Aelf

Koop deze of een van de 4500 andere cryptocurrencies veilig en snel bij Bitvavo

Koers
Verandering 24u
Volume 24u
Marktwaarde
Direct naar:
Details
Huidig beschikbaar
Max. beschikbaar
Start datum
Aelf converter
Aelf omschrijving

Aelf ELF kopen
Op deze pagina:

ELF – Aelf Koers

ELF – Aelf kopen

Aelf coins of tokens kan je eenvoudig kopen op de exchange Binance. Dit is een hoog gewaardeerde crypto exchange met een groot aanbod aan cryptovaluta. Op Binance kan je echter alleen cryptovaluta zoals Bitcoin op storten, dus deze zal je eerst aan moeten schaffen via een andere dienst met bijvoorbeeld creditcard of iDeal. Hoe je dat kan doen wordt uitgelegd op deze pagina. Als je meer wil weten over Binance kan je dat hier lezen.

Stap 1: maak een Binance account

Maak een account aan op Binance, dit kost slechts enkele minuten. Na een emailbevestiging kan je meteen aan de slag.

Maak een account op Binance

Stap 2: vind je Binance BTC ontvangstadres

Vind je Bitcoin ontvangstadres op Binance. Deze kan je vinden onder Funds > Deposits Withdrawals.

Binance deposit Bitcoin

Naast BTC klik je op Deposit. Hier krijg je een ontvangstadres, sla deze op.

BTC deposit ELF->BTC ELF adres

Stap 3: koop Bitcoin met Euro’s en verstuur naar Binance

In deze stap koop je Bitcoin om deze vervolgens naar Binance te kunnen sturen.

Creditcard: ga via onderstaande link naar Coinbase en ontvang €8 gratis aan Bitcoin bij besteding van €85 of meer. Coinbase is een van de meest gebruiksvriendelijke Bitcoin diensten ter wereld en het koop proces duurt niet lang.

Koop nu Bitcoin op Coinbase en ontvang gratis €8,-
(Bij een besteding van €85 of meer)

Tip: ook zeer gebruiksvriendelijk op mobiel.

iDeal: de meest snelle en eenvoudige dienst waar je Bitcoin kan kopen met iDeal is LiteBit. Bij het afrekenen op LiteBit kan je direct je BTC ontvangstadres van stap 2 invullen.

Als je Bitcoin op Coinbase hebt gekocht kan je deze naar Binance versturen door naar Accounts te gaan en vervolgens klik je bij Bitcoin op Verzenden. Vul hier je ontvangstadres in van Stap 2.

Stap 4: ELF handelen op Binance

Binnen enkele minuten tot uren zullen je tegoeden op Binance verschijnen, als het goed is krijg je een email melding als het zover is. Vervolgens kan je onder Exchange > Markets zoek je naar ELF om Aelf te kunnen kopen met Bitcoin. Onder het tabje Market kan je gemakkelijk de marktprijs bieden zodat je nooit teveel kan uitgeven. Zie onderstaande screenshots voor de interface.

buy gxs

Voorbeeld bieden marktprijs, ga op zoek naar ELF in plaats van GXS zoals in het screenshot

Tip: je kan je winst ook weer verkopen op LiteBit en Coinbase. Converteer je ELF weer naar BTC en stuur het terug. Beide diensten bieden de mogelijkheid om het op je bankrekening te laten storten.

Wat is Aelf?

Aelf of ELF is een cryptovaluta gebaseerd op het Ethereum netwerk. De officiële website luidt:

Gedecentraliseerd Cloud Computing Blockchain Netwerk

AELF is een gedecentraliseerd, zelf-evoluerend cloud computing netwerk. Om de blockchain infrastructuur op te zetten met verschillende commerciële vereisten, zorg Aelf voor een zeer efficiënt multi-chain parallel-processing systeem met cross-chain communicatie en zelf evoluerende beleidsvoering. Hiervoor zijn drie belangrijke innovaties: schaalbare schakels op een cluster van computers, isolatie van de bron voor “smart contracts” op een chain naar één smart contract en stemmen door token houders.

De ELF tokens zelf worden gebruikt om gebruik te maken van de diensten binnen het ecosysteem. Dit kan zijn om smart contracts uit te voeren, het systeem te gebruiken of te upgraden en meer. Ook kan je met de tokens stemmen op grote beslissingen, zoals het selecteren van mining schakels en om nieuwe features uit te voeren op het systeem.

ELF is een Ethereum-eigen ERC20 token dus is compatibel met de meeste bekende Ether wallets, zoals MyEtherWallet. De veiligste manier om je tokens op te slaan is waarschijnlijk door gebruik te maken van een hardware wallet. Hier worden je “private-keys” nooit blootgesteld aan het internet en daardoor zijn hacks nagenoeg onmogelijk. Over de aanbevolen hardware wallets kan je hier meer lezen.

Google trends

De lijn hieronder geeft de trend aan naar het Google zoekvolume naar de term “Aelf”. Deze grafiek kan een indicatie zijn van de populariteit van de coin. Let er op dat dit een relatieve grafiek is op basis van percentages en geen absolute aantallen.