Onze beoordeling:
7.5 / 10

 • Betrouwbaarheid
  7/10
 • Aanbod
  7/10
 • Gebruiksvriendelijkheid
  7/10
 • Community
  9/10

Beoordeeld op: 05-03-2020
Volume 24u
€ 2.171.225.070
Trades 24u
+64.532
Locatie
San Francisco
Volume 24u
€ 2.171.225.070
Trades 24u
+64.532
Locatie
San Francisco
Coinbase Pro

De exchange Coinbase Pro stond voorheen bekend als GDAX. Het is een cryptocurrency exchange ontwikkeld door het bedrijf Coinbase. Coinbase Pro is ontwikkeld voor het inwisselen van verschillende cryptomunten. Alles verloopt via een veilig en stabiel platform. Kenmerken die essentieel zijn voor de aanschaf en beheer van digitale eigendommen.

Naast cryptomunten zijn er meer digitale aandelen om te beheren met Coinbase Pro. Een ander voordeel is dat alle eigendommen volledig verzekerd zijn via Coinbase Pro en vallen onder de FDIC verzekering.

Betrouwbaarheid

Op de website van Coinbase wordt meerdere malen de verzekering benoemd. Dit is een van de betrouwbare kenmerken van deze exchange. Wanneer je de website bekijkt, dan oogt dit als een betrouwbare aanbieder op de exchange markt voor digitale bezittingen.

Niet voor niets staat benadrukt dat Coinbase pro, de nieuwe naam voor GDAX, de beste plek is voor de handel in digitale aandelen. Het gaat verder dan bezit alleen. Coinbase houdt gebruikers op de hoogte van de recente ontwikkelingen op de data markt.

Gebruiksgemak

GDAX, nu Coinbase pro, oogt als een professionele en inzichtelijke interface. Een die je zeker wilt aanschaffen. Niet alleen vanwege de vele mogelijkheden. Ook vanwege het fijne design. Met name voor het beheer van financiële data, is het overzicht belangrijk. Dat biedt Coinbase pro.

Tenslotte is er veel in op te slaan en dan is het een kunst dit goed in het oog te houden. Hier is mee rekening gehouden in het design van het nieuwe Coinbase Pro. Het is gebouwd om gebruikers een comfortabel gevoel te geven, een die bijdraagt aan het vertrouwen in deze exchange.

Valuta Aanbod

Veel cryptomunten worden ingewisseld via de nieuwe Coinbase Pro, waaronder de munten Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum en Litecoin.

 

Support

Voor vragen over het gebruik van Coinbase Pro, staat er een link naar de support service op de website. Hier staan al veel vragen met antwoorden op gepubliceerd. Ook over de achtergrond van de Exchange. Alle vragen staan per categorie ingedeeld, zodat ze snel te vinden zijn.

Onderaan de pagina staat de link ‘Submit a request’. Als je hierop klikt wordt je doorgestuurd naar het online formulier via ‘Contact our team’. Gevraagd wordt in jouw bericht zoveel mogelijk details te beschrijven, zodat ze jou het beste kunnen helpen.

Betalingsmethoden

Accounts van Coinbase Pro kunnen aangevuld worden met cryptocurrencies, dollars en euro’s. De betalingen met dollars en euro’s worden via SEPA-transacties gedaan. Cryptocurrencies wissel je in aan de hand van jouw external wallet waarin je jouw cryptomunten beheert.

Identiteitsverificatie

Om Coinbase Pro te gebruiken wordt jouw gevraagd om jouw identiteit te verifiëren. Via de support pagina wordt aangegeven hoe dit in zijn werk gaat. Het account gaat gepaard met een 2-factor authenticatie verificatie. In sommige gevallen verloopt de verificatie via een e-mailadres verificatie.

Plus- en minpunten
 • Professioneel platform
 • Meerdere cryptomunten kunnen ingewisseld worden
 • Alle aandelen vallen onder een verzekering
 • GDAX blijft gevoelig voor storingen en digitale inbraak. Gebruikers moeten zich daarin niet laten misleiden door de verzekering