Tip
Koop of verkoop crypto bij Bitvavo
X

Appcoins

AppCoins, afgekort APPC, is een cryptovaluta en een gedistribueerd protocol voor gedecentraliseerde marktplaatsen dat gebruik maakt van blockchain technologie en smart contracts

Koers
Verandering 24u
Volume 24u
Marktwaarde
Direct naar:
Details
Huidig beschikbaar
Max. beschikbaar
Start datum
Appcoins converter
Bezoek Bitvavo Snelst groeiende Crypto aanbieder 2023

Appcoins koers

Bekijk de actuele Appcoins koers.

Wat is AppCoins?

De crypto tokens van AppCoins zullen 200 miljoen gebruikers dienen op Aptoide en is de nieuwe eigen valuta voor de app economie dat er voor zorgt dat het betrouwbaar is zonder de tussenkomst van derden.

Aptoide is een van de grootste Android App Stores, met meer dan 4 miljard downloads en 200 miljoen gebruikers die met meer dan 12 duizend ontwikkelaars in contact staan, waaronder Zeptolab en Gameloft. Verder heeft het samenwerkingen met meer dan 70 corporaties, waaronder fabrikanten en Telecom bedrijven.

 

AppCoins kopen

AppCoins kan je eenvoudig kopen op de exchange Bitvavo. Dit is een hoog gewaardeerde crypto exchange met een groot aanbod aan cryptovaluta.

Appcoins bij Bitvavo
8.7/10
  • €1000 gratis handelskosten
  • 150+ soorten cryptovaluta
  • Nederlandse exchange

De lijn hieronder geeft de trend aan naar het Google zoekvolume naar de term “AppCoins”. Deze grafiek kan een indicatie zijn van de populariteit van de coin. Let er op dat dit een relatieve grafiek is op basis van percentages en geen absolute aantallen.

Cookiemelding
Adblocker gedetecteerd.

Beste bezoeker, we zien dat je een adblocker gebruikt. Helaas blokkeren adblockers essentiële onderdelen op onze website en zal de website daardoor niet juist weergeven worden. We vragen je daarom om de adblocker voor Crypto-Valuta.nl uit te schakelen zodat we jou de beste ervaring kunnen bieden. Bedankt!