Tip
Koop of verkoop crypto bij Bitvavo
X

Alchemy Pay

Alchemy Coin (ACH) is een token dat gebruikt wordt op het brede betaalplatform Alchemy Pay. Deze cryptovaluta dient voor het betalen van transactiekosten. Men kan ACH verdienen door aankopen te doen via Alchemy Pay.

Koers
Verandering 24u
Volume 24u
Marktwaarde
Direct naar:
Details
Huidig beschikbaar
Max. beschikbaar
Start datum
Alchemy Pay converter
Bezoek Bitvavo Snelst groeiende Crypto aanbieder 2024

Alchemy Pay Koers

ACH verscheen in september 2020 als cryptocoin op de markt voor een lage waarde in euro’s. Zoals in de grafiek te zien is, daalde de koers kort daarna en de waarde van ACH bleef daarna een tijd lang ongeveer hetzelfde. ACH deelde niet mee in de positiviteit rondom crypto in de eerste helft van 2021. In de grafiek is echter te zien dat de koers in augustus fors omhoog schoot, waarmee de waarde van ACH in euro’s fors groeide. Dit was het gevolg van nieuwe samenwerkingen met Visa, Mastercard en Binance.

Alchemy Pay bij Bitvavo review
9.3/10
  • €10.000 gratis handelskosten
  • 230+ soorten cryptovaluta
  • Nederlandse exchange

Wat is Alchemy Pay?

Alchemy Pay is een platform dat mensen in staat stelt betalingen te doen in een brede variëteit aan zowel cryptovaluta’s als fiatgeld zoals euro’s en dollars. Het platform wordt ondersteund door haar eigen ACH token. Dit is een op de Ethereum blockchain gebaseerde coin waarmee de transactiekosten voor gebruik van het platform betaald kunnen worden. Ook kunnen gebruikers van Alchemy Pay beloningen krijgen in ACH door het doen van aankopen via het platform.

Waarom je Alchemy Pay wilt kopen

Een goede reden om ACH te kopen, is omdat je gebruik wilt maken van het betaalplatform Alchemy Pay en transactiekosten wilt kunnen betalen. Daarnaast is de opvallende toename van de prijs van ACH vanaf augustus 2021 als gevolg van nieuwe samenwerkingen met Visa, Mastercard en Binance een teken dat deze cryptovaluta ook als investering interessant kan zijn, omdat de kans er zeker is dat je je ACH op een later moment voor een betere prijs dan de koers waarvoor je deze crypto coins hebt kunnen kopen, weer kunt verkopen.

Waar koop je Alchemy Pay?

ACH kan aangeschaft worden op verschillende crypto exchanges, zoals Bitvavo, Gate.io en DragonEx. Afhankelijk van het platform waarop je ACH gaat kopen, kun je dit doen met euro’s of ander fiatgeld, of met de courante cryptovaluta’s Bitcoin en Ethereum. Deze moet je dan eerst voor fiatgeld aanschaffen.

Alchemy Pay bij Bitvavo review
9.3/10
  • €10.000 gratis handelskosten
  • 230+ soorten cryptovaluta
  • Nederlandse exchange

Kenmerken Alchemy Pay

Een aantal kenmerken onderscheidt Alchemy Pay van andere cryptovaluta:

Virtuele crypto betaalkaarten

ACH gaat transacties faciliteren met nieuwe betaalkaarten die worden ondersteund door de enorme betalingsnetwerken van Visa en Mastercard. Dat betekent dat ze ingezet kunnen worden bij miljoenen online webwinkels, wanneer je daar iets wilt kopen.

Verdienen door te kopen

Waar bij andere cryptovaluta er sprake is van Proof of Work of Proof of Stake om beloond te worden met coins, kun je op Alchemy Pay ACH verdienen door bij het kopen van zaken gebruik te maken van het platform voor de betaling.

Alchemy Pay Wallet

Wil je ACH kopen en opslaan? Het platform Alchemy Pay heeft zijn eigen elektronische Alchemy wallet waar je je ACH in kunt opslaan. Omdat Alchemy Coin een ERC20-token is, kun je je ACH echter ook opslaan in andere elektronische wallets die ook Ethereum en andere ERC-20 tokens ondersteunen. Daardoor bestaat er een brede keuze aan verschillende soorten elektronische wallets: hardware wallets die je kunt kopen zoals die van Ledger en Trezor en desktop wallets, en mobiele wallets als Coinomi, Exodus en Trust Wallet.

Betrouwbare exchanges

Deze website biedt algemene informatie en is geen financieel advies; investeren in crypto brengt risico's, raadpleeg een expert; wij zijn niet aansprakelijk voor verliezen.
Cookiemelding
Adblocker gedetecteerd.

Beste bezoeker, we zien dat je een adblocker gebruikt. Helaas blokkeren adblockers essentiële onderdelen op onze website en zal de website daardoor niet juist weergeven worden. We vragen je daarom om de adblocker voor Crypto-Valuta.nl uit te schakelen zodat we jou de beste ervaring kunnen bieden. Bedankt!