Tip
Koop of verkoop crypto bij Binance
X

BitSend

Bitsend (BSD) is een altcoin van Dash die ontworpen is om een lange adem te hebben en over honderd jaar nog steeds in gebruik te zijn. Zo geldt voor BSD de komende honderd jaar geen block-halvering, waardoor de beloning voor het minen van BSD hetzelfde blijft. De ambitie van de makers is dat de munt in de toekomst veelvuldig gebruikt gaat worden om alledaagse zaken zoals boodschappen of een bloemetje bij de bloemist te betalen. De veiligheid en privacy van gebruikers staat bij Bitsend hoog in het vaandel. Daarom worden, om hackers geen kans te geven, de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van veiligheid razendsnel op Bitsend geïmplementeerd.

Koers
Verandering 24u
Volume 24u
Marktwaarde
Direct naar:
Details
Huidig beschikbaar
Max. beschikbaar
Start datum
BitSend converter
Bezoek Binance Snelst groeiende Crypto aanbieder 2023

Wat is BitSend?

BitSend, afgekort BSD, is een crypto valuta met de focus op privacy. Het is gebaseerd op Dash maar dan met de focus op de lange termijn. Het is voornamelijk bedoeld als “digital cash” die gemakkelijk in fysieke winkels en webshops zou kunnen gebruiken.

De Proof of Work (PoW) periode zal 33 jaar duren. Dit houdt in dat je bijvoorbeeld over 20 jaar nog steeds BitSend kan minen met dezelfde opbrengst als vandaag.

BitSend masternodes

Masternodes zijn schakels in het netwerk, die investeerders in kunnen zetten en voor beloond worden. Als je een masternode op wil zetten moet je ten minste 25.000 BSD bezitten en een statisch IP adres hebben. De hoeveelheid BSD die je hiervoor ontvangt is afhankelijk van het aantal masternodes die op dat moment beschikbaar zijn in het netwerk.

BSD Wallet

Ook kun je er voor kiezen de aangeschafte coins in een eigen wallet te bewaren. Een populaire wallet voor Bitsend is Bitsend mobile wallet.

BitSend bij Binance
9.2/10
  • 24/7 ondersteuning
  • Nederlandstalige exchange
  • Betalen met iDeal mogelijk

Betrouwbare exchanges