Aion

Koop deze of een van de 2500 andere cryptocurrencies veilig en snel bij Binance

Koers
Verandering 24u
Volume 24u
Marktwaarde
Details
Huidig beschikbaar
Max. beschikbaar
Start datum
Aion converter
Aion omschrijving

aion kopen
Op deze pagina:

EUR-Aion Koers

Aion kopen

Aion coins of tokens kan je eenvoudig kopen op de exchange Binance. Dit is een hoog gewaardeerde crypto exchange met een groot aanbod aan cryptovaluta. Op Binance kan je echter alleen cryptovaluta zoals Bitcoin op storten, dus deze zal je eerst aan moeten schaffen via een andere dienst met bijvoorbeeld creditcard of iDeal. Hoe je dat kan doen wordt uitgelegd op deze pagina. Als je meer wil weten over Binance kan je dat hier lezen.

Stap 1: maak een Binance account

Maak een account aan op Binance, dit kost slechts enkele minuten. Na een emailbevestiging kan je meteen aan de slag.

Maak een account op Binance

Stap 2: vind je Binance BTC ontvangstadres

Vind je Bitcoin ontvangstadres op Binance. Deze kan je vinden onder Funds > Deposits Withdrawals.

Naast BTC klik je op Deposit. Hier krijg je een ontvangstadres, sla deze op.

->

Stap 3: koop Bitcoin met Euro’s en verstuur naar Binance

In deze stap koop je Bitcoin om deze vervolgens naar Binance te kunnen sturen.

Creditcard: ga via onderstaande link naar Coinbase en ontvang €8 gratis aan Bitcoin bij besteding van €85 of meer. Coinbase is een van de meest gebruiksvriendelijke Bitcoin diensten ter wereld.

Koop Bitcoin met creditcard Coinbase 
Gratis €8 bij besteding van €85 of meer!

Als je Bitcoin op Coinbase hebt gekocht kan je deze naar Binance versturen door naar Accounts te gaan en vervolgens klik je bij Bitcoin op Verzenden. Vul hier je ontvangstadres in van Stap 2.

Voor het kopen van Bitcoin om naar exchanges te sturen zijn er twee goede Nederlandse partijen:

  • LiteBit: vertrouwde naam in Europa, direct versturen bij het afrekenen.
  • Bitvavo: zeer gebruiksvriendelijk, geen id verificatie nodig tot €2500

Het aankoopproces is overal ongeveer hetzelfde. Vul bij het afrekenen je BTC ontvangstadres in en je tegoeden zullen binnen enkele minuten tot uren verschijnen.

Stap 4: AION handelen op Binance

Binnen enkele minuten tot uren zullen je tegoeden op Binance verschijnen, als het goed is krijg je een email melding als het zover is. Vervolgens kan je onder Exchange > Markets zoek je naar AION om Aion te kunnen kopen met Bitcoin. Onder het tabje Market kan je gemakkelijk de marktprijs bieden zodat je nooit teveel kan uitgeven. Zie onderstaande screenshots voor de interface.

Tip: je kan je winst ook weer verkopen op LiteBit en Coinbase. Converteer je AION weer naar BTC en stuur het terug. Beide diensten bieden de mogelijkheid om het op je bankrekening te laten storten.

Wat is Aion?

Aion of AION is een cryptovaluta gebaseerd op het Ethereum netwerk. De officiële website luidt:

Derde generatie blockchain netwerk.

Een systeem met meerdere lagen gemaakt om onbeantwoorde vragen van privacy, schaalbaarheid en interoperabiliteit van blockchain netwerken te beantwoorden.

Het Aion project wordt geleid door het Nuco team, en is een netwerk aan het bouwen op verschillende blockchains samen te laten werken in een ecosysteem waar transacties en status wijzigingen kunnen worden verplaatst tussen blockchains. Voor het gebruik van het netwerk heb je de AION token.

Google trends

De lijn hieronder geeft de trend aan naar het Google zoekvolume naar de term “Aion”. Deze grafiek kan een indicatie zijn van de populariteit van de coin. Let er op dat dit een relatieve grafiek is op basis van percentages en geen absolute aantallen.