Bitcoin Diamond

Koop deze of een van de 2500 andere cryptocurrencies veilig en snel bij Binance

Koers
Verandering 24u
Volume 24u
Marktwaarde
Direct naar:
Details
Huidig beschikbaar
Max. beschikbaar
Start datum
Bitcoin Diamond converter
Bitcoin Diamond omschrijving

Op deze pagina lees je over Bitcoin Diamond Kopen, Bitcoin Diamond Koers en Wat is Bitcoin Diamond?
Bitcoin Diamond is “geforked” op 2017-11-24, dus als je op deze datum Bitcoin hebt gehad dan krijg je een tienvoud aan Bitcoin Diamond. De technologie achter deze fork is echter nog niet gereed, maar het is al wel te verhandelen als “futures”. Hier speculeer je als het ware op de toekomstige prijs. Let op dat het altijd risicovol is om te speculeren, zoals in het geval van Segwit2x, als de technologie niet voltooid wordt zullen de futures zeer weinig waard worden. Daar staat tegenover dat je in een vroeg stadium de coin aan het handelen bent en daar kan een potentiële stijging tegenover staan. Een van de handelsplatformen waar je al BCD kan handelen is Binance. Lees op deze pagina meer over Binance. Hoe je Bitcoin Diamond kan kopen met Euro’s wordt uitgelegd in de volgende stappen:

1. Maak een Binance account

Gebruik onderstaande link om naar Binance te gaan en een gratis account aan te maken. Dit kost slechts enkele minuten:

Ga direct naar Binance
Tip: maak een account aan op je mobiel!

2. Vind je Bitcoin (BTC) ontvangstaders op Binance

Als je bent ingelogd op Binance ga je in het menu boven naar Funds > Deposits Withdrawals. In de lijst die je te zien krijg ga op zoek naar BTC en klik vervolgens op de kop Deposit naast BTC. Hier krijg je een code. Sla deze goed op, deze heb je nodig in de volgende stap.

3. Koop Bitcoin en verstuur naar Binance

Er zijn twee methoden om Bitcoin te kopen met Euro’s:

  • iDeal
  • Creditcard

iDeal: de aanbevolen dienst voor het kopen van Bitcoin met iDeal is LiteBit. Bij het afrekenen kan je je BTC ontvangstadres van stap 2 invullen en je tegoeden worden direct naar Binance gestuurd.

Koop Bitcoin met iDeal op LiteBit
+ Nederlands bedrijf + iDeal betaling

Creditcard: de aanbevolen dienst voor het kopen van Bitcoin met creditcard is Coinbase. Dit is een van de grootste Bitcoinbedrijven ter wereld. Als je meer dan €85 aan Bitcoin haalt krijg je nog eens €8 extra aan Bitcoin gratis erbij. Als je Bitcoin hebt gekocht op Coinbase staan deze in je Coinbase wallet. Ga vervolgens naar Accounts en klik vervolgens op Verzenden. Vul hier je BTC adres in van stap 2 en je tegoeden zullen naar Binance worden gestuurd.

Koop Bitcoin met creditcard Coinbase
+ Gratis €8 bij besteding van €85 of meer!
Tip: maak een account aan via bovenstaande link op je mobiel; eventueel kan je later inloggen en betalen op je pc!

4. Koop BCD (Bitcoin Diamond) met Bitcoin

Als je tegoeden beschikbaar zijn, ga naar Exchange en dan Basic. Ga in het rechter menu op zoek naar BCD/BTC. Hier kan je bieden hoeveel BTC je voor BCD wil betalen, maar je kan ook kiezen voor Market, dan kan je Bitcoin Diamond voor de huidige marktprijs kopen.

Bitcoin Diamond kopen

 

Wat is Bitcoin Diamond?

 

Bitcoin Diamond is een “fork” van Bitcoin, wat wil zeggen dat het de technologie en de inhoud van de blockchain van Bitcoin heeft overgenomen en met eigen technologie verder is gegaan, terwijl de originele Bitcoin en blockchain onaangetast bleef. Enkele voordelen van de technologie zijn dat de transacties en balansen afgeschermd zijn zodat niemand ziet hoeveel en naar wie je iets stuurt. Ook heeft BCD grotere “blocks” waardoor er meer transacties tegelijk mogelijk zijn en transacties sneller zijn.Het is niet bekend wie het team achter Bitcoin Diamond is, waardoor het allemaal nog een beetje mysterieus is. De website geeft ook niet heel veel informatie prijs. Wees je dus bewust van de risico’s van het investeren in Bitcoin Diamond.