Tip
Koop of verkoop crypto bij Bitvavo
X

Modum

Modum, afgekort MOD, is een een cryptovaluta token gebaseerd op het Ethereum netwerk. Deze token biedt de gebruiker stemrechten en winstdelingsrechten.

Koers
Verandering 24u
Volume 24u
Marktwaarde
Direct naar:
Details
Huidig beschikbaar
Max. beschikbaar
Start datum

Wat is Modum?

Modum komt oorspronkelijk uit Zwitserland en heeft daar een start-up award. gewonnen. Daarnaast heeft Modum, in tegenstelling tot veel andere cryptovaluta met een specifiek doel, een werkend prototype. Verder hebben ze al verschillende partnerschappen aangegaan met bedrijven en krijgen ze ondersteuning van twee grote Zwitserse universiteiten. De belangrijkste business case is het verbeteren van de regulering van van de supply-chain sector.

Internet-of-things

Door sensoren te installeren kunnen pakketten die onderweg zijn gemonitord worden op bijvoorbeeld temperatuur, luchtvochtigheid, beweging et cetera. Deze gegevens worden vervolgens opgeslagen op de blockchain en de verzenders en ontvangers krijgen vervolgens een melding als een van de criteria van de sensoren is geschonden. Het eerste product voor Modum is uit de farmaceutische industrie, waar er strenge regulering geldt voor het transporteren van goederen.

MOD Modum kopen

Modum is op het moment van schrijven nog niet op erg veel exchanges beschikbaar. De grootste en meest liquide exchange waar je momenteel Modum kan verhandelen, is Binance. Dit is een snel groeiende exchange die zeer regelmatig nieuwe cryptovaluta toevoegt en verbeteringen aan het platform. Toch raden we je ook aan om verder te kijken bij andere exchanges. Het Nederlandse Bitvavo krijgt momenteel de hoogste waardering van onze redactie.

Crypto bij Bitvavo review
9.3/10
  • €10.000 gratis handelskosten
  • 230+ soorten cryptovaluta
  • Nederlandse exchange

Modum Wallet

Momenteel is Modum een op Ethereum gebaseerde ERC20 token. Hierdoor kan het opgeslagen worden in de meeste wallets die Ethereum gebaseerde tokens ondersteunen. De meest gebruikte wallet hiervoor is MyEtherWallet.com. Deze is gemakkelijk te gebruiken en biedt je de mogelijkheid om een private key te genereren en om in te loggen met een bestand in combinatie met een wachtwoord.

Deze website biedt algemene informatie en is geen financieel advies; investeren in crypto brengt risico's, raadpleeg een expert; wij zijn niet aansprakelijk voor verliezen.
Cookiemelding
Adblocker gedetecteerd.

Beste bezoeker, we zien dat je een adblocker gebruikt. Helaas blokkeren adblockers essentiële onderdelen op onze website en zal de website daardoor niet juist weergeven worden. We vragen je daarom om de adblocker voor Crypto-Valuta.nl uit te schakelen zodat we jou de beste ervaring kunnen bieden. Bedankt!