Tip
Koop of verkoop crypto bij Bitvavo
X

SimpleChain

Koers
Verandering 24u
Volume 24u
Marktwaarde
Direct naar:
Details
Huidig beschikbaar
Max. beschikbaar
Start datum
SimpleChain converter
Bezoek Bitvavo Snelst groeiende Crypto aanbieder 2024

SimpleChain Koers

Er is op dit moment geen koers beschikbaar van SimpleChain.

Crypto bij Bitvavo review
9.3/10
  • €10.000 gratis handelskosten
  • 230+ soorten cryptovaluta
  • Nederlandse exchange

Wat is SimpleChain?

Simple Token of OST is een cryptovaluta gebaseerd op het Ethereum netwerk. Simple Token is een cryptovaluta om digitale communities te versterken

OST heeft de mogelijk om elk bedrijf te versterken – van een multinational tot een beginnende app developer – door eigen “merk tokens” te maken dat van het bedrijf een ecosysteem kan maken. Het protocol heeft als doel om het maken, verkopen en distribueren van tokens zo makkelijk mogelijk te maken, zodat bedrijven zelf bezig kunnen blijven met de andere aspecten van het bedrijf.

OST is een Ethereum-eigen ERC20 token dus is compatibel met de meeste bekende Ether wallets, zoals MyEtherWallet. De veiligste manier om je tokens op te slaan is waarschijnlijk door gebruik te maken van een hardware wallet. Hier worden je “private-keys” nooit blootgesteld aan het internet en daardoor zijn hacks nagenoeg onmogelijk. Over de aanbevolen hardware wallets kan je hier meer lezen.

Waar koop je SimpleChain?

Simple Token coins of tokens zijn op dit moment niet meer te koop. Mocht je interesse hebben in het kopen van andere cryptovaluta, kun je terecht bij een van de velen exchanges. Kies je voor een Nederlandse exchange, dan kan betalen vaak geheel naar Nederlandse standaard. Denk hierbij aan betalen met iDeal, maar ook VISA en Mastercard.

Deze website biedt algemene informatie en is geen financieel advies; investeren in crypto brengt risico's, raadpleeg een expert; wij zijn niet aansprakelijk voor verliezen.
Cookiemelding
Adblocker gedetecteerd.

Beste bezoeker, we zien dat je een adblocker gebruikt. Helaas blokkeren adblockers essentiële onderdelen op onze website en zal de website daardoor niet juist weergeven worden. We vragen je daarom om de adblocker voor Crypto-Valuta.nl uit te schakelen zodat we jou de beste ervaring kunnen bieden. Bedankt!