Tip
Koop of verkoop crypto bij Bitvavo
X

eBitcoin

eBitcoin (EBTC) is een cryptocurrency die zich bij de lancering in 2018 presenteerde als een kleinere maar aanzienlijk verbeterde uitvoering van Bitcoin. Net als bij BTC is de maximaal te mijnen hoeveelheid EBTC precies 21.000.000, waarvan aan het begin van 2022 ongeveer 19 miljoen in circulatie was. eBitcoin is op de Ethereum blockchain gebouwd met technologie die transacties sneller, goedkoper en eco-vriendelijker maakt dan die van de gemiddelde ERC20 token. Ook is het mogelijk om EBTC cryptovaluta te gebruiken voor batchbetalingen.

Koers
Verandering 24u
Volume 24u
Marktwaarde
Direct naar:
Details
Huidig beschikbaar
Max. beschikbaar
Start datum
eBitcoin converter
Bezoek Bitvavo Snelst groeiende Crypto aanbieder 2024

Wat is eBitcoin?

De structuur van eBitcoin is gebouwd om meerdere blockchain organisaties onder te brengen. Ze vallen allemaal onder eBitcoin maar blijven hun onafhankelijkheid houden. Wel biedt het een platform om meerdere expertises samen te brengen en samen te werken om verbeteringen tot stand te brengen binnen de crypto wereld. Met behulp van de eBTC token willen zij hun platform uitbreiden met een makkelijk en snel betaalmiddel die te gebruiken is bij transacties. Wel rekenen ze hiervoor transactiekosten, maar deze blijven binnen de acceptabele grenzen. De eBTC kan alleen gebruikt worden binnen het eBitcoin Ecosysteem.

Wanneer je de website van eBitcoin bezoekt lees je als eerste dat het de eerste en enige ERC20 token is die batchbetalingen mogelijk maakt. Deze betalingen weten ze drie keer zo snel uit te voeren dan de reguliere transacties op een Ethereum blockchain. Ondanks de snelheid betaal je lage transactiekosten. Met de blockchain technologie zet eBitcoin een platform en een systeem neer die snelle en makkelijke betalingen neerzet die tevens eco-vriendelijk zijn in het verbruik van energie. Op deze manier draagt eBitcoin bij aan de ontwikkeling van de digitale betalingen die sneller, milieuvriendelijker en veiliger zijn dan de transacties die op dit moment lopen.

Waar koop ik eBitcoin?

Op meerdere exchanges wordt eBitcoin aangeboden om te kopen. De cryptomunt van eBitcoin is te koop via de exchanges KuCoin, CryptalDash, Seeddex en ForkDelta. Om de eBitcoin te kopen is meestal een account nodig bij deze exchanges. Mocht je deze al hebben, dan kan je binnen de voor jou bekende stappen de eBitcoin aanschaffen. Bij de meeste exchanges koop je de eBitcoin met de cryptomunt Bitcoin. Bekijk goed wat de huidige koersprijzen zijn voor eBitcoin en of deze gunstig op dit moment. Meestal wordt aangegeven wat de ontwikkeling gaat zijn voor de prijzen. Dit wordt weergegeven in een grafiek, een tabel en aan de hand van stijgende of dalende percentage.

Waar verkoop ik eBitcoin?

Het verkopen van eBitcoin verloopt hetzelfde als de koop, ook via de exchanges voor cryptomunten. Exchanges waar je de eBitcoin kan inruilen voor andere cryptomunten als Bitcoin en Ethereum zijn KuCoin, Bitbox, Coinexchange, STEX en Crypto.com. Er zijn meerdere verzamelplatformen waar je de koersprijzen van verschillende exchanges kan bekijken. Dankzij deze platformen hoef je niet ingewikkeld te zoeken op het internet naar de exchanges waar je eBitcoin kan verkopen. Op dezelfde platformen worden tevens de wisselkoersen weergegeven. Vaak kan je de gewenste munt selecteren waarvoor je de eBitcoin wilt verkopen. Naast de huidige prijs lees je ook wat prijsontwikkeling gaat zijn en wat de ranking is van de eBitcoin

Crypto bij Bitvavo review
9.3/10
  • €10.000 gratis handelskosten
  • 230+ soorten cryptovaluta
  • Nederlandse exchange

Waarom investeren in eBitcoin?

Het idee achter eBitcoin is behoorlijk ambitieus en vooruitstrevend. Het bedrijf gaat voor het verbinden van communities en bedrijven om creativiteit en samenwerking te stimuleren. Zij gebruiken de blockchain als een brug voor groepen en bedrijven en dragen tevens bij aan een geavanceerd betaalsysteem binnen de blockchainwereld. De werkwijze van eBitcoin is behoorlijk transparant. Veel lees je op de website ebitcoin.org.

Hier staat veel informatie die geïnteresseerden in eBitcoin kunnen doornemen, zodat zij weloverwogen kunnen beslissen zich aan te sluiten eBitcoin. Van hun betrokkenen, van de communities tot aan de aandeelhouders, verwachten zij dezelfde waarden en gevoel voor samenwerking en betrokkenheid. Wanneer alle betrokkenen dit nastreven zal dat ten goede zijn voor hun doel om veiligheid en betrouwbaarheid tot stand te brengen binnen de kopers en verkopers op de cryptomarkt van het blockchain netwerk.

Deze website biedt algemene informatie en is geen financieel advies; investeren in crypto brengt risico's, raadpleeg een expert; wij zijn niet aansprakelijk voor verliezen.
Cookiemelding
Adblocker gedetecteerd.

Beste bezoeker, we zien dat je een adblocker gebruikt. Helaas blokkeren adblockers essentiële onderdelen op onze website en zal de website daardoor niet juist weergeven worden. We vragen je daarom om de adblocker voor Crypto-Valuta.nl uit te schakelen zodat we jou de beste ervaring kunnen bieden. Bedankt!