Adex

Koop deze of een van de 2500 andere cryptocurrencies veilig en snel bij Binance

Koers
Verandering 24u
Volume 24u
Marktwaarde
Details
Huidig beschikbaar
Max. beschikbaar
Start datum
Adex omschrijving

Op deze pagina lees je over AdEx Kopen, AdEx Koers en Wat is AdEx?

ADX AdEx koers

ADX AdEx kopen

AdEx is sinds kort te verhandelen op Binance, een van de hoogst gewaardeerde en snelgroeiende crypto-exchanges van het moment. Lees hier meer over Binance. Je kunt het direct verhandelen met Ethereum, Bitcoin en Binance coins. Als je AdEx direct met Euro’s wil kopen is hier een tussenstap voor nodig. Hieronder wordt uigelegd hoe je dat kan doen:

1. Creëer gratis een Binance account

Maak een nieuwe account met onderstaande link. Dit is slechts enkele minuten werk en na een email-verificatie kan je aan de slag.

Ga naar Binance
Tip: maak een account aan op je mobiel!

2. Kopieer je BTC deposit adres

In Binance, ga naar het menu item Funds en klik vervolgens op Deposits Withdrawals. Hier zie je een lange lijst met valuta afkortingen. Ga hier op zoek naar je Bitcoin adres (BTC) en klik naast BTC op Deposit. Hier krijg je een code; sla deze goed op.

AdEx kopen adx kopen

3. Koop Bitcoin met Coinbase of LiteBit

Er zijn twee methoden om Bitcoin te kopen met Euro’s:

  • iDeal (LiteBit)
  • Creditcard (Coinbase, €8 korting)

iDeal: de aanbevolen dienst voor het kopen van Bitcoin met iDeal is LiteBit. Bij het afrekenen kan je je BTC wallet adres van stap 2 invullen en je tegoeden worden direct naar Binance gestuurd.

Koop Bitcoin met iDeal op LiteBit
+ Nederlands bedrijf + iDeal betaling

Creditcard: de aanbevolen dienst voor het kopen van Bitcoin met creditcard is Coinbase. Dit is een van de grootste Bitcoinbedrijven ter wereld. Als je meer dan €85 aan Bitcoin aanschaft krijg je nog eens €8 extra aan Bitcoin gratis erbij. Als je Bitcoin hebt gekocht op Coinbase staan deze in je Coinbase wallet. Ga vervolgens naar Accounts en klik vervolgens op Verzenden. Vul hier je BTC adres in van stap 2 en je tegoeden zullen naar Binance worden gestuurd.

Koop Bitcoin met creditcard Coinbase
+ Gratis €8 bij besteding van €85 of meer!
Tip: maak een account aan via bovenstaande link op je mobiel; eventueel kan je later inloggen en betalen op je pc!

4. Koop ADX (AdEx) op Binance

Binnen enkele minuten tot enkele uren zullen je tegoeden verschijnen op de Binance exchange; hier krijg je een email melding van. Zodra je deze bevestigingsmail hebt ontvangen log je weer in en ga je naar het menu item Exchange en dan Basic. Ga aan de rechterkant op zoek naar de symbolen ADX/BTC. Vervolgens kan je onder de grafiek Bitcoin bieden op AdEx. Je kan hier een prijs ingeven hoeveel Bitcoin je wil bieden, maar je kan ook het tabje Market selecteren, dan wordt automatisch de huidige marktprijs geboden en koop je direct.

Eur AdEx koers

 

Wat is AdEx?

AdEx, afgekort ADX, is een cryptovaluta gemaakt voor de online advertentie. Hiermee concurreren ze met vergelijkbare projecten zoals de Basic Attention Token en het Nederlandse AdCoin. De officiële website meldt:

AdEx is een blockchain-gebaseerde advertentie handelsplatform met als doel het huidige advertentielandschap over te nemen en daarmee de huidige significante problemen aan te pakken: advertentiefraude, privacy en de toestemming van gebruikers voor het bekijken van advertenties, etc.

AdEx is volledig transparant en gebouwd op Ethereum Smart Contracts.

Wij geloven dat we adverteerders en uitgevers kunnen versterken met een platform dat veilig, transparant en voordelig is voor alle betrokken partijen in het proces, inclusief de consument.

Wat is AdEx

Klik op de afbeelding voor de volledige versie

AdEx video

In onderstaande video wordt uitgelegd hoe het platform werkt:

Overige bronnen: