Tip
Koop of verkoop crypto bij Bitvavo
X

Ambrosus

Ambrosus (AMB) is een virtueel ecosysteem op basis van blockhaintechnologie en het ‘Internet of Things’. Het team achter het project heeft als doel om de leveringsketen geheel transparant voor de gebruiker te maken. Op deze manier kan de gebruiker verifiëren dat het product dat zij of hij wil kopen niet alleen van de beloofde kwaliteit maar ook veilig en origineel is. Ook wordt voor de gebruiker duidelijk waar het product vandaan komt. Net als Ethereum maakt Ambrosus gebruik van smart contracts. Zo kunnen ook de tussenpersonen in de bevoorradingsketen de producten volgen, doordat bij iedere tussenpersoon een transactie op de blockchain geplaatst wordt.

Koers
Verandering 24u
Volume 24u
Marktwaarde
Direct naar:
Details
Huidig beschikbaar
Max. beschikbaar
Start datum

Wat is Amber?

Amber is een onderdeel van het Ambrosus Netwerk. Het heeft de constructie van een stichting die dient om het Ambrosus systeem te versterken. Ambrosus is een IoT netwerk die is gebouwd op blockchains en gemaakt voor de voedsel en farmaceutische bedrijven. Het dient met name voor de supply chain informatie en kwaliteitsinformatie. Data die essentieel is voor dit soort organisaties.

Door scanners, distributie gegevens en databases met elkaar te verbinden, moet deze informatie nog beter beschikbaar zijn en op elkaar aansluiten. Het streven is een veilig en foutloos systeem te maken wat het werk voor alle betrokkenen nog nauwkeuriger en sneller maakt. Het doel is uiteindelijk supply chain management te decentraliseren en te standaardiseren, en ook kwaliteitsverzekering te leveren.

Naast deze onderwerpen staan ook logistic tracking en anti-counterfeiting centraal binnen het Ambrosus Netwerk. Diverse shipments worden geregistreerd voor zowel bedrijven als distributiecentra. Anti-counterfeiting is gericht op het bestrijden van namaakmiddelen binnen de voedings- en farmaceutische industrie.

Amber (AMB) is de token die verhandeld wordt binnen dit netwerk. Om activiteiten uit te voeren binnen het netwerk heb je de Amber nodig om de nodes te belonen in het netwerk en transacties uit te voeren.

Waar koop ik Amber?

De Amber is te koop op meerdere cryptocurrency exchanges. Dit zijn onder meer de exchanges Kucoin, Binance, HitBTC, Coinrail, Livecoin, ForkDelta, Gatecoin en RightBTC.

Via de exchange Coinmerce kan je de Ambrosus kopen voor Euro’s. Hier hoef je niet in bezit te zijn van andere cryptomunten. Selecteer hier het koopscherm de munt Ambrosus en het bedrag in Euro’s die je eraan wilt uitgeven. In de derde regel staat de hoeveelheid Ambrosus die je voor jouw aangegeven bedrag kan kopen.

Ben je helemaal zeker van je aankoop, maak dan een account aan bij Coinmerce. Alleen dan is het mogelijk de Ambrosus te kopen voor Euro’s. Beschik je al over cryptomunten, dan kan je ook hiermee betalen voor de Ambrosus. Cryptomunten die hiervoor in aanmerking komen zijn Bitcoin, Ether, Tether en de Binance Coin. Zoek een gunstige wisselkoers uit en voeg de Amber toe aan jouw investeringen.

Waar verkoop ik Amber?

Ook voor het verkopen van de Amber kan je terecht bij dezelfde exchanges waar de Amber te kopen is. Dat zijn Kucoin, Binance, HitBTC, Coinrail, Livecoin, ForkDelta, Gatecoin en RightBTC. Wanneer je een cryptomunt koopt wil je natuurlijk een zo gunstig mogelijke prijs voor terug krijgen. Zoek daarom ook hiervoor de exchange uit die de meest gunstige wisselkoers heeft voor de Amber. Bekijk naast de actuele wisselkoersen en koersprijzen ook de ontwikkeling van de waarde van Amber.

De waarde kan zelfs op een dag veranderen. Het is mogelijk dat u op een ander moment of andere dag een betere prijs ervoor ontvangt. Veel exchanges geven zoveel mogelijk informatie in percentages, voorspellingen en grafieken zodat investeerders het juiste moment kunnen selecteren.

Crypto bij Bitvavo review
9.3/10
  • €10.000 gratis handelskosten
  • 230+ soorten cryptovaluta
  • Nederlandse exchange

Waarom investeren in Amber?

Het netwerk van Ambrosus oogt zeer professioneel en veelbelovend. Het is een internationale organisatie die opgedeeld is uit vier kantoren, zeven communities en vijf blockchain notes. Allemaal verspreid over de hele wereld. De website oogt zeer duidelijk en open. Op de contactpagina staan alle locaties vermeld en e-mailadressen waarmee je in contact kan komen met het team van Ambrosus. Het gehele team staat weergegeven op de website.

Iedereen staat hier met foto en link naar het LinkedIn-profiel en een of meer links naar het bedrijf waar ze aan verbonden zijn. De bijdrage van Ambrosus is zeker waardevol voor de voedsel en farmaceutische industrie. Deze organisaties zijn zeer geholpen bij een netwerk die distributie, logistiek en kwaliteit inzichtelijk en toegankelijk maken als Ambrosus. Met een serieus en uitgebreid team als van Ambrosus zit er toekomst in dit netwerk en het is daarom de moeite waard om een investering in te doen.

Betrouwbare exchanges

Deze website biedt algemene informatie en is geen financieel advies; investeren in crypto brengt risico's, raadpleeg een expert; wij zijn niet aansprakelijk voor verliezen.
Cookiemelding
Adblocker gedetecteerd.

Beste bezoeker, we zien dat je een adblocker gebruikt. Helaas blokkeren adblockers essentiële onderdelen op onze website en zal de website daardoor niet juist weergeven worden. We vragen je daarom om de adblocker voor Crypto-Valuta.nl uit te schakelen zodat we jou de beste ervaring kunnen bieden. Bedankt!