Etherparty

Koop deze of een van de 2500 andere cryptocurrencies veilig en snel bij Binance

Koers
Verandering 24u
Volume 24u
Marktwaarde
Direct naar:
Details
Huidig beschikbaar
Max. beschikbaar
Start datum
Etherparty converter
Etherparty omschrijving

Op deze pagina lees je over Etherparty Kopen, Etherparty Koers en Wat is Etherparty?

FUEL Etherparty koers

 FUEL Etherparty kopen

Etherparty kan je kopen op het internationale crypto handelsplatform Binance. Om dit te kopen zal je hier eerst Bitcoin naar moeten sturen. Vervolgens kan je met Bitcoin handelen en Etherparty kopen. In de onderstaande stappen leg ik uit hoe je dat kan doen. Lees op deze pagina ook meer over Binance.

1. Maak een Binance account

Gebruik onderstaande link om naar Binance te gaan en een gratis account aan te maken. Dit kost slechts enkele minuten:

Ga direct naar Binance
Tip: maak een account aan op je mobiel!

2. Vind je Bitcoin (BTC) ontvangstaders op Binance

Als je bent ingelogd op Binance ga je in het menu boven naar Funds > Deposits Withdrawals. In de lijst die je te zien krijg ga op zoek naar BTC en klik vervolgens op de kop Deposit naast BTC. Hier krijg je een code. Sla deze goed op, deze heb je nodig in de volgende stap.

3. Koop Bitcoin en verstuur naar Binance

Er zijn twee methoden om Bitcoin te kopen met Euro’s:

  • iDeal
  • Creditcard

iDeal: de aanbevolen dienst voor het kopen van Bitcoin met iDeal is LiteBit. Bij het afrekenen kan je je BTC ontvangstadres van stap 2 invullen en je tegoeden worden direct naar Binance gestuurd.

Koop Bitcoin met iDeal op LiteBit
+ Nederlands bedrijf + iDeal betaling

Creditcard: de aanbevolen dienst voor het kopen van Bitcoin met creditcard is Coinbase. Dit is een van de grootste Bitcoinbedrijven ter wereld. Als je meer dan €85 aan Bitcoin haalt krijg je nog eens €8 extra aan Bitcoin gratis erbij. Als je Bitcoin hebt gekocht op Coinbase staan deze in je Coinbase wallet. Ga vervolgens naar Accounts en klik vervolgens op Verzenden. Vul hier je BTC adres in van stap 2 en je tegoeden zullen naar Binance worden gestuurd.

Koop Bitcoin met creditcard Coinbase
+ Gratis €8 bij besteding van €85 of meer!
Tip: maak een account aan via bovenstaande link op je mobiel; eventueel kan je later inloggen en betalen op je pc!

4. Koop Etherparty met Bitcoin

Als je tegoeden beschikbaar zijn, ga naar Exchange en dan Basic. Ga in het rechter menu op zoek naar FUEL/BTC. Hier kan je bieden hoeveel BTC je voor FUEL wil betalen, maar je kan ook kiezen voor Market, dan kan je Etherparty voor de huidige marktprijs kopen.

fuel etherparty kopen

Wat is Etherparty?

Etherparty is een “Smart Contract maker”; een tool die gebruikers in staat stelt om smart contracts te maken op elke blockchain.

Etherparty is een programma wizard dat de moeilijkheid van het maken van smart contacts wegneemt. Gebruikers zonder enige programmeerkennis kunnen het programma ook gebruiken. Etherparty of “FUEL” tokens zijn nodig om te betalen voor het gebruik maken van het programma

De bèta is momenteel live en je kan je inschrijven op de officiële website. Etherparty tokens zijn ERC-20 tokeens gebaseerd op de Ethereum Blockchain. De code is open source en is te vinden op GitHub. De transacties en balansen kan je terugvinden op Etherscan.