Tip
Koop of verkoop crypto bij Bitvavo
X

Aion

Aion (AION) is een open-source, gedecentraliseerd platform met als missie verschillende blockchains met elkaar te verbinden. Er zijn namelijk honderden blockchains die onderling geen informatie kunnen uitwisselen, doordat ze niet met elkaar verbonden zijn. De makers achter Aion denken dat verbinding van blockchains ertoe gaat leiden dat er veel nieuwe mogelijkheden uit de blockchains gehaald zullen worden. Het moet er voor gebruikers ook toe leiden dat transacties sneller gaan en zij meer controle over hun geld hebben. AION, de munt van het platform, is een ERC-20 token, gebaseerd op het netwerk van Ethereum. Bekijk op deze pagina de koers, wat AION is en waarom je deze crypto wilt kopen.

Koers
Verandering 24u
Volume 24u
Marktwaarde
Direct naar:
Details
Huidig beschikbaar
Max. beschikbaar
Start datum
Aion converter
Bezoek Bitvavo Snelst groeiende Crypto aanbieder 2024

Aion Koers

Bekijk de actuele Aion crypto koers. Bepaal aan de hand van de koers of het nu een goed moment is om de Aion crypto te kopen of te verkopen. Verder op deze pagina gaan we dieper in op het Aion project en kom je erachter wat de aion crypto coin is.

Wat is Aion?

Voor jij Aion gaat kopen is het zaak het project te leren kennen. Achter de Aion crypto zit een innovatief plan. Aion is opgericht om het groeiend aantal blockchains met elkaar te verbinden. Door deze constructie moeten meer mogelijkheden ontstaan voor het gebruik van de blockchains. De techniek die Aion toepast wordt ook wel de derde generatie blockchains genoemd. In deze generatie gaan de blockchains met elkaar communiceren, de derde stap na het uitvoeren van transacties en het bouwen van netwerken. Mogelijkheden die de derde generatie tot stand brengt zijn: samenwerken, schalen en creëren.

Aion beschikt over een eigen blockchain, genaamd de Aion-1. Deze wordt gebruikt om de blockchains met elkaar te laten samenwerken. De token van Aion wordt tevens verhandeld onder de naam Aion en is een ERC-20 token. Dit houdt in dat iedere Ethereum wallet gebruikt kan worden voor het opslaan van de Aion token. Het is niet moeilijk om Aion crypto te kopen, houd wel de koers in de gaten.

Waar koop ik Aion crypto?

Andere ERC-20 tokens die je gaat kopen kunnen eenvoudig omgezet worden naar Aion crypto. Wil je liever zonder deelname aan Aion de token komen, dan kan dat via de exchange Bitcoin Meester. Hier hoef je ook niet in bezit te zijn van andere cryptomunten. Je kan gewoon via iDeal betalen voor de Aion tokens. Heb je er behoefte aan er zeker van te zijn of de prijs gunstig is voor de aankoop? Dan geeft Bitcoin Meester gelukkig inzicht in de ontwikkeling van de koers. De Aion koers wordt op deze exchange aangegeven door de ontwikkeling in percentages te noteren voor de komende 24 uur. Ook bovenaan deze pagina zie je de huidige koers en kan in en uitzoomen in de tijd.

Ook is er een grafiek weergegeven die de ontwikkeling van de laatste dagen laat zien. Dit geeft jou een beeld van de waarde van de coin en wat deze naar verwachting nog gaat doen. Een andere exchange waar je aan Aion crypto coins kan komen is Binance. Hiervoor heb je wel eerst cryptomunten nodig om Aion aan te schaffen. Zowel bij Bitcoin Meester als Binance vereisen het aanmaken van een account voor het kopen van Aion. Een andere plek om Aion te kopen of andere crypto is Bitvavo. Hier kan je zelfs een bijbehorende wallet aanschaffen om daar de Aion in te beheren.

Waar verkoop ik Aion?

Zowel bij Binance als bij Bitcoin Meester is het mogelijk om Aion crypto koersen te bekijken, te kopen en te verkopen. Mocht je willen investeren in andere cryptomunten, dan zijn dit goede exchanges om te verkopen. Hier worden ook de bekende cryptomunten aangeboden voor de koop en verkoop.

Wanneer je voldoende Aion in bezit hebt, zoek dan de cryptomunt uit waar je Aion voor wilt verkopen. Mocht je een deelnemer zijn van Aion en inmiddels voldoende tokens hebben opgespaard, dan bieden deze exchanges voldoende mogelijkheden voor de verkoop.

Aion bij Bitvavo review
9.3/10
  • €10.000 gratis handelskosten
  • 230+ soorten cryptovaluta
  • Nederlandse exchange

Waarom investeren in het Aion project / de crypto coin kopen?

Het doel van Aion is zeker vooruitstrevend. Alleen is de techniek nog niet helemaal zover om de verbinding tussen blockchains echt goed tot stand te laten brengen. In de tussentijd houdt Aion zich ook bezig met de schaalbaarheid van blockchains en de verwerking van data. Het zijn allemaal issues die leven rondom blockchains. Zo bestaan er zorgen dat de blockchains niet meer functioneren als er sprake is van teveel dataverwerking.

Daarom is er toch veel hoop gevestigd op Aion, maar zijn de ontwikkelingen nog steeds aan de gang. Het project is nog niet afgerond en Aion is nog onvoldoende bekend binnen de cryptowereld. Mochten zij slagen in hun bijdrage aan de derde generatie blockchains, dan wordt hun rol en bekendheid zeker groter. Investeringen in de crypto coin en vertrouwen in Aion helpen zeker mee in het bereiken van de doelen van Aion. Ga je Aion kopen, houd dan de koers in de gaten.

Veelgestelde vragen over Aion

De native token van Aion (AION) kan door iedereen worden gekocht. Het kopen van AION doe je via een zogeheten cryptocurrency exchange: een online handelsplatform voor crypto. Er zijn verschillende exchanges met verschillende voor- en nadelen. Kies een exchange die bij je past en maak hier een account bij aan, zodat je over kunt gaan tot het kopen van AION-tokens. Bepaal aan de hand van de koers of dit een goed moment is om te kopen. Vergeet niet je account goed te beveiligen middels een sterk wachtwoord én twee-factor-authenticatie (2FA).

In totaal komen er maximaal 487.496.874 AION tokens in omloop. Dat betekent dus dat er een grens zit aan de uitgifte van deze token. Er treedt dan een soort schaarste op. Het feit dat er sprake is van een gelimiteerd aanbod kan merkbaar zijn in de koers van AION. Wanneer de vraag snel stijgt, zullen AION-tokens snel duurder worden. Een dergelijk effect trad al vaker op bij Bitcoin. Deze cryptocurrency kent namelijk ook een gelimiteerd aanbod.

Aion heeft een third generation blockchain platform geïntroduceerd. Hiermee worden problemen uit de eerste en tweede generatie opgelost. Het grootste voordeel van Aion tegenover oudere blockchains ligt op het gebied van interoperabiliteit. Aion maakt het mogelijk om de grenzen tussen verschillende blockchains open te zetten, waardoor cryptocurrency’s onderling met elkaar verbonden worden. Hierdoor zijn er veel nieuwe use-cases voor cryptocurrency’s denkbaar en worden dergelijke digitale valuta beter hanteerbaar in de praktijk.

Wat Aion (AION) precies in de toekomst gaat doen, is voor niemand te voorspellen. Het grootste obstakel voor het team van Aion ligt op het gebied van concurrentie. Er bestaan namelijk verschillende projecten die een soortgelijke blockchain oplossing aanbieden. Een goed voorbeeld is hier ARK. Aion zal dus niet alleen een voldoende stabiel platform moeten opzetten, maar het zal ook moeten komen met unieke features om echt toekomstbestendig te zijn. De koers is onvoorspelbaar.

Betrouwbare exchanges

Deze website biedt algemene informatie en is geen financieel advies; investeren in crypto brengt risico's, raadpleeg een expert; wij zijn niet aansprakelijk voor verliezen.
Cookiemelding
Adblocker gedetecteerd.

Beste bezoeker, we zien dat je een adblocker gebruikt. Helaas blokkeren adblockers essentiële onderdelen op onze website en zal de website daardoor niet juist weergeven worden. We vragen je daarom om de adblocker voor Crypto-Valuta.nl uit te schakelen zodat we jou de beste ervaring kunnen bieden. Bedankt!