Tip
Koop of verkoop crypto bij Bitvavo
X

adbank

Adbank (ADB) brengt adverteerders en uitgevers samen in een win-winsituatie waarbij de uitgevers meer verdienen en adverteerders minder betalen voor de plaatsing van hun advertentie. Dankzij Adbank hoeven uitgevers niet zelf direct met adverteerders in contact te komen, maar enkel advertentieruimte te verkopen. Vervolgens ontvangen zij de opbrengsten voor de verkochte advertentieruimte. Dit advertentienetwerk wordt beschermd tegen fraude door een speciaal advertentieprotocol dat er ook voor zorgt dat adverteerders de juiste prijs betalen. Adbank is gebouwd op de blockchaintechnologie van Ethereum en creëert zelf de ADB token. Uitgevers gebruiken deze om de verkochte advertenties te publiceren, adverteerders kopen de tokens om de uitgevers ermee te betalen.

Koers
Verandering 24u
Volume 24u
Marktwaarde
Direct naar:
Details
Huidig beschikbaar
Max. beschikbaar
Start datum
adbank converter
Bezoek Bitvavo Snelst groeiende Crypto aanbieder 2024

Wat is Adbank?

Bij Adbank komen adverteerders en uitgevers samen via de blockchain technologie. Het is een win-win situatie waarbij de uitgevers meer verdienen en adverteerders minder betalen om hun advertentie te plaatsen. Uitgevers hoeven dankzij Adbank niet direct met adverteerders in contact te komen. Het enige wat zij hoeven te doen is advertentie ruimte te verkopen, bijvoorbeeld op hun website. Vervolgens ontvangen zij de opbrengsten zonder in contact te hoeven komen met adverteerders.

Met Adbank wordt een advertentie-netwerk opgezet die bestand is tegen fraude. Dit wordt tot stand gebracht door de creatie van een advertentie protocol. Door middel van diverse analytische technologieën, moet fraude bij advertenties voorkomen worden. Uiteindelijk leidt dit er toe dat uitgevers het geld ontvangen waar ze recht op hebben en adverteerders het geld betalen dat wordt gevraagd.

Adbank is gebouwd op Ethereum en creëert de ADB token. Iedere token staat voor een of meer advertenties. Uitgevers publiceren de verkochte advertenties en gebruiken daarvoor de ADB token. Adverteerders kopen ADB tokens om uitgevers te betalen. Wanneer de advertentie wordt gepubliceerd op een website, de ADB-tokens worden verstuurd van de adverteerder naar de uitgever. De hoeveelheid ADB-tokens wordt bepaald aan de hand van de resultaten van het automatische biedingssysteem. De transacties worden zo verwerkt en gebundeld dat de Ethereum blockchain niet overbelast hoeft te worden.

Waar koop ik Adbank?

De ADB token van Adbank is verkrijgbaar via diverse exchanges, waaronder Kucoin en Bitcoin Meester. Bij beide exchanges kan je betalen met iDeal om jouw eerste ADB tokens te kopen. Het is niet per se nodig om andere cryptomunten hiervoor aan te schaffen. Wel moet je een account aanmaken bij een van deze exchanges voordat je de ADB koopt. Hoe je dat moet doen is heel eenvoudig en wanneer je eenmaal een account hebt, dan kan je de koop verder uitvoeren.

Let goed op of er een wallet nodig is als je ADB koopt via Kucoin of Bitcoin Meester. De ADB is gebouwd via de Ethereum blockchain. Voor ADB heb je daarom een wallet nodig die Ethereum coins ondersteunt. Zo ondersteunt de Ethos Universal Wallet de Adbank tokens. Voordeel van deze wallet is dat meerdere coins hierin opgeslagen kunnen worden en werkt via meerdere blockchains.

Waar verkoop ik Adbank?

Wanneer je een goede wallet hebt waar je de ADB tokens in opslaat, kan je vanuit daar ook de ADB tokens verkopen. Exchanges waar de ADB te verkopen is zijn Kucoin en Idex. Beiden bieden andere koersen aan. Zo zijn ze bij Kucoin te verkopen voor Ethereum en Bitcoin. Idex laat een koers zien voor de verkoop van ADB voor Ethereum.

adbank bij Bitvavo review
9.3/10
  • €10.000 gratis handelskosten
  • 230+ soorten cryptovaluta
  • Nederlandse exchange

Waarom investeren in Adbank?

Investeren in de ADB token is interessant voor iedereen die affiniteit heeft met de advertentie-wereld. Als je wilt kan jij je ook aanmelden bij Adbank om bij te dragen aan dit platform, die een eerlijke markt wilt creëren voor uitgevers en adverteerders. Ook als je weinig affiniteit hebt met advertenties kan Adbank een goed platform zijn om tokens van te kopen. Wat de koers van ADB gaat doen wordt bij de meeste exchanges duidelijk weergegeven.

Op basis van deze percentages is te bepalen of investeren in ADB een goed moment of dat je hier beter een andere dag voor kan afwachten. Achter Adbank zit een groot team van technologische breinen die ernaar werken dit advertentieplatform te doen slagen. Het is een mooi doel waar zeker vraag naar zal zijn en blijven vanuit de advertentiewereld.

Betrouwbare exchanges

Deze website biedt algemene informatie en is geen financieel advies; investeren in crypto brengt risico's, raadpleeg een expert; wij zijn niet aansprakelijk voor verliezen.
Cookiemelding
Adblocker gedetecteerd.

Beste bezoeker, we zien dat je een adblocker gebruikt. Helaas blokkeren adblockers essentiële onderdelen op onze website en zal de website daardoor niet juist weergeven worden. We vragen je daarom om de adblocker voor Crypto-Valuta.nl uit te schakelen zodat we jou de beste ervaring kunnen bieden. Bedankt!