Wabi

Koop deze of een van de 2500 andere cryptocurrencies veilig en snel bij Binance

Koers
Verandering 24u
Volume 24u
Marktwaarde
Direct naar:
Details
Huidig beschikbaar
Max. beschikbaar
Start datum
Wabi converter
Wabi omschrijving

WABI coin
Op deze pagina:

WABI – Wabi Koers

WABI – Wabi kopen

De enige cryptobeurs waar WaBi momenteel beschikbaar is is Binance. Dit is een van de grootste crypto exchanges ter wereld en biedt een groot aantal crypto valuta aan. Vaak zijn ze ook de eerste dienst die een bepaalde coin aanbiedt voordat het op andere exchanges te verkrijgen is. Meer informatie over de Binance exchange vind je op onze review pagina. Om hier cryptovaluta te kunnen kopen zal je eerst via een andere dienst Bitcoin moeten kopen en deze vervolgens naar Binance sturen, omdat je op Binance geen Euro’s kan storten. Via de onderstaande stappen kan je zien hoe je dat kan doen.

Stap 1: een Binance account aanmaken

Het kost slechts enkele minuten om een account aan te maken, hier is geen ID verificatie voor nodig, wel emailverificatie.

Maak een account op Binance

Stap 2: vind je Binance BTC wallet adres

Ga op Binance naar het menu Funds en dan Deposits Withdrawals. Naast BTC klik je op Deposit. Hier krijg je een wallet-adres, sla deze goed op, deze heb je nodig voor de volgende stap.

BTC deposit WABI->WABI address

Stap 3: koop Bitcoin met Euro’s en verzend naar je Binance wallet adres

In deze stap koop je Bitcoin om deze vervolgens naar Binance te kunnen sturen.

Creditcard: ga via onderstaande link naar Coinbase en ontvang €8 gratis aan Bitcoin bij besteding van €85 of meer. Coinbase is een van de meest gebruiksvriendelijke Bitcoin diensten ter wereld.

Koop Bitcoin met creditcard Coinbase 
Gratis €8 bij besteding van €85 of meer!

Voor het kopen van Bitcoin om naar exchanges te sturen zijn er twee goede Nederlandse partijen:

  • LiteBit: vertrouwde naam in Europa, direct versturen bij het afrekenen.
  • Bitvavo: zeer gebruiksvriendelijk, geen id verificatie nodig tot €2500

Het aankoopproces is overal ongeveer hetzelfde. Vul bij het afrekenen je BTC ontvangstadres in en je tegoeden zullen binnen enkele minuten tot uren verschijnen.

Stap 4: WABI handelen op Binance

Binnen enkele minuten tot uren zullen je tegoeden op Binance verschijnen, hiervan krijg je een bevestigingsmail. Vervolgens kan je bij het menu Exchange en vervolgens Basic zoek je naar WABI/BTC. Onder het tabje Market kan je gemakkelijk de marktprijs bieden zodat je nooit teveel kan uitgeven.

Tip: je kan je winst ook weer verkopen op LiteBit en Coinbase. Converteer je WABI weer naar BTC en stuur het terug. Beide diensten bieden de mogelijkheid om het op je bankrekening te laten storten.

Wat is Wabi?

Het WaBi project is een commerciële onderneming van het Walimai’s anti-vervalsing technologie. Het project is gebaseerd op het Ethereum protocol en verbindt digitale en fysieke goederen door RFID (Radio Frequency Identification) met anti-kopie beveiliging. Met dit project proberen ze de Chinese namaak markt aan te vechten. Deze aanpak heeft reeds bewezen dat het zeer kosten effectief is en ook veilig door het toepassen van blockchain technologie in de supply chain.

De WaBi coin of token zal worden gebruikt binnen het ecosysteem als een vorm van betaling en als beloning. Daarnaast proberen ze fondsen op te halen door middel van een ICO of Initial Coin Offering, zodat het project uit kunnen breiden in China. Meer informatie kan je lezen in de officiële whitepaper. Het Walimai bedrijf is opgericht in 2013 in Hangzou China. Aanvankelijk legden ze de focus op het tegengaan van vervalsing van alcohol en babyvoeding.

Onderstaande afbeelding laat zien hoe het WaBi systeem werkt en dat het al in ontwikkeling is sinds december 2016.

wabi kopen

Klik op de afbeelding voor een grotere versie

Google trends

Onderstaande grafiek toont een lijn van de trend van het zoekvolume naar de term “wabi” in de afgelopen 12 maanden. Dit kan een indicatie zijn van de populariteit van de coin. Let er echter op dat er ook andere betekenissen zijn voor de term die de data minder zuiver maken.