CLUB Clubcoin kopen met iDeal

 

CLUB koers


CLUB Clubcoin kopen met iDeal

Clubcoin kan je vanuit Nederland gemakkelijk kopen via de website van LiteBit. Dit is een Nederlands bedrijf en opereert in heel Europa. Het voordeel van deze website is dat ze 50 verschillende coins aanbieden en je deze gemakkelijk met iDeal kan afrekenen. Ook bieden ze veel soorten wallets aan zodat je alles via één dienst kunt doen.

 

Ga direct naar LiteBit en koop ClubCoin met iDeal

Wat is Clubcoin?

ClubCoin, afgekort CLUB, is een peer-to-peer crypto valuta met een gedecentraliseerd consensus-gebaseerd systeem waar alle transacties zichtbaar zijn in een openbaar “logboek”. Dit betekent dat niemand de volledige controle heeft en alles geheel transparant is. Dit systeem staat het toe dat de valuta kan functioneren zonder afhankelijk te zijn van een centrale autoriteit. Het idee is dan ook om de controle te geven aan alle gebruikers van het netwerk.

Met ClubCoin kan je gemakkelijk geld overmaken tussen twee accounts. Ongeacht de grootte zal de transactie snel worden uitgevoerd en geconfirmeerd door het netwerk. Het maakt gebruik van een Proof of Stake (PoS) om de transacties veilig te maken. Dit houdt wel in dat je de officiële wallet moet downloaden en de wallet online moet houden om transacties te verifiëren. Daar staat tegenover dat je beloond zal worden met nieuw uitgegeven Clubcoins.

CLUB Wallet

Ook kun je er voor kiezen de aangeschafte coins in een alternatieve wallet te bewaren. Een populaire wallet voor Clubcoin is Coinomi.

Google Trends zoekvolume

Onderstaand vind je een grafiek met het wereldwijde zoekvolume naar clubcoin in de afgelopen twaalf maanden.

Eenvoudig handelen bij Binance
8.8
  • 100% betrouwbaar
  • Betalen met iDeal
  • Zero Maker Fee
Start met handelen
Snelst groeiende Crypto aanbieder 2021