Tip
Koop of verkoop crypto bij Binance
X

Neblio

Neblio of NEBL is een cryptovaluta gebaseerd op het Ethereum netwerk. De officiële website luidt: Een veilig, gedistribueerd platform, gebouwd voor bedrijfsapplicaties en diensten. Draaiend op het Neblio blockchain netwerk.

Koers
Verandering 24u
Volume 24u
Marktwaarde
Direct naar:
Details
Huidig beschikbaar
Max. beschikbaar
Start datum
Neblio converter
Bezoek Binance Snelst groeiende Crypto aanbieder 2023

Neblio koers

Bekijk de actuele koers van Neblio.

Neblio bij Binance
9.2/10
  • 24/7 ondersteuning
  • Nederlandstalige exchange
  • Betalen met iDeal mogelijk

Wat is Neblio?

Het Neblio Blockchain Platform is een ontwikkelingsplatform om het gemakkelijker en sneller te maken om gedistribueerde applicaties te maken op de Neblio blockchain en eventueel ook andere blockchain netwerken in de toekomst. Het Neblio platform is opgebouwd vanaf de start voor de ontwikkeling van gedistribueerde bedrijfsapplicaties. Met een collectie van RESTful API’s, aanwezig in de meeste moderne programmeertalen, zal het voor developers mogelijk maken om op een gebruiksvriendelijke wijze interactie te hebben met de Neblio blockchain zonder dat diepgaande kennis over blockchains noodzakelijk is.

De Neblio Cryptographic Token of NEBL is essentieel voor het gebruik van het Neblio Blockchain Platform. Hiermee kan je direct en veilig informatie delen over het netwerk terwijl je tegelijkertijd de blockchain veilig houdt.

Neblio kopen

Neblio kan je eenvoudig kopen op een exchange. Exchanges zijn handelsplatformen waar je cryptovaluta kunt kopen, verkopen en vaak ook opslaan (wallet).