Tip
Koop of verkoop crypto bij Bitvavo
X

De Iconomi ICN token, nog steeds de moeite waard om te kopen?

Wat is Iconomi (ICN)?

Iconomi is een plek die nieuwe financiële instrumenten een kans wilt geven en nieuwe cryptofondsen zich kunnen ontwikkelen. Met hun systeem willen ze de oude en de nieuwe economie samenbrengen. Het voornaamste doel is de cryptocurrency toegankelijk voor iedereen te maken. Er werkt een groot team samen om dit doel te bereiken. Allemaal hebben ze ervaring met de blockchain technologie. Ze gebruiken deze kennis graag om een van de grote middelen die hiermee tot stand komen meer bekendheid te geven.

De ervaring leert dat cryptocurrency nog geen vanzelfsprekende valuta is. Dit begint geleidelijk aan te komen, maar een zekere bijdrage van experts kan zeker geen kwaad. Wanneer je op de website komt, wordt jou direct aangeboden jouw eerste cryptocurrency aan te schaffen. Als eerste wordt Bitcoin, Ethereum en Ripple aangeboden. Zij begrijpen ook dat deze stap moeilijk is. Daarom maken ze het jou zo makkelijk mogelijk.

Via Iconomi kan je de experts volgen en bekijken hoe zij te werk gaan met cryptocurrencies. Ook bekijk je de ervaringen van de experts. Het is een veilig platform die met betrouwbare technologie dit netwerk beschikbaar stellen. Niet iedereen is zo snel in het investeren, maar ze geven iedereen de ruimte om te investeren op zijn of haar tempo met het beschikbare vermogen. Vanaf €10,- kan je beginnen met jouw eerste aankoop in cryptomunten. Op Iconomi is een Open Fund Management Platform gebouwd. Gebruikers hiervan ontvangen de ICN token op basis van hun inzet op dit platform. Verder wordt die ICN-token ingezet om te delen in de winst die met de fondsen wordt opgebracht.

Waar koop ik Iconomi (ICN)?

De Iconomi is verkrijgbaar bij meerdere exchanges als Coinmerce. Dit zijn de bekende exchanges waar al veel andere cryptocurrencies worden aangeboden. Afhankelijk van je eigen voorkeur koop je de ICN via iDeal of met andere cryptocurrencies. Het laatste zou perfect zijn om bij te dragen aan de crypto-markt. Mocht de ICN je eerste cryptocurrency zijn, dan bieden beide exchanges de mogelijkheid ICN met iDeal te betalen.

Zoek de meest gunstige koers uit en koop ICN voor de meest voordelige koers voor jou. Een andere exchange voor het kopen van ICN is OKEX. Zowel bij OKEX als de andere exchanges is het aanmaken van een account wel nodig. Ook als je gaat betalen via iDeal. Zonder een account bij een exchange is het niet mogelijk ICN te kopen.

Waar verkoop ik Iconomi?

De verkoop van ICN verloopt net zo goed via de exchanges als OKEX en Coinmerce. Waar je op moet letten zijn de koersen van ICN. Doordat Binance ICN onlangs van de exchange heeft afgehaald, kunnen de koersen beïnvloed zijn. Bekijk goed of het verkopen nodig is en ook gunstig is op dit moment.

Bij veel exchanges worden ontwikkelingen in kaart gebracht door middel van grafieken en percentages. Daarbij  zijn de verwachte procentuele stijgingen of dalingen aangegeven. Deze moeten jou op weg helpen in jouw beslissing over te gaan op het verkopen van de Iconomi (ICN) token.

Waarom investeren in Iconomi (ICN)?

Ondanks de beslissing van Binance besluiten toch veel investeerders de Iconomi te houden. De verwachting is dat Iconomi toch nog wat gaat betekenen in de toekomst. Tenslotte is de nieuwe economie geleidelijk aan in beweging en daarom is een schakel tussen de oude en de nieuwe economie meer nodig. Hier kan Iconomi een rol in spelen.

Een pluspunt van Iconomi is dat ze een gebruikersvriendelijk platform worden die open staat voor beginnende en ervaren investeerders. Alleen door dit open te stellen voor alle geïnteresseerden, kunnen zij het doel bereiken om de cryptocurrency een grotere rol te laten spelen. Hoewel het allemaal nog erg in opkomst is, kan het zeker waardevol zijn te investeren in een platform die hieraan meewerkt.

Handelen bij Bitvavo
9.3
  • Goedkoopste exchange
  • Groot aanbod
  • Accepteert iDeal
Start met handelen
Snelst groeiende Crypto aanbieder 2024
Deze website biedt algemene informatie en is geen financieel advies; investeren in crypto brengt risico's, raadpleeg een expert; wij zijn niet aansprakelijk voor verliezen.
Cookiemelding
Adblocker gedetecteerd.

Beste bezoeker, we zien dat je een adblocker gebruikt. Helaas blokkeren adblockers essentiële onderdelen op onze website en zal de website daardoor niet juist weergeven worden. We vragen je daarom om de adblocker voor Crypto-Valuta.nl uit te schakelen zodat we jou de beste ervaring kunnen bieden. Bedankt!