Tip
Koop of verkoop crypto bij Bitvavo
X

Blockport

Koers
Verandering 24u
Volume 24u
Marktwaarde
Direct naar:
Details
Huidig beschikbaar
Max. beschikbaar
Start datum
Blockport converter
Bezoek Bitvavo Snelst groeiende Crypto aanbieder 2024

Wat is Blockport (BPT)?

Een van de meest interessante punten van Blockport is dat het een Nederlands bedrijf is. Het heeft een kantoor in Amsterdam en is opgericht door Sebastiaan Lichter en Kai Bennink. Zij hebben Blockport opgezet om zo de verschillende exchanges en communities voor cryptomunten samen te brengen. Dit zorgt ervoor dat alle deelnemers en geïnteresseerden hun ervaringen kunnen delen, volgen en zelfs kopiëren. Het geeft gebruikers de mogelijkheid van elkaar te leren, De oprichters merkten dat veel mensen namelijk wel interesse hebben in investeren in cryptomunten, maar niet goed weten hoe ze dit moeten aanpakken.

Daarnaast realiseerden zij zich ook dat het moeilijk was om te adviseren. Dat komt door de vele mogelijkheden, exchanges en cryptovaluta’s die er bestaan. Een eenzijdig advies bestaat daarom niet. Door de vele vragen is uiteindelijk Blockport ontstaan. Een cryptobeleggingsplatform waar meerdere gebruikers van cryptovaluta en exchanges elkaar kunnen adviseren en helpen. Meteen was duidelijk dat veel gebruikers dit een prettig platform vonden. Veel maakten er dankbaar gebruik van.

Naast elkaar kunnen helpen en volgen is het ook mogelijk elkaar te motiveren aan de hand van de token sale. Dat wordt gedaan door middel van het uitwisselen van de token BPT. Waar dit in de sociale media bekend is met hartjes en duimpjes, verzamel je op Blockport de BPT tokens.

Waar koop ik blockport (BPT?)

Doordat Blockport nog een nieuwe munt is binnen de cryptocurrencies, is het nog niet via veel exchanges te kopen. De exchange waar je de Blockport wel kan kopen is KuCoin. Wel kan je via de website van Blockport zelf ook Blockport aanschaffen of deelnemen aan de handel in cryptocurrencies.

De website biedt mogelijkheden om munten als Bitcoin, Ethereum, Bitcoin Cash, Litecoin en Ripple te kopen. Deze zijn weer in te wisselen voor Blockport. Dat kan via een exchange als KuCoin of via het platform van Blockport zelf. Wanneer je gebruik maakt van het platform Blockport profiteer je direct van het advies en de kennis van de andere deelnemers op de cryptocurrency markt.

Waar verkoop ik Blockport?

Via dezelfde wegen is het mogelijk Blockport te verkopen. Met name de exchange KuCoin is hier een goede plek voor. Naast de meest reguliere verkoop via een exchange, is het ook mogelijk om de Blockport aan bedrijven te verkopen voor fiat geld. Jij geeft aan hoeveel jij wilt verkopen. Wel moet je in bezit zijn van een wallet waarin jij het fiat geld kan ontvangen. Hetzelfde geldt voor de verkoop aan een persoon.

Ken jij iemand die interesse heeft in de Blockport, dan is het mogelijk een deel van jouw munten aan deze persoon te verkopen. Vanuit jouw Ethereum wallet en aan de hand van de public key kan jij het gewenste aantal BPT versturen naar de koper. Voor zowel de verkoop aan bedrijven als personen wordt geadviseerd goed navraag en desnoods onderzoek te doen, zodat een gunstige verkoop verzekerd is.

Crypto bij Bitvavo review
9.3/10
  • €10.000 gratis handelskosten
  • 230+ soorten cryptovaluta
  • Nederlandse exchange

Waarom investeren in blockport?

Zeker voor beginners is investeren in Blockport zeer nuttig. Het is een fijn platform om kennis te maken met de cryptorcurrencies. Je ontdekt hier alle mogelijkheden op het gebied van exchanges en cryptovaluta. Daarnaast worden ervaringen uitgewisseld en tactieken gedeeld. Sommige tactieken zullen voor beginners niet direct te begrijpen zijn.

Beginners zijn dan al geholpen met de tips om als beginner direct goed te starten in de handel van cryptovaluta’s. Denk daarbij aan het vinden van de betrouwbare exchanges en de juiste cryptomunten om in te investeren. Dankzij het platform van Blockport krijgt iedereen de mogelijkheid op een prettige manier te beginnen op de cryptovalutamarkt.

Betrouwbare exchanges

Deze website biedt algemene informatie en is geen financieel advies; investeren in crypto brengt risico's, raadpleeg een expert; wij zijn niet aansprakelijk voor verliezen.
Cookiemelding
Adblocker gedetecteerd.

Beste bezoeker, we zien dat je een adblocker gebruikt. Helaas blokkeren adblockers essentiële onderdelen op onze website en zal de website daardoor niet juist weergeven worden. We vragen je daarom om de adblocker voor Crypto-Valuta.nl uit te schakelen zodat we jou de beste ervaring kunnen bieden. Bedankt!