Tip
Koop of verkoop crypto bij Bitvavo
X

Bitcoin Diamond

Bitcoin Diamond is een “fork” van Bitcoin, wat wil zeggen dat het de technologie en de inhoud van de blockchain van Bitcoin heeft overgenomen en met eigen technologie verder is gegaan, terwijl de originele Bitcoin en blockchain onaangetast bleef.

Koers
Verandering 24u
Volume 24u
Marktwaarde
Direct naar:
Details
Huidig beschikbaar
Max. beschikbaar
Start datum
Bitcoin Diamond converter
Bezoek Bitvavo Snelst groeiende Crypto aanbieder 2024

Bitcoin Diamond koers

Zie de actuele Bitcoin Diamond koers

Bitcoin Diamond kopen

Bitcoin Diamond is “geforked” op 2017-11-24, dus als je op deze datum Bitcoin hebt gehad dan krijg je een tienvoud aan Bitcoin Diamond. De technologie achter deze fork is echter nog niet gereed, maar het is al wel te verhandelen als “futures”. Hier speculeer je als het ware op de toekomstige prijs. Let op dat het altijd risicovol is om te speculeren, zoals in het geval van Segwit2x, als de technologie niet voltooid wordt zullen de futures zeer weinig waard worden. Daar staat tegenover dat je in een vroeg stadium de coin aan het handelen bent en daar kan een potentiële stijging tegenover staan. Een van de handelsplatformen waar je al BCD kan handelen is Bitvavo. Lees op deze pagina meer over Binance

Bitcoin Diamond bij Bitvavo review
9.3/10
  • €10.000 gratis handelskosten
  • 230+ soorten cryptovaluta
  • Nederlandse exchange

Wat is Bitcoin Diamond?

Bitcoin Diamond is een “fork” van Bitcoin. Enkele voordelen van de technologie zijn dat de transacties en balansen afgeschermd zijn zodat niemand ziet hoeveel en naar wie je iets stuurt. Ook heeft BCD grotere “blocks” waardoor er meer transacties tegelijk mogelijk zijn en transacties sneller zijn.Het is niet bekend wie het team achter Bitcoin Diamond is, waardoor het allemaal nog een beetje mysterieus is. De website geeft ook niet heel veel informatie prijs. Wees je dus bewust van de risico’s van het investeren in Bitcoin Diamond.

Deze website biedt algemene informatie en is geen financieel advies; investeren in crypto brengt risico's, raadpleeg een expert; wij zijn niet aansprakelijk voor verliezen.
Cookiemelding
Adblocker gedetecteerd.

Beste bezoeker, we zien dat je een adblocker gebruikt. Helaas blokkeren adblockers essentiële onderdelen op onze website en zal de website daardoor niet juist weergeven worden. We vragen je daarom om de adblocker voor Crypto-Valuta.nl uit te schakelen zodat we jou de beste ervaring kunnen bieden. Bedankt!