Tip
Koop of verkoop crypto bij Bitvavo
X

AdEx Network

AdEx (ADX) is een advertentienetwerk dat op de Ethereum blockchain is gebaseerd. Het platform is bedoeld om basisproblemen in de advertentiewereld aan te pakken. Daarnaast belooft het platform ook een systeem te introduceren op basis van goedkeuring, waar gebruikers – als zij dat willen – gesponsorde berichten kunnen ontvangen. De makers geloven dat ze uitgevers en adverteerders een advertentieplatform kunnen bieden dat veilig en transparant is voor alle partijen, én voordelig voor adverteerders. Meer informatie over wat de AdEx crypto is, lees je op deze pagina. Bekijk tevens de koers en ontdek hoe je de ADX coin kan kopen.

Koers
Verandering 24u
Volume 24u
Marktwaarde
Direct naar:
Details
Huidig beschikbaar
Max. beschikbaar
Start datum
AdEx Network converter
Bezoek Bitvavo Snelst groeiende Crypto aanbieder 2024

AdEx Network Koers

AdEx crypto kwam precies op tijd op de markt om te profiteren van de positieve golf op de markt van begin 2018. Daarna zakte de koers flink in en bleef hij laag, tot de cryptomarkt begin 2021 weer flink in beweging kwam. Dit bewijst dat de AdEx coin sterk beïnvloedbaar is door de algemene tendens op de cryptomarkt. Desalniettemin profiteerde de ADX coin ook van de pieken in 2021. Als je ADX wil kopen, is het belangrijk om op een goed punt in te stappen.

Wat is AdEx Network?

Als AdEx Network gevoelig is voor de volatiele markt, dan is het natuurlijk interessant om te weten wat voor crypto AdEx is voor je deze crypto gaat kopen.

De AdEx crypto is in 2017 door Ivo Georgiev en Dimo Stoyanov opgericht als een gedecentraliseerde advertentiebeurs. Wat is het dat AdEx aanbiedt? Het platform moet een aantal problemen van online adverteren oplossen:

  • het gebrek aan controle van gebruikers over de advertenties die ze zien,
  • de beveiliging van gecentraliseerde gegevens,
  • het ontbreken van transparantie van biedingen,
  • advertentiefraude met ongeldige advertenties en de blokkade van adblockers.

De AdEx token (ADX) is daarbij een middel voor intern gebruik om advertentieruimte te kopen of verkopen. Gebruikers hebben een gepersonaliseerde pagina waarmee ze geleverde advertenties kunnen beheren. Hierdoor krijgen adverteerders meer vrijwillig gegeven informatie over klanten, omdat ze hun voorkeuren en gewoonten aangeven. Dat is wat AdEx is en doet. De crypto valuta focust zich dus op het advertentienetwerk.
Adex platform

Waarom je AdEx Network wilt kopen

Waarom AdEx kopen? Het concept van AdEx crypto heeft de potentie om een revolutie teweeg te brengen op de advertentiemarkt. Om dat te bewerkstelligen, werkt AdEx al samen met grote namen in de branche zoals Bitmain, Stemio, Wings en de Fintech Blockchain Group. Wanneer er op de cryptomarkt een positieve stemming is, hebben cryptohandelaren ook zichtbaar vertrouwen in de AdEx coin. Dan zal de prijs flink gaan stijgen omdat veel mensen de AdEx crypto gaan kopen.

Adex online advertising

Waar kan je AdEx Network kopen?

Om de coin van AdEx te kopen, moet je naar een crypto exchange waar AdEx geaccepteerd wordt. Denk hierbij aan Binance, Bitvavo, Satos en Anycoin. Op deze beurzen moet je een account aanmaken om te kunnen handelen in cryptovaluta. Geld storten kan onder andere met iDeal of met een creditcard. Om AdEx crypto te kunnen kopen, ruil je deze tegen Bitcoin, Ethereum of Euro.

AdEx Network bij Bitvavo review
9.3/10
  • €10.000 gratis handelskosten
  • 230+ soorten cryptovaluta
  • Nederlandse exchange

Kenmerken AdEx Network

AdEx Network heeft een aantal onderscheidende kenmerken, wat de crypto het overwegen waard kan zijn om te kopen.

Nadruk op de entertainmentindustrie

De belangrijkste doelgroep van AdEx is de entertainmentindustrie, in het bijzonder streamingdiensten en uitgevers.

Vrijwillig informatie delen

AdEx crypto biedt consumenten en adverteerders de mogelijkheid om op vrijwillige basis informatie met elkaar te delen.

De uitgever van advertenties moet het resultaat bewijzen

Adverteerders kunnen bieden op te behalen doelen. De uitgever krijgt de tokens ter betaling pas als hij heeft kun bewijzen dat hij dat doel bereikt heeft.

AdEx Network Wallet

Als je AdEx coins als langetermijninvestering koopt, kun je je tokens opslaan in een wallet. Verschillende brokers en exchanges waarbij in AdEx gehandeld kan worden, bieden een eigen online wallet. Als je AdEx gaat kopen bij deze exchanges kan je het daarna opslaan in deze online wallet. Een alternatief is de ledger wallet.

Betrouwbare exchanges

Veelgestelde vragen

Adex kan je kopen op een exchange. Bitvavo en Binance zijn de populairste exchanges op dit moment.

De informatie op deze website is bedoeld als algemene informatie en moet niet worden gezien als financieel advies. Beleggen in cryptocurrencies brengt risico's met zich mee en het is mogelijk dat u uw investering verliest. Wij zijn geen financiële adviseurs. Raadpleeg altijd een gekwalificeerde financiële adviseur voordat u financiële beslissingen neemt. Crypto-valuta.nl is niet aansprakelijk voor verlies of schade die voortvloeit uit het gebruik van de informatie op deze site.
Cookiemelding
Adblocker gedetecteerd.

Beste bezoeker, we zien dat je een adblocker gebruikt. Helaas blokkeren adblockers essentiële onderdelen op onze website en zal de website daardoor niet juist weergeven worden. We vragen je daarom om de adblocker voor Crypto-Valuta.nl uit te schakelen zodat we jou de beste ervaring kunnen bieden. Bedankt!