AirSwap

Koop deze of een van de 4500 andere cryptocurrencies veilig en snel bij Bitvavo

Koers
Verandering 24u
Volume 24u
Marktwaarde
Direct naar:
Details
Huidig beschikbaar
Max. beschikbaar
Start datum
AirSwap converter
Bezoek Bitvavo Snelst groeiende Crypto aanbieder 2021
AirSwap kopen
Bitvavo logo
  • €1000 gratis handelskosten
  • 150+ soorten cryptovaluta
  • Nederlandse exchange

Airswap Koers

Bekijk de actuele koers van Airswap

AirSwap bij Bitvavo
9.2/10
  • €1000 gratis handelskosten
  • 150+ soorten cryptovaluta
  • Nederlandse exchange

Wat is Airswap?

Inmiddels bestaan er veel tokens die gecreëerd worden via de Ethereum blockchain. Al deze tokens komen samen op AirSwap en kunnen daar geruild worden. Veel ICO’s maken gebruik van het Ethereum netwerk. Bedrijven die zijn begonnen met het maken van tokens. Door middel van ruil kunnen deze tokens bekender en meer verspreid worden.

Voor het ruilen werden de bekende exchanges als tussenpersoon gebruikt. AirSwap daarentegen zorgt voor een directe verbinding tussen de ICO-bedrijven en tegelijkertijd een plek voor alle gebruikers van het Ethereum netwerk. Dit platform heeft daarmee ook geleid tot een token van AirSwap zelf, AST.

Waar koop ik Airswap?

De AST is wel verkrijgbaar via een exchange. Een daarvan is Binance. Deze exchange wordt het meeste aangeraden, vanwege het grote verkeer rondom de AST. Andere exchanges waar AST verkrijgbaar is zijn Huobi, Liqui, OKEx, Radar Relay, Gatecoin, IDEX, EtherDelta en ForkDelta. Dankzij de Swap Protocol hoef je geen transactiekosten te betalen. De order worden via de Ethereum blockchain verwerkt, maar alle overige activiteiten vinden buiten de blockchain plaats.

Hierdoor gaan de transacties sneller dan transacties die wel via een blockchain verlopen. Dit geldt echt niet voor alle exchanges. Er zijn ook exchanges die nog wel afhankelijk zijn van de blockchain. Heb je de exchange gevonden die de AST voor een aantrekkelijke prijs aanbiedt? Maak dan een account aan om deze te kopen. Bekijk ook hoe je moet betalen voor de AST. Meestal kan dat met andere cryptomunten als de Bitcoin en er zijn exchanges waar je de AST kan kopen met iDeal. Exchanges waar je met Euro’s de AST kan kopen zijn Coinmerce en Binance.

Waar verkoop ik Airswap?

De verkoop van AST verloopt via de zelfde exchanges als het kopen ervan. Het enige wat je hoeft te doen is het openen van het verkoopscherm en de rest wijst zich vanzelf. Wanneer je besluit actief te handelen in AST, dan is de beschikbaarheid over een wallet aan te raden.

Via de website van Airswap is het mogelijk een wallet te kopen. Het is een geschikte wallet voor wallet-to-wallet token trading. Hiermee kan je alle Ethereum-tokens in opslaan en weer doorverkopen.

AirSwap bij Bitvavo
9.2/10
  • €1000 gratis handelskosten
  • 150+ soorten cryptovaluta
  • Nederlandse exchange

Hoe werkt Airswap?

De AST wordt gebruikt op het netwerk van AirSwap. Hier kunnen peer-to-peer transacties plaatsvinden, zonder dat er een andere partij betrokken is. Alles verloopt anoniem en ook onderhandelen is mogelijk. Zodra er een afspraak vastgesteld is, wordt er een smart contract gevormd.

Vervolgens kunnen de tegoeden uitgewisseld worden. De AST komt tot stand door het ontwikkelen van de platformen binnen AirSwap. Er kunnen meerdere plekken, te vergelijken met winkels en marktplaatsen, waar het handelen van de tokens kan plaatsvinden. Dit maakt AirSwap een mooie plek voor ontwikkelaars. Zij kunnen hier bijdragen aan de uitbreiding en de innovatie van AirSwap. Iedereen die een goed idee heeft die te maken heeft met het ruilen van Ethereum tokens, kan hieraan bijdragen.