Tip
Koop of verkoop crypto bij Binance
X

SimpleChain

Koers
Verandering 24u
Volume 24u
Marktwaarde
Direct naar:
Details
Huidig beschikbaar
Max. beschikbaar
Start datum
SimpleChain converter
Bezoek Binance Snelst groeiende Crypto aanbieder 2023

SimpleChain Koers

Er is op dit moment geen koers beschikbaar van SimpleChain.

Crypto bij Binance
9.2/10
  • 24/7 ondersteuning
  • Nederlandstalige exchange
  • Betalen met iDeal mogelijk

Wat is SimpleChain?

Simple Token of OST is een cryptovaluta gebaseerd op het Ethereum netwerk. Simple Token is een cryptovaluta om digitale communities te versterken

OST heeft de mogelijk om elk bedrijf te versterken – van een multinational tot een beginnende app developer – door eigen “merk tokens” te maken dat van het bedrijf een ecosysteem kan maken. Het protocol heeft als doel om het maken, verkopen en distribueren van tokens zo makkelijk mogelijk te maken, zodat bedrijven zelf bezig kunnen blijven met de andere aspecten van het bedrijf.

OST is een Ethereum-eigen ERC20 token dus is compatibel met de meeste bekende Ether wallets, zoals MyEtherWallet. De veiligste manier om je tokens op te slaan is waarschijnlijk door gebruik te maken van een hardware wallet. Hier worden je “private-keys” nooit blootgesteld aan het internet en daardoor zijn hacks nagenoeg onmogelijk. Over de aanbevolen hardware wallets kan je hier meer lezen.

Waar koop je SimpleChain?

Simple Token coins of tokens zijn op dit moment niet meer te koop. Mocht je interesse hebben in het kopen van andere cryptovaluta, kun je terecht bij een van de velen exchanges. Kies je voor een Nederlandse exchange, dan kan betalen vaak geheel naar Nederlandse standaard. Denk hierbij aan betalen met iDeal, maar ook VISA en Mastercard.