Tip
Koop of verkoop crypto bij Binance
X

Wabi

Het WaBi project is een commerciële onderneming van het Walimai’s anti-vervalsing technologie. Op deze pagina lees je meer over de Wabi coin.

Koers
Verandering 24u
Volume 24u
Marktwaarde
Direct naar:
Details
Huidig beschikbaar
Max. beschikbaar
Start datum
Wabi converter
Bezoek Binance Snelst groeiende Crypto aanbieder 2023

Wabi koers

Bekijk de actuele Wabi koers.

Wabi bij Binance
9.2/10
  • 24/7 ondersteuning
  • Nederlandstalige exchange
  • Betalen met iDeal mogelijk

Wat is Wabi?

Het Wabi project is gebaseerd op het Ethereum protocol en verbindt digitale en fysieke goederen door RFID (Radio Frequency Identification) met anti-kopie beveiliging. Met dit project proberen ze de Chinese namaak markt aan te vechten. Deze aanpak heeft reeds bewezen dat het zeer kosten effectief is en ook veilig door het toepassen van blockchain technologie in de supply chain.

De WaBi coin of token zal worden gebruikt binnen het ecosysteem als een vorm van betaling en als beloning. Daarnaast proberen ze fondsen op te halen door middel van een ICO of Initial Coin Offering, zodat het project uit kunnen breiden in China. Het Walimai bedrijf is opgericht in 2013 in Hangzou China. Aanvankelijk legden ze de focus op het tegengaan van vervalsing van alcohol en babyvoeding.

Wabi kopen

Wanneer je Wabi wilt kopen, ga je op zoek naar een betrouwbare exchange. Bij een handelsplatform kun je een account aanmaken om zo te gaan handelen in cryptovaluta. Wabi zal niet overal beschikbaar zijn, maar het is maar net welke cryptomunten jij graag wilt kopen.