Tip
Koop of verkoop crypto bij Bitvavo
X

Achain

Het blockchain project Achain (ACT) is erop gericht om een wereld van blockchains zonder begrenzingen te generen. Om dat voor elkaar te krijgen, biedt Achain technische oplossingen voor veel problemen in de wereld van blockchains. Daarbij richt Achain zich bijvoorbeeld op het aantal transacties dat per seconde uitgevoerd kan worden, maar ook op de communicatie en samenwerking tussen verschillende blockchains. Ook willen de makers zo de blockchain-wereld aan de buitenwereld verbinden. Op deze manier wordt de wereld van blockchains voor iedereen toegankelijker.

Koers
Verandering 24u
Volume 24u
Marktwaarde
Direct naar:
Details
Huidig beschikbaar
Max. beschikbaar
Start datum
Achain converter
Bezoek Bitvavo Snelst groeiende Crypto aanbieder 2024

Achain Koers

Bekijk de actuele koers van Achain.

Achain bij Bitvavo review
9.3/10
  • €10.000 gratis handelskosten
  • 230+ soorten cryptovaluta
  • Nederlandse exchange

Wat is Achain?

Achain is een plek voor developers om het gebruik van de blockchain verder te innoveren. Iedere developer kan hier terecht om te creëren waar hij of zij goed in is. Smart contracts, gedecentraliseerde applicaties en blockchain systemen. Alles waar een blockchain aan kan bijdragen, kan ontwikkeld worden via Achain. Hiermee werken ze eraan het gebruik van blockchain uit te breiden. De blockchain wordt steeds vaker gebruikt om informatie uit te wisselen en transacties uit te voeren. Dit kan alleen maar meer worden, als meer mensen zich hiermee bezig houden. Achain biedt een platform hiervoor.

De werkwijze van Achain is daarom zeer technisch en gericht op het bouwen van een netwerk. Hiervoor hebben zij drie fases ingericht, allemaal genoemd naar een netwerk: Singularity Network, Galaxy Network en de Cosmos Network. Het streven van Achain was om uiteindelijk, het liefst in 2018, een intra- en internetwerk op te hebben gezet die geschikt is voor token en informatie uitwisseling via alle netwerken. Uit deze ontwikkelingen ontstaat de Achain coin, binnen de exchanges ingewisseld als de ACT.

Waar koop ik Achain?

De token van Achain wordt afgekort met ACT. Deze is verkrijgbaar via de exchanges CoinEgg, Huobi, OKEx en Kucoin. Voor het kopen van ACT heb je eerst andere cryptomunten nodig om de ACT te kopen. Daarom wordt aangeraden dit eerst te doen. Mocht je nog niet over andere cryptomunten beschikken, dan is het handig de munt te kopen bij de exchange waar jij de ACT wilt kopen. In dat geval heb je daar al een account waarmee je andere munten kan aanschaffen.

Als je nog geen andere cryptomunten hebt, dan heb je een exchange nodig waar je gewoon met Euro’s kan betalen. Het liefst via iDeal of creditcard. Dit is mogelijk bij exchanges als Coinbase of Bitcoin Meester. Zodra jij een account hebt, gevuld met cryptomunten als Bitcoin of Ethereum, dan kan jij de eerste ACT kopen.

Waar verkoop ik Achain?

Het verkopen van de Achain kan via dezelfde exchanges als het kopen plaatsvinden. Bij de exchanges Coinegg, Huobi, OKEx en Kucoin is de ACT te verkopen in ruil voor cryptocurrencies als Bitcoin en Ethereum. Een andere exchange die de ACT verkoopt is Systemcoin. De koersen verschillen per exchange. Kies de voor jou meest voordelige koers uit. De exchange Kucoin heeft een eenvoudig platform waar je kan kiezen tussen koop en verkoop.

Alles is zo uitgebreid mogelijk weergegeven, zodat jij een weloverwogen stap kan maken om de ACT te verkopen. Veel andere exchanges of verzamelsites laten meer informatie zien over de ontwikkeling van de koers. Dit is uitgebeeld in grafieken en percentages. Vaak is te zien wat de koers zal zijn over een paar uur en een paar dagen. Lijkt het je beter toch te wachten op deze koers, dan kan je die periode wachten om toch over te gaan tot de verkoop.

Achain bij Bitvavo review
9.3/10
  • €10.000 gratis handelskosten
  • 230+ soorten cryptovaluta
  • Nederlandse exchange

Waarom investeren in Achain?

Zowel kopers als verkopers willen weten of Achain de moeite waard is om in te investeren. Dit is voor verkopers goed om te weten, om in te schatten of hun ACT wel voldoende gaat opleveren. Of werkelijk verkocht wordt. Achain is zeker een waardevol platform om in te investeren. De oprichters willen een platform maken die uitgebreid kan worden, veilig en stabiel is. In de toekomst worden dit soort platformen steeds noodzakelijker en wenselijker voor de handel in cryptocurrencies. Daarom is Achain zeker een bedrijf om in te investeren en in de gaten te houden

Betrouwbare exchanges

Deze website biedt algemene informatie en is geen financieel advies; investeren in crypto brengt risico's, raadpleeg een expert; wij zijn niet aansprakelijk voor verliezen.
Cookiemelding
Adblocker gedetecteerd.

Beste bezoeker, we zien dat je een adblocker gebruikt. Helaas blokkeren adblockers essentiële onderdelen op onze website en zal de website daardoor niet juist weergeven worden. We vragen je daarom om de adblocker voor Crypto-Valuta.nl uit te schakelen zodat we jou de beste ervaring kunnen bieden. Bedankt!