Tip
Koop of verkoop crypto bij Bitvavo
X

Etherparty

Op deze pagina lees je meer over Etherparty kopen, check je de Etherparty koers en zie je wat Etherparty precies is.

Koers
Verandering 24u
Volume 24u
Marktwaarde
Direct naar:
Details
Huidig beschikbaar
Max. beschikbaar
Start datum
Etherparty converter
Bezoek Bitvavo Snelst groeiende Crypto aanbieder 2024

Etherparty Koers

Bekijk hier de koers van Etherparty.

Etherparty bij Bitvavo review
9.3/10
  • €10.000 gratis handelskosten
  • 230+ soorten cryptovaluta
  • Nederlandse exchange

Etherparty kopen

Etherparty kan je kopen op diverse crypto handelsplatformen. Om Etherparty te kopen, is het vaak de noodzaak om eerst Bitcoin aan te schaffen. Vervolgens kan je met Bitcoin handelen en Etherparty kopen. Betalen kan vaak geheel naar Nederlandse standaarden, denk hierbij aan iDeal.

Wat is Etherparty?

Etherparty is een “Smart Contract maker”; een tool die gebruikers in staat stelt om smart contracts te maken op elke blockchain.

Etherparty is een programma wizard dat de moeilijkheid van het maken van smart contacts wegneemt. Gebruikers zonder enige programmeerkennis kunnen het programma ook gebruiken. Etherparty of “FUEL” tokens zijn nodig om te betalen voor het gebruik maken van het programma.

De bèta is momenteel live en je kan je inschrijven op de officiële website. Etherparty tokens zijn ERC-20 tokeens gebaseerd op de Ethereum Blockchain. De code is open source en is te vinden op GitHub. De transacties en balansen kan je terugvinden op Etherscan.

Deze website biedt algemene informatie en is geen financieel advies; investeren in crypto brengt risico's, raadpleeg een expert; wij zijn niet aansprakelijk voor verliezen.
Cookiemelding
Adblocker gedetecteerd.

Beste bezoeker, we zien dat je een adblocker gebruikt. Helaas blokkeren adblockers essentiële onderdelen op onze website en zal de website daardoor niet juist weergeven worden. We vragen je daarom om de adblocker voor Crypto-Valuta.nl uit te schakelen zodat we jou de beste ervaring kunnen bieden. Bedankt!