Tip
Koop of verkoop crypto-CFD's bij Libertex
X

Aion

Aion (AION) is een open-source, gedecentraliseerd platform met als missie verschillende blockchains met elkaar te verbinden. Er zijn namelijk honderden blockchains die onderling geen informatie kunnen uitwisselen, doordat ze niet met elkaar verbonden zijn. De makers achter Aion denken dat verbinding van blockchains ertoe gaat leiden dat er veel nieuwe mogelijkheden uit de blockchains gehaald zullen worden. Het moet er voor gebruikers ook toe leiden dat transacties sneller gaan en zij meer controle over hun geld hebben. AION, de munt van het platform, is een ERC-20 token, gebaseerd op het netwerk van Ethereum.

Koers
Verandering 24u
Volume 24u
Marktwaarde
Direct naar:
Details
Huidig beschikbaar
Max. beschikbaar
Start datum
Aion converter
Ga naar Libertex Snelst groeiende Crypto aanbieder 2022
Aion kopen
libertex logo
  • Crypto-CFD's
  • Handel in CFD Paren
  • NL Website

Aion Koers

Bekijk de actuele Aion crypto koers. Bepaal aan de hand van de koers of het nu een goed moment is om de Aion crypto te kopen of te verkopen. Verder op deze pagina gaan we dieper in op het Aion project en kom je erachter wat de aion crypto coin is.

Aion bij Libertex
9/10
  • Crypto-CFD's
  • Handel in CFD Paren
  • NL Website

Wat is Aion?

Achter de Aion crypto zit een innovatief plan. Aion is opgericht om het groeiend aantal blockchains met elkaar te verbinden. Door deze constructie moeten meer mogelijkheden ontstaan voor het gebruik van de blockchains. De techniek die Aion toepast wordt ook wel de derde generatie blockchains genoemd. In deze generatie gaan de blockchains met elkaar communiceren, de derde stap na het uitvoeren van transacties en het bouwen van netwerken. Mogelijkheden die de derde generatie tot stand brengt zijn: samenwerken, schalen en creëren.

Aion beschikt over een eigen blockchain, genaamd de Aion-1. Deze wordt gebruikt om de blockchains met elkaar te laten samenwerken. De token van Aion wordt tevens verhandeld onder de naam Aion en is een ERC-20 token. Dit houdt in dat iedere Ethereum wallet gebruikt kan worden voor het opslaan van de Aion token. Het is niet moeilijk om Aion crypto te kopen.

Waar koop ik Aion crypto?

Andere ERC-20 tokens kunnen eenvoudig omgezet worden naar Aion crypto. Wil je liever zonder deelname aan Aion de token komen, dan kan dat via de exchange Bitcoin Meester. Hier hoef je ook niet in bezit te zijn van andere cryptomunten. Je kan gewoon via iDeal betalen voor de Aion tokens. Heb je er behoefte aan er zeker van te zijn of de prijs gunstig is voor de aankoop? Dan geeft Bitcoin Meester gelukkig inzicht in de ontwikkeling van de koers. De koers wordt op deze exchange aangegeven door de ontwikkeling in percentages te noteren voor de komende 24 uur. Ook bovenaan deze pagina zie je de huidige koers en kan in en uitzoomen in de tijd.

Ook is er een grafiek weergegeven die de ontwikkeling van de laatste dagen laat zien. Dit geeft jou een beeld van de waarde van de coin en wat deze naar verwachting nog gaat doen. Een andere exchange waar je aan Aion crypto coins kan komen is Binance. Hiervoor heb je wel eerst cryptomunten nodig om Aion aan te schaffen. Zowel bij Bitcoin Meester als Binance vereisen het aanmaken van een account voor het kopen van Aion. Een andere plek om Aion te kopen of andere crypto is Bitvavo. Hier kan je zelfs een bijbehorende wallet aanschaffen om daar de Aion in te beheren.

Waar verkoop ik Aion?

Zowel bij Binance als bij Bitcoin Meester is het mogelijk om Aion crypto koersen te bekijken en te verkopen. Mocht je willen investeren in andere cryptomunten, dan zijn dit goede exchanges om te verkopen. Hier worden ook de bekende cryptomunten aangeboden voor de koop en verkoop.

Wanneer je voldoende Aion in bezit hebt, zoek dan de cryptomunt uit waar je Aion voor wilt verkopen. Mocht je een deelnemer zijn van Aion en inmiddels voldoende tokens hebben opgespaard, dan bieden deze exchanges voldoende mogelijkheden voor de verkoop.

Aion bij Libertex
9/10
  • Crypto-CFD's
  • Handel in CFD Paren
  • NL Website

Waarom investeren in het Aion project / de crypto coin?

Het doel van Aion is zeker vooruitstrevend. Alleen is de techniek nog niet helemaal zover om de verbinding tussen blockchains echt goed tot stand te laten brengen. In de tussentijd houdt Aion zich ook bezig met de schaalbaarheid van blockchains en de verwerking van data. Het zijn allemaal issues die leven rondom blockchains. Zo bestaan er zorgen dat de blockchains niet meer functioneren als er sprake is van teveel dataverwerking.

Daarom is er toch veel hoop gevestigd op Aion, maar zijn de ontwikkelingen nog steeds aan de gang. Het project is nog niet afgerond en Aion is nog onvoldoende bekend binnen de cryptowereld. Mochten zij slagen in hun bijdrage aan de derde generatie blockchains, dan wordt hun rol en bekendheid zeker groter. Investeringen in de crypto coin en vertrouwen in Aion helpen zeker mee in het bereiken van de doelen van Aion.

Betrouwbare exchanges