Tip
Koop of verkoop crypto bij Bitvavo
X

Aelf

Aelf of ELF is een cryptovaluta gebaseerd op het Ethereum netwerk

Koers
Verandering 24u
Volume 24u
Marktwaarde
Direct naar:
Details
Huidig beschikbaar
Max. beschikbaar
Start datum
Aelf converter
Bezoek Bitvavo Snelst groeiende Crypto aanbieder 2024

Aelf koers

Bekijk de actuele koers van Aelf

Wat is Aelf?

Aelf of ELF is een crypto valuta gebaseerd op het Ethereum netwerk. De officiële website luidt:

Gedecentraliseerd Cloud Computing Blockchain Netwerk

AELF is een gedecentraliseerd, zelf-evoluerend cloud computing netwerk. Om de blockchain infrastructuur op te zetten met verschillende commerciële vereisten, zorg Aelf voor een zeer efficiënt multi-chain parallel-processing systeem met cross-chain communicatie en zelf evoluerende beleidsvoering. Hiervoor zijn drie belangrijke innovaties: schaalbare schakels op een cluster van computers, isolatie van de bron voor “smart contracts” op een chain naar één smart contract en stemmen door token houders.

De ELF tokens zelf worden gebruikt om gebruik te maken van de diensten binnen het ecosysteem. Dit kan zijn om smart contracts uit te voeren, het systeem te gebruiken of te upgraden en meer. Ook kan je met de tokens stemmen op grote beslissingen, zoals het selecteren van mining schakels en om nieuwe features uit te voeren op het systeem.

ELF is een Ethereum-eigen ERC20 token dus is compatibel met de meeste bekende Ether wallets, zoals MyEtherWallet. De veiligste manier om je tokens op te slaan is waarschijnlijk door gebruik te maken van een hardware wallet. Hier worden je “private-keys” nooit blootgesteld aan het internet en daardoor zijn hacks nagenoeg onmogelijk. Over de aanbevolen hardware wallets kan je hier meer lezen

Aelf kopen

Bij de exchange Bitvavo kan je eenvoudig Aelf coins of andere crypto kopen.  Dit is een hoog gewaardeerde crypto exchange met een groot aanbod aan cryptovaluta.

Aelf bij Bitvavo review
9.3/10
  • €10.000 gratis handelskosten
  • 230+ soorten cryptovaluta
  • Nederlandse exchange

De lijn hieronder geeft de trend aan naar het Google zoekvolume naar de term “Aelf”. Deze grafiek kan een indicatie zijn van de populariteit van de coin. Let er op dat dit een relatieve grafiek is op basis van percentages en geen absolute aantallen.

Deze website biedt algemene informatie en is geen financieel advies; investeren in crypto brengt risico's, raadpleeg een expert; wij zijn niet aansprakelijk voor verliezen.
Cookiemelding
Adblocker gedetecteerd.

Beste bezoeker, we zien dat je een adblocker gebruikt. Helaas blokkeren adblockers essentiële onderdelen op onze website en zal de website daardoor niet juist weergeven worden. We vragen je daarom om de adblocker voor Crypto-Valuta.nl uit te schakelen zodat we jou de beste ervaring kunnen bieden. Bedankt!