Tip
Koop of verkoop crypto bij Bitvavo
X

CoinMeet

CoinMeet (MEET) is een ecosysteem op basis van blockchaintechnologie, gericht op digitale eigendommen zoals digitale aandelen, identiteit en gemeenschappen. Het idee achter CoinMeet is om de digitale economie verder te ontwikkelen en beter bereikbaar te maken. Het beheer van digitale eigendommen is daarbij een belangrijke factor. Daarom richt CoinMeet zich niet alleen op toegankelijkheid en bruikbaarheid maar ook op veiligheid. Voor groepen biedt CoinMeet een uitgebreid platform waarop zij zelf de distributie en verspreiding van hun aandelen in gang kunnen zetten. Daarnaast kunnen er op het platform beloningen voor initiatieven worden uitgedeeld. De MEET token wordt gebruikt om betrokkenen bij initiatieven uit te betalen.

Koers
Verandering 24u
Volume 24u
Marktwaarde
Direct naar:
Details
Huidig beschikbaar
Max. beschikbaar
Start datum
CoinMeet converter
Bezoek Bitvavo Snelst groeiende Crypto aanbieder 2024

Wat is CoinMeet?

CoinMeet heeft de blockchain technologie toegepast voor het opzetten van een ecosysteem dat gericht is op de digitale eigendommen. Digitale aandelen, digitale identiteit en digitale gemeenschappen. Wanneer jij je aanmeldt bij CoinMeet kan je rekenen op een uitgebreid pakket om alle digitale eigendommen optimaal te beheren. Denk daarbij aan de verzorging van een wallet, een ID, een social tool, transaction medium en een value router. Allemaal tools om goed te functioneren binnen het digitale ecosysteem van CoinMeet.

Het systeem is te gebruiken via Android en iOS. De bedoeling van CoinMeet is om de digitale economie nog beter beschikbaar te maken en deze tevens verder te ontwikkelen. De ontwikkeling van digitale eigendommen is mooi, maar er moeten ook mogelijkheden zijn deze goed te beheren. Veiligheid, bruikbaarheid en toegankelijkheid spelen hier een grote rol. Hoewel steeds meer mensen er interesse in hebben, is het voor veel nog zoeken hoe zij om moeten gaan met de digitale eigendommen.

CoinMeet biedt hier een uitgebreid platform voor. Groepen binnen dit platform kunnen zelf hun distributie en verspreiding van aandelen in gang zetten en tevens beloningen uitdelen voor deze initiatieven. Met de MEET token worden betrokkenen uitbetaald en heeft CoinMeet een plaats binnen diverse exchanges.

Waar koop ik CoinMeet?

Voor het kopen van de CoinMeet token heb je Bitcoins of Ethereum nodig. Mocht je deze nog niet hebben, dan zijn er exchanges als Coinbase waar je die kan kopen. Eerst maak je een account aan bij de betreffende exchanges. Coinbase is een exchange waar je de CoinMeet kan kopen voor Bitcoin of Ethereum.

Kijk gerust ook verder of er andere exchanges zijn die gunstigere wisselkoersen hebben voor het wisselen van Bitcoin en Ethereum in CoinMeet. Andere exchanges die MEET aanbieden zijn Kucoin, Coinswitch en Huobi. CoinMeet wordt gebouwd op de Ethereum blockchain. Het kopen van Ethereum ligt dan het meest voor de hand als je MEET wilt kopen.

Waar verkoop ik CoinMeet?

CoinMeet verkopen verloopt via dezelfde exchanges als het kopen. Ook hiervoor geldt dat de meeste wisselkoersen een combinatie zijn met Bitcoin of Ethereum. Bekijk de exchanges Coinbase, Coinswitch, Kucoin en Huobi voor de meest recente koersen. De koersprijzen variëren per uur. Veel exchanges laten zien wat de trend is en gaat zijn van de cryptomunt. Meestal zie je de verandering van de prijs aangegeven in percentage en of deze gaat dalen of stijgen.

De aangegeven tijdperiode is van een uur tot een jaar weergegeven. De tussenliggende tijdsperioden zijn een dag, een week en een maand. Bedenk welk moment jij ervoor gaat om de verkoop van jouw Coinmeet in gang te zetten. Voor het verkopen van CoinMeet is het bezit van wallet nodig. Deze kan je bij CoinMeet zelf aanschaffen, maar er bestaan ook andere wallets die geschikt zijn voor CoinMeet. Wallets waar je de CoinMeet in kan opbergen zijn MyEtherWallet, Ledger Wallet en Trezor.

Mocht je al in bezit zijn van een van deze wallets, dan kan je deze gewoon gebruiken voor de MEET tokens

Crypto bij Bitvavo review
9.3/10
  • €10.000 gratis handelskosten
  • 230+ soorten cryptovaluta
  • Nederlandse exchange

Waarom investeren in CoinMeet?

Het investeren in CoinMeet is zeker een aantrekkelijk initiatief. Inmiddels heeft CoinMeet op meerdere handelsplatformen een respectvolle plek gegeven. Wel moet het nog werken aan de bekendheid, maar daar zit zeker potentie in. Op de website van CoinMeet is veel informatie te vinden over het platform. Alles wat je over CoinMeet wilt weten staat erop weergegeven. Ook de mensen die willen bijdragen aan CoinMeet kunnen een beeld krijgen van de diensten en producten.

Het is duidelijk dat CoinMeet een platform is waar de digitale economie vorm krijgt en tevens een sociale tint krijgt. Geïnteresseerden in de digitale economie kunnen hier groepen creëren om elkaar tips te geven en samen een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van digitale aandelen.

Deze website biedt algemene informatie en is geen financieel advies; investeren in crypto brengt risico's, raadpleeg een expert; wij zijn niet aansprakelijk voor verliezen.
Cookiemelding
Adblocker gedetecteerd.

Beste bezoeker, we zien dat je een adblocker gebruikt. Helaas blokkeren adblockers essentiële onderdelen op onze website en zal de website daardoor niet juist weergeven worden. We vragen je daarom om de adblocker voor Crypto-Valuta.nl uit te schakelen zodat we jou de beste ervaring kunnen bieden. Bedankt!