Super Bitcoin

Koop deze of een van de 2500 andere cryptocurrencies veilig en snel bij Binance

Koers
Verandering 24u
Volume 24u
Marktwaarde
Direct naar:
Details
Huidig beschikbaar
Max. beschikbaar
Start datum
Super Bitcoin converter
Super Bitcoin omschrijving

Super Bitcoin SBTC EUR koers

Super Bitcoin kopen

Super Bitcoin is momenteel alleen als [futures] te verhandelen. Dit betekent dat je het al kan kopen op bepaalde exchanges, maar dat de technologie er achter nog even op zich laat wachten. Dit kan binnen enkele weken gebeuren maar kan ook nog een tijdje duren. Voor het handelen maak het nog niet zoveel uit, je kan het gewoon verhandelen voor Bitcoin of Ethereum en vervolgens uit laten betalen in Euro’s. Een van de exchanges waar je dit al kan kopen is Binance. Hier kan je meer lezen over deze exchange. Hoe je je Euro’s kan omzetten naar Super Bitcoin lees je in de onderstaande stappen.

Stap 1: maak een Binance account

Een account aanmaken op Binance is gemakkelijk en is binnen enkele minuten gedaan:

Maak direct een account op Binance
Tip: maak een account aan op je mobiel!

Super Bitcoin kopen

Stap 2: vind je BTC ontvangstadres

Op Binance ga je naar het menu item “Funds”, klik vervolgens in het submenu op Deposits Withdrawals. Ga op deze pagina op zoek naar BTC. Klik naast BTC op Deposit. Hier krijg je een code; sla deze goed op, deze heb je nodig voor Stap 3.

SBTC kopen

Stap 3: Bitcoin kopen en versturen naar Binance

Voor het kopen van Bitcoin heb je twee mogelijkheden, creditcard of iDeal.

Voor het kopen van Bitcoin met creditcard ga naar Coinbase. Bij een storting van €85 of meer krijg je gratis €8 als je de onderstaande link gebruikt:

Koop Bitcoin met creditcard Coinbase
+ Gratis €8 bij besteding van €85 of meer!
Tip: maak een account aan via bovenstaande link op je mobiel; eventueel kan je later inloggen en betalen op je pc!

Bitcoin kopen met iDeal kan via LiteBit:

Koop Bitcoin met iDeal op LiteBit
+ Nederlands bedrijf + iDeal betaling + 50+ coins beschikbaar

Gebruik je adres van Stap 2 om je Bitcoin naar Binance te verzenden. Op LiteBit kan je dit invullen bij het afrekenen. Bij Coinbase zal de Bitcoin verschijnen onder Accounts; hier kan je op Verzenden klikken en hier je BTC adres van Binance invullen om het te versturen.

Stap 4: SBTC kopen met Bitcoin

Ga op Binance op zoek naar Super Bitcoin onder de afkorting SBTC/BTC. Nu kan je met je BTC bieden op SBTC!

Tip: Je winst/verlies kan je eenvoudig weer verkopen voor Euro’s via LiteBit of Coinbase.

super bitcoin kopen

Wat is Super Bitcoin?

Super Bitcoin is een “fork” van Bitcoin. Dit wil zeggen dat iedereen die op een bepaald tijdstip (block 498888) Bitcoin bezat, een even groot bedrag aan Super Bitcoin gratis ontvangt. Er zijn eerdere forks geweest waar je “gratis” nieuwe coins kreeg, zoals Bcash, Bitcoin gold en Bitcoin Diamond en er zullen er in de toekomst waarschijnlijk meer volgen.

De forks ontstaan vaak vanuit een ontevredenheid over de huidige staat van de originele Bitcoin. Door een overweldigend succes kampt het momenteel met problemen in schaalbaarheid, waardoor transactiekosten hoog kunnen oplopen en transacties zeer langzaam zijn. Super Bitcoin probeert dit op verschillende manier op te lossen. Allereerst wil SBTC het formaat van de “blocks” vergroten, waardoor er meer transacties per seconden gedaan kunnen worden. Dit gaat wel ten koste van opslagruimte die de blockchain in beslag neemt. Daarnaast willen de makers het lang geanticipeerde Lightning Netwerk toepassen, anonieme transacties mogelijk maken en smart contracts mogelijk maken.

bitcoin super futures