Tip
Koop of verkoop crypto bij Bitvavo
X

Indacoin

Direct naar:
Details
Handelsvergoeding
3.0
Betaalmogelijkheden
Aantal currencies
1
Beoordeling exchange
6 / 10

Indacoin review

Het bedrijf Indacoin is een in Londen gevestigde broker met maar liefst 200 digitale valuta’s.Inmiddels is het een internationaal platform geworden en investeerders uit maar liefst 100 landen naar zich toe weten te trekken. Een andere reden voor de populariteit is de privacy die zij bieden in de handel van de cryptovaluta. Deze aanbieder is opgericht in 2013 met de opkomst van de Bitcoin en ze hebben sindsdien meerdere cryptomunten aan hun assortiment weten toe te voegen.

Plus- en minpunten

Pluspunten:

+ De beschikbaarheid van een Indacoin wallet
+ Ruim assortiment aan cryptocoins
+ Snel aanschaf van cryptomunten mogelijk

Minpunten:

Alleen betalen met creditcard toegestaan
Hoge fee

Betrouwbaarheid

Als organisatie gevestigd in Engeland is het verplicht te voldoen aan de wetten en regels die binnen de EU zijn opgesteld. Gezien het grote aantal klanten en de bekendheid in landen over de hele wereld als Canada, Groot-Brittannië, Spanje, Brazilië en Singapore kan je uitgaan van een hoge betrouwbaarheid van hun diensten.

Het geeft duidelijk aan dat veel klanten graag hun cryptomunten aanschaffen en verkopen via Indacoin en hier regelmatig naar terugkeren. Wanneer je de website bekijkt oogt deze zeer professioneel en transparant. Door de hoeveelheid informatie en grafieken willen zij klanten en andere geïnteresseerden graag betrekken bij hun activiteiten.

Gebruiksgemak

De website van Indacoin heeft een zeer overzichtelijke en prettige lay-out. Dit nodigt direct uit om je te verdiepen in de aangeboden cryptovaluta. Selecteer de door jou gewenste valuta en voer het bedrag in waarvoor je jouw cryptovaluta wilt aanschaffen. Je ziet direct hoeveel cryptocoins je daarvoor kunt kopen.

Dit staat in de regel daaronder, waar je de betreffende cryptomunt kan selecteren. Wil je eerst weten hoeveel een cryptomunt waard is, dan staat dit in de lijst daaronder weergegeven. Voor de aanschaf heb je een adres nodig om jouw cryptomunten op te slaan. Mocht je zelf nog niet beschikken over een crypto-adres, dan kan je een Indacoin wallet aanmaken.

Valuta aanbod

Het aanbod aan cryptomunten bij Indacoin is enorm en niet allemaal te benoemen in de onderstaande lijst. Deze bestaat uit de meest bekende gewilde cryptomunten tot aan de nieuwste cryptocoins:

+ Bitcoin
+ Ethereum
+ Tezos
+ Dash
+ Ripple
+ Neo
+ Cardano

Support

Bij het openen van de website zie je direct een live-chat tevoorschijn komen. Zo is direct duidelijk dat je met vragen snel bij ze terecht kan. Mocht de chat niet online zijn, dan is het ook mogelijk je vraag per mail te sturen. Het e-mailadres staat in de footer van de website-pagina, net als het telefoonnummer die je ook nog kan bellen als je graag direct contact wilt. Verder is Indacoin ookactief op Twitter en Instagram en dat biedt ook nog een mogelijkheid om via deze weg je vraag in te sturen.

Koop crypto bij Bitvavo review
9.3/10
  • €10.000 gratis handelskosten
  • 230+ soorten cryptovaluta
  • Nederlandse exchange

Betalingsmethoden

Gezien de internationaliteit van de organisatie is het enigszins te verwachten dat enkel via creditcard de betalingen uitgevoerd kunnen worden. De cryptovaluta is bij Indacoin aan te schaffen met een Visa of een Mastercard.

Identiteitsverificatie

De aanschaf van de cryptomunten is bij Indacoin behoorlijk beveiligd met verificatie. Hoewel het veel werk lijkt, geeft dit wel een veilige en betrouwbare indruk. Nadat je het bedrag en aantal cryptomunten hebt aangegeven, word jou gevraagd ook jouw e-mailadres en telefoonnummer op te geven. Via jouw telefoon ontvang je een ingesproken boodschap waarin een code wordt opgegeven.

De tweede verificatie is in de vorm van een video van je zelf met een scan/kopie/foto van jouw legitimatiedocument. Door middel van deze verificatie stelt Indacoin veilig dat jij ook daadwerkelijk de eigenaar bent van de creditcard.

Deze website biedt algemene informatie en is geen financieel advies; investeren in crypto brengt risico's, raadpleeg een expert; wij zijn niet aansprakelijk voor verliezen.
Cookiemelding
Adblocker gedetecteerd.

Beste bezoeker, we zien dat je een adblocker gebruikt. Helaas blokkeren adblockers essentiële onderdelen op onze website en zal de website daardoor niet juist weergeven worden. We vragen je daarom om de adblocker voor Crypto-Valuta.nl uit te schakelen zodat we jou de beste ervaring kunnen bieden. Bedankt!