Neblio

Koop deze of een van de 2500 andere cryptocurrencies veilig en snel bij Binance

Koers
Verandering 24u
Volume 24u
Marktwaarde
Direct naar:
Details
Huidig beschikbaar
Max. beschikbaar
Start datum
Neblio converter
Neblio omschrijving

nebl neblio kopen
Op deze pagina:

EUR-NEBL Neblio Koers

Neblio kopen

Neblio kan je eenvoudig kopen op de exchange Binance. Dit is een hoog gewaardeerde crypto exchange met een groot aanbod aan cryptovaluta. Op Binance kan je echter alleen cryptovaluta zoals Bitcoin op storten, dus deze zal je eerst aan moeten schaffen via een andere dienst met bijvoorbeeld creditcard of iDeal. Hoe je dat kan doen wordt uitgelegd op deze pagina. Als je meer wil weten over Binance kan je dat hier lezen.

Stap 1: maak een Binance account

Maak een account aan op Binance, dit kost slechts enkele minuten. Na een emailbevestiging kan je meteen aan de slag.

Maak een account op Binance

Stap 2: vind je Binance BTC ontvangstadres

Vind je Bitcoin ontvangstadres op Binance. Deze kan je vinden onder Funds > Deposits Withdrawals.

Binance deposit Bitcoin

Naast BTC klik je op Deposit. Hier krijg je een ontvangstadres, sla deze op.

BTC deposit NEBL->BTC NEBL adres

Stap 3: koop Bitcoin met Euro’s en verstuur naar Binance

In deze stap koop je Bitcoin om deze vervolgens naar Binance te kunnen sturen.

Creditcard: ga via onderstaande link naar Coinbase en ontvang €8 gratis aan Bitcoin bij besteding van €85 of meer. Coinbase is een van de meest gebruiksvriendelijke Bitcoin diensten ter wereld.

Koop Bitcoin met creditcard Coinbase 
Gratis €8 bij besteding van €85 of meer!

Voor het kopen van Bitcoin om naar exchanges te sturen zijn er twee goede Nederlandse partijen:

  • LiteBit: vertrouwde naam in Europa, direct versturen bij het afrekenen.
  • Bitvavo: zeer gebruiksvriendelijk, geen id verificatie nodig tot €2500

Het aankoopproces is overal ongeveer hetzelfde. Vul bij het afrekenen je BTC ontvangstadres in en je tegoeden zullen binnen enkele minuten tot uren verschijnen.

Stap 4: NEBL handelen op Binance

Binnen enkele minuten tot uren zullen je tegoeden op Binance verschijnen, als het goed is krijg je een email melding als het zover is. Vervolgens kan je onder Exchange > Markets zoek je naar NEBL om Neblio te kunnen kopen met Bitcoin. Onder het tabje Market kan je gemakkelijk de marktprijs bieden zodat je nooit teveel kan uitgeven. Zie onderstaande screenshots voor de interface.

buy gxs

Voorbeeld bieden marktprijs, ga op zoek naar NEBL in plaats van GXS zoals in het screenshot

Tip: je kan je winst ook weer verkopen op LiteBit en Coinbase. Converteer je NEBL weer naar BTC en stuur het terug. Beide diensten bieden de mogelijkheid om het op je bankrekening te laten storten.

Wat is Neblio?

Neblio of NEBL is een cryptovaluta gebaseerd op het Ethereum netwerk. De officiële website luidt:

Een veilig, gedistribueerd platform, gebouwd voor bedrijfsapplicaties en diensten. Draaiend op het Neblio blockchain netwerk.

 

Het Neblio Blockchain Platform is een ontwikkelingsplatform om het gemakkelijker en sneller te maken om gedistribueerde applicaties te maken op de Neblio blockchain en eventueel ook andere blockchain netwerken in de toekomst. Het Neblio platform is opgebouwd vanaf de start voor de ontwikkeling van gedistribueerde bedrijfsapplicaties. Met een collectie van RESTful API’s, aanwezig in de meeste moderne programmeertalen, zal het voor developers mogelijk maken om op een gebruiksvriendelijke wijze interactie te hebben met de Neblio blockchain zonder dat diepgaande kennis over blockchains noodzakelijk is.

De Neblio Cryptographic Token of NEBL is essentieel voor het gebruik van het Neblio Blockchain Platform. Hiermee kan je direct en veilig informatie delen over het netwerk terwijl je tegelijkertijd de blockchain veilig houdt.

Google trends

De lijn hieronder geeft de trend aan naar het Google zoekvolume naar de term “Neblio”. Deze grafiek kan een indicatie zijn van de populariteit van de coin. Let er op dat dit een relatieve grafiek is op basis van percentages en geen absolute aantallen.