Aion

Koop deze of een van de 4500 andere cryptocurrencies veilig en snel bij Bitvavo

Koers
Verandering 24u
Volume 24u
Marktwaarde
Direct naar:
Aion kopen
Bitvavo logo
  • Nederlandse exchange
  • 50+ soorten cryptovaluta
  • 2FA authentication
Details
Huidig beschikbaar
Max. beschikbaar
Start datum
Aion converter

Aion Koers

Bekijk de actuele Aion koers.

Aion bij Bitvavo
9.2/10
  • Nederlandse exchange
  • 50+ soorten cryptovaluta
  • 2FA authentication

Wat is Aion?

Aion is opgericht om het groeiend aantal blockchains met elkaar te verbinden. Door deze constructie moeten meer mogelijkheden ontstaan voor het gebruik van de blockchains. De techniek die Aion toepast wordt ook wel de derde generatie blockchains genoemd. In deze generatie gaan de blockchains met elkaar communiceren, de derde stap na het uitvoeren van transacties en het bouwen van netwerken. Mogelijkheden die de derde generatie tot stand brengt zijn: samenwerken, schalen en creëren.

Aion beschikt over een eigen blockchain, genaamd de Aion-1. Deze wordt gebruikt om de blockchains met elkaar te laten samenwerken. De token van Aion wordt tevens verhandeld onder de naam Aion en is een ERC-20 token. Dit houdt in dat iedere Ethereum wallet gebruikt kan worden voor het opslaan van de Aion token.

Waar koop ik Aion?

Andere ERC-20 tokens kunnen eenvoudig omgezet worden naar Aion. Wil je liever zonder deelname aan Aion de token komen, dan kan dat via de exchange Bitcoin Meester. Hier hoef je ook niet in bezit te zijn van andere cryptomunten. Je kan gewoon via iDeal betalen voor de Aion tokens. Heb je er behoefte aan er zeker van te zijn of de prijs gunstig is voor de aankoop? Dan geeft Bitcoin Meester gelukkig inzicht in de ontwikkeling van de koers. Dit wordt op deze exchange aangegeven door de ontwikkeling in percentages te noteren voor de komende 24 uur.

Ook is er een grafiek weergegeven die de ontwikkeling van de laatste dagen laat zien. Dit geeft jou een beeld van de waarde van de token en wat deze naar verwachting nog gaat doen. Een andere exchange waar je Aion kan komen is Binance. Hiervoor heb je wel eerst cryptomunten nodig om Aion aan te schaffen. Zowel bij Bitcoin Meester als Binance vereisen het aanmaken van een account voor het kopen van Aion. Een andere plek om Aion te kopen is Bitvavo. Hier kan je zelfs een bijbehorende wallet aanschaffen om daar de Aion in te beheren.

Waar verkoop ik Aion?

Zowel bij Binance als bij Bitcoin Meester is het ook mogelijk om Aion te verkopen. Mocht je willen investeren in andere cryptomunten, dan zijn dit goede exchanges om te verkopen. Hier worden ook de bekende cryptomunten aangeboden voor de koop en verkoop.

Wanneer je voldoende Aion in bezit hebt, zoek dan de cryptomunt uit waar je Aion voor wilt verkopen. Mocht je een deelnemer zijn van Aion en inmiddels voldoende tokens hebben opgespaard, dan bieden deze exchanges voldoende mogelijkheden voor de verkoop.

Aion bij Bitvavo
9.2/10
  • Nederlandse exchange
  • 50+ soorten cryptovaluta
  • 2FA authentication

Waarom investeren van Aion?

Het doel van Aion is zeker vooruitstrevend. Alleen is de techniek nog niet helemaal zover om de verbinding tussen blockchains echt goed tot stand te laten brengen. In de tussentijd houdt Aion zich ook bezig met de schaalbaarheid van blockchains en de verwerking van data. Het zijn allemaal issues die leven rondom blockchains. Zo bestaan er zorgen dat de blockchains niet meer functioneren als er sprake is van teveel dataverwerking.

Daarom is er toch veel hoop gevestigd op Aion, maar zijn de ontwikkelingen nog steeds aan de gang. Het project is nog niet afgerond en Aion is nog onvoldoende bekend binnen de cryptowereld. Mochten zij slagen in hun bijdrage aan de derde generatie blockchains, dan wordt hun rol en bekendheid zeker groter. Investeringen en vertrouwen in Aion helpen zeker mee in het bereiken van de doelen van Aion.