Tip
Koop of verkoop crypto bij Binance
X

Olaf Nygren – Crypto specialist

Olaf Nygren is bekend met crypto vanaf de beginjaren. Hij is voorstander van waar crypto voor staat. Het feit dat crypto anoniem is sprak hem vanaf het begin erg aan. Ook het feit dat cryptogeld in jouw eigen bezit is, is een van de voornaamste redenen dat Olaf hier dagelijks mee bezig is. Want wist jij bijvoorbeeld dat geld wat jij op de bank hebt staan, juridisch niet van jou is. Als jij geld op een bankrekening stort ben je eigenlijk schuldeiser van de bank. Deze beheert jouw geld namens jou, aldus Olaf. Ook de volatiliteit vindt hij erg interessant. Snelle bewegingen van de koersen zorgen ervoor dat er mooie winsten kunnen worden behaald bij het investeren in de juiste coins.

Olaf Nygren Header

Kenmerken Olaf

  1. 15 jaar ervaring in de financiële wereld
  2. Vanaf de opkomst bij crypto betrokken
  3. Wereldwijd trainingen en seminars gevolgd
  4. Heeft een groot netwerk binnen de cryptowereld

Vrije tijd

Naast zijn interesse en specialisatie in de cryptocurrency, hecht Olaf veel waarde aan zijn gezin. Hij is vader van 2 kinderen en is enkele jaren geleden getrouwd. In zijn vrije tijd besteed hij veel tijd aan zijn gezin. Zo houdt Olaf bijvoorbeeld erg van de natuur en gaat hij graag naar het bos met zijn kinderen.

Hardlopen doet hij 3 keer per week om in conditie te blijven. Daarnaast leest hij graag boeken over financiën of wereldgeschiedenis.

Olaf Nygren vrije tijd

Olaf en crypto-valuta.nl

Samen met Noor en Luuk is Olaf verantwoordelijk voor de content op crypto-valuta.nl. De content over coins, exchanges en nieuwsberichten vallen allen onder zijn verantwoording.

Voor vragen over de crypto valuta of contact met Olaf, vul het contactformulier in.

Olaf Nygren en Crypto-valuta

Handelen bij Binance
9
  • Groot aanbod
  • Accepteert iDeal
  • NL website
Start met handelen
Snelst groeiende Crypto aanbieder 2023