegeven als de Human Factor.
De meest voorkomende problemen zijn:

  • Piloten hebben minder ervaring met vliegen dan dat ze aangeven. Deze data is momenteel gemakkelijk te vervalsen.
  • Vliegtuigscholen kunnen mogelijk corrupt zijn en kunnen daardoor pilotenervaring vervalsen.
  • Vliegtuigscholen gebruiken verouderde technieken om data over studenten te beheren.

Dit kan volgens Aeron opgelost worden door het inzetten van blockchain zodat data niet te manipuleren of te vervalsen is zodra het geregistreerd is.

Van alle vliegtuigongelukken is 57 procent veroorzaakt door de Human Factor. Reden hiervoor zijn onder meer dat de piloot minder ervaring heeft dan is aangegeven, dat de vliegschool geen erkende vliegschool is en dat het aantal geregistreerde vlieguren van het vliegtuig niet kloppen. Waar het op neer komt, is dat veel informatie niet of onjuist wordt doorgegeven en geregistreerd.

Om dit op te lossen is Aeron ontwikkeld. Hier worden belangrijke log data in opgeslagen, waarmee de risico’s van fatale ongelukken lager worden. Informatie is nu transparant en beschikbaar voor autoriteiten om de veiligheid te waarborgen. Dankzij het multi-sig authenticatie systeem is er meer data veiligheid.

De informatie is opgeslagen in de blockchain, waardoor transacties transparant en inzichtelijk zijn voor de gebruikers. Met dit systeem ontwikkelt Aeron de ARN-token. Een ERC-20 Ethereum token die gebruikt wordt voor koop en verkoop om de diensten van Aeron actief te houden. Deelnemers van Aeron kunnen de ARN gebruiken om bij te dragen aan Aeron producten en systemen.

Waar koop ik Aeron?

Inmiddels zijn er veel exchanges waar de Aeron (ARN) wordt verhandeld. Voorbeelden hiervan zijn Binance, Tidex, HitBTC, KuCoin en Idex. Bij veel exchanges moet je eerst een account aanmaken om werkelijk de cryptomunt te kunnen kopen. Bij Bitcoin Meester kan je Aeron kopen en betalen met iDeal. Ook heb je daarvoor een account nodig. Maar je hebt geen cryptomunten nodig om de ARN te kopen.

Je kan ook bij een van de andere exchanges de Ethereum of Bitcoin kopen, die je vervolgens inruilt voor Aeron (ARN). Verdiep je wel eerst in de koersen van de Aeron (ARN) en hoeveel cryptomunten je nodig hebt voor het kopen van de Aeron (ARN).

Waar verkoop ik Aeron?

De verkoop van de Aeron (ARN) verloopt via dezelfde exchanges als de koop. Via diverse sites zijn de recente koersen op exchanges als Binance, Mercatox, Kuna, HitBTC, Kucoin en Tidex. Maar het gaat niet alleen om de huidige koersen om naar te kijken. Bekijk ook de ontwikkeling van de Aeron (ARN) voor de komende periode. Gaat de waarde nog stijgen of juist dalen.

In geval van stijgen, dan kan je misschien beter wachten met het verkopen van de Aeron, je kan er dan meer voor terug krijgen. Gaat de waarde nog dalen, dan kan je beter de Aeron (ARN) zo snel mogelijk verkopen. Bepaal voor jou het juiste moment om jouw Aeron (ARN) weer te verkopen.

Aeron bij Bitvavo review
9.3/10
  • €10.000 gratis handelskosten
  • 230+ soorten cryptovaluta
  • Nederlandse exchange

Waarom investeren in Aeron?

Wanneer jij in bezit bent van Aeron (ARN) dan kan je die ook gebruiken om het platform te ondersteunen. Als gebruiker van Aeron (ARN) is dit een betaalmiddel waarmee je gebruik kan maken van de diensten van Aeron. De ARN-token is niet alleen ontwikkeld als ruilmiddel, maar het is bedoeld als toegevoegde waarde aan het netwerk.

Eigenaren van de token kunnen daarmee de producten van Aeron promoten. Met deze producten werkt Aeron eraan om geregistreerde luchtvaart data te verbeteren door middel van de blockchaintechnologie zodat deze niet meer te manipuleren of te vervalen is. Het is een uniek doel dat voor mensen over de hele wereld meer veiligheid biedt.

Deze website biedt algemene informatie en is geen financieel advies; investeren in crypto brengt risico's, raadpleeg een expert; wij zijn niet aansprakelijk voor verliezen.
Cookiemelding
Adblocker gedetecteerd.

Beste bezoeker, we zien dat je een adblocker gebruikt. Helaas blokkeren adblockers essentiële onderdelen op onze website en zal de website daardoor niet juist weergeven worden. We vragen je daarom om de adblocker voor Crypto-Valuta.nl uit te schakelen zodat we jou de beste ervaring kunnen bieden. Bedankt!