Onze beoordeling:
8 / 10

 • Gebruikersgemak
  9/10
 • Betrouwbaarheid
  9/10
 • Ondersteuning
  8/10
 • Community
  6/10

Beoordeeld op: 17-01-2019
Coinbase

De exchange GDAX staat nu bekend als Coinbase. Het is een cryptocurrency exchange. Ontwikkelt voor het inwisselen van verschillende cryptomunten. Het is ontwikkeld door het bedrijf Coinbase. Alles verloopt via een veilig en stabiel platform. Kenmerken die essentieel zijn voor de aanschaf en beheer van digitale eigendommen.

Naast cryptomunten zijn er meer digitale aandelen om te beheren met GDAX. Een ander voordeel is dat alle eigendommen volledig verzekerd zijn via GDAX en vallen onder de FDIC verzekering.

Betrouwbaarheid

Op de website van GDAX Coinbase wordt meerdere malen de verzekering benoemd. Dit is een van de betrouwbare kenmerken van deze exchange. Wanneer je de website bekijkt, dan oogt dit als een betrouwbare aanbieder op de exchange markt voor digitale bezittingen.

Niet voor niets staat benadrukt dat Coinbase pro, de nieuwe naam voor GDAX, de beste plek is voor de handel in digitale aandelen. Het gaat verder dan bezit alleen. Coinbase houdt gebruikers op de hoogte van de recente ontwikkelingen op de data markt.

Gebruikersgemak

GDAX, nu Coinbase pro, oogt als een professionele en inzichtelijke interface. Een die je zeker wilt aanschaffen. Niet alleen vanwege de vele mogelijkheden. Ook vanwege het fijne design. Met name voor het beheer van financiële data, is het overzicht belangrijk. Dat biedt Coinbase pro.

Tenslotte is er veel in op te slaan en dan is het een kunst dit goed in het oog te houden. Hier is mee rekening gehouden in het design van het nieuwe GDAX. Het is gebouwd om gebruikers een comfortabel gevoel te geven, een die bijdraagt aan het vertrouwen in deze exchange.

Valuta Aanbod

Veel cryptomunten worden ingewisseld via de nieuwe GDAX, waaronder de munten Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum en Litecoin.

Plus- en minpunten
 • Professioneel platform
 • Meerdere cryptomunten kunnen ingewisseld worden
 • Alle aandelen vallen onder een verzekering
 • De overgang naar Coinbase is nog niet volledig up-to-date. Tot die tijd moet je nog werken met twee exchanges, GDAX en Coinbase
 • GDAX blijft gevoelig voor storingen en digitale inbraak. Gebruikers moeten zich daarin niet laten misleiden door de verzekering